Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım ben penye bone kullanıorum hep bırde ıcıne kucuk ıc basortulerındne yapıorum topuz olamdındanda kayıyor sal dene ben bırtane usten ıkı adette yandan takıorum okadr gıdıma takmıorum sarıp cıkıorum

Iyiyim iyi,
anneme inat uyumuyorum

şii anneye ınat olmaz atarım terlıgı ha benımde 4 yasındakı veledım genc kız olmus bus aate yenı yatı kızdım ıcım acıdı ama napım esek sıpası evı alt ust ettı oyuncaklar ıle topla dıncede ellerı asagı sarkıtıp yoruldum ama ben dedı uyuz oldum yataga nashladım agladı emem yapıcak bısye yok

Birşey sorucam kızlar ben kur'an kursuna gitmek istiyorum belediyelerde yok demi bir camilerde var ama yazları oluyor sadece heralde

Bende ekliyim dedim fotoğrafımı :)

bu ilk kapandığım zamanki örtündüğüm stil,eşarp örtüyodum,

artık böyle örtünüyorum,şal

kend; ben Ankaranın Polatlı ilçesindeyim.özel vakıflar var burda,kış okulu gibi merkezde nerede var onları bilemicem

Son düzenleme:

Ay masallah, keske benimde kizim olsaaa

@ Pembebocek,
iki sekildede cok hossun caniim

mrb arkadaşlar
nasılsınız?ben iyiyim çok şükür.doğum kilolarımı vermye çalışıyorum.1 ay sonra kurtulurum sanırım yağlardan
veee işte o zaman hemen kendimi alışverişeçıkmak istiyorum.memleketimden farklı bi şehirdeyim.gaziantep.1 yıldr hiç gezme imkanım olmadı.oğlumu kimseye bıarakamıyorum.neyse aranızda burda yaşayan var mı?nerelerden alışveriş yapabilirim?büyük alışveriş merkezi var tabi ama ben kesemize uygun ve şık şeyler almak istiyorum.işte öyle.öptüm görüşürük

Yaa ben de resim eklemek istiyorum ama ya korkarsanız=D bu rada yazlık pardesü modelimi tasarladım kafamda,lacivert olacak=)

gaziantepe 5 yil once gecmeye gitmistim.
Kapali bir zarsi vardi ismi turistik carsisimiydi tam hatirlayamadim.
O zamanlar guzel seyler vardi..

Yaa ben de resim eklemek istiyorum ama ya korkarsanız=D bu rada yazlık pardesü modelimi tasarladım kafamda,lacivert olacak=)

hasbinallahh, ne korkmasi tatlim ya.
Hic birimiz 4 4luk degiliz. Kimimiz kilo almaya calisiyo, kimisi vermeye.
Bazilarimizin sesi kotu, boyu kisa yada fazla uzun, ne biliiim yada kendi burnunu begenmiyoo benim gibiii.
Komplex yaptim bu konuyu burun ucu estetigi yaptirmak istiyoruuuum.
Herneyse benim daha once resimlerini paylasmis oldugum elbiselerim elime gecti.
Tez zaman giyip pozumu veririm yorumlariniza ihtiyacim varr.. Cunku annem birini begenmedii..

ben de beğenmiyorum burnumu,ama herkes küçücük çok güzel diyobana kalsa ben de estetik yaptırırdım ama neyse

kızlar bişiy sorucam,benim karma bir cildim var ve ilaç kullanıyodum uzun süre önce tedaviye başladım fakat fazla kullanmadım.Bir kaç kere tiretin sürdüm malum çok soyan bir krem..Ama aradan uzun bir zaman geçti hala yüzüm soyuluyor.Önceden kullandığımda bu kadar yüzüm soyulmamıştı.Ve göz kapaklarımın üst kısmı da soyuluyor.Kapatıcı kullanıyorum ondan olabilir mi? ne yapmalıyım kızlar fikir verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…