- 31 Mayıs 2009
- 5.117
- 3.419
- 373
- 41
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.521
eşarplarını güle güle ört canım..eşarp askılığın güzelmiş,iyi fikir,nereden aldın acaba?kızlar size eşarplarımı gösterecektim ne zamandır vaktim olmadı. Bizim bıcırığı uyuttum çektim işte eşarplarım.Eki Görüntüle 338643 Eki Görüntüle 338642 Eki Görüntüle 338641 Eki Görüntüle 338640 Eki Görüntüle 338639 Eki Görüntüle 338638 eşarplarımı bu askıda gardrobumda muhafaza ediyorum belki sizlere fikir olu.
geçmiş olsun..allah şifalar versin...çiçekli olan çok hoş, tam yazlık :)
kızlar bende fena hastayım dünden beri, bugün raporluyum işe gitmedim yeni yeni ayağa kalktım size bi bakiim dedim :)
aman dikkat edin havalar fena , hiç hasta olmadım derken soğuklar fena çarptı beni işe giderken olsa gerek sabahlar kuru ayaz, siz mümkün oldukça evden çıkmayın aman aman
slm kızlar sizlere yine bi sorum olacak, kısa etek ve çizme-bot kombini yapar mısınız? ben çok seviyorm ama sizlere sormak istedm, üstüne ne giyersiniz, gömlek mi yoksa kazak mı.. benim 4-5 tane eteğim var, giymek istiyorm ama bi fikir edinmem lazım.. yardımcı olursanız sevinirm.. ayrıca paylaşımlarınız çok güzel, hepinize tek tek tşk..
Kısa derken tam nerde etek boyun canım? ve çizme boyunda ?
Bu arada trendyol 20 liralık hediye çeki vermiş, belki herkese vermiştir bakın sizde kızlar
benim kombinlerimi incele son 4-5 kombinim hep çizme etek kombinasyonuslm kızlar sizlere yine bi sorum olacak, kısa etek ve çizme-bot kombini yapar mısınız? ben çok seviyorm ama sizlere sormak istedm, üstüne ne giyersiniz, gömlek mi yoksa kazak mı.. benim 4-5 tane eteğim var, giymek istiyorm ama bi fikir edinmem lazım.. yardımcı olursanız sevinirm.. ayrıca paylaşımlarınız çok güzel, hepinize tek tek tşk..
Eki Görüntüle 338694
Şallarım bunlar hanımlar, ilk kez resim yüklüyorum oldu mu hiçbir fikrim yok
Boyutlarını da ayarlayamadım....
Bordo şalı 10 liraya, turuncu mu, kremit mi rengini bilemediğim şalımı da 20 liraya aldım.
Eki Görüntüle 338695
Bu da broşum...Küçük bir şey istiyordum ancak buldum.
2.5 lira o da...
eşarp ve pardesüyü ne kadara aldın?güle güle giy..Eki Görüntüle 339142 kızlar armineden hem pardesüyü hem eşarbı aldım belki fikir olur size de..çok rahat pardesü özellikle..ara boy olduğu için spor veya klasik ayakkabı ile de giyilebilir..
Resim alıntıdır
eşarp ve pardesüyü ne kadara aldın?güle güle giy..
Eki Görüntüle 339142 kızlar Armineden hem pardesüyü hem eşarbı aldım belki fikir olur size de..Çok rahat pardesü özellikle..Ara boy olduğu için spor veya klasik ayakkabı ile de giyilebilir..
Resim alıntıdır
Ay vallahi bayıldım.
Güle güle giy canım çok güzelmiş eşarpla birlikte daha da güzel... :)
Bu tür markaların kapları pardesüleri bana çok uzun oluyor bu yüzden kullanamıyorum hiç boy pos lazım
Ama çok beğeniyorum yahu.
Eki Görüntüle 339142 kızlar Armineden hem pardesüyü hem eşarbı aldım belki fikir olur size de..Çok rahat pardesü özellikle..Ara boy olduğu için spor veya klasik ayakkabı ile de giyilebilir..
Resim alıntıdır
ben bu kap ve esarpı biyerlerden hatırlıyrum sankim :))
canım sana çok yakıştı ikisi de güle güle eskit ki yenilerini alasın
Resim alıntıdır
Resim alıntıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?