- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.561
^Ben iyim canim,
Sen nasilsin?
Iyiyim iyi,
anneme inat uyumuyorum
özel kuran kursları var,vakıfların. Nerede oturuyorsunuz ?
şii anneye ınat olmaz atarım terlıgı ha benımde 4 yasındakı veledım genc kız olmus bus aate yenı yatı kızdım ıcım acıdı ama napım esek sıpası evı alt ust ettı oyuncaklar ıle topla dıncede ellerı asagı sarkıtıp yoruldum ama ben dedı uyuz oldumyataga nashladım agladı emem yapıcak bısye yok
çok teşekkür ederiiiimAy masallah, keske benimde kizim olsaaa
@ Pembebocek,
iki sekildede cok hossun caniim
ümitköyde oturuyorumda benim biryer bulmam gerek çok acil çok
googledan Ankara Müftülüğü'nün sayfasına gir ordan adres bulabilceğini düşünüyorum
mrb arkadaşlar
nasılsınız?ben iyiyim çok şükür.doğum kilolarımı vermye çalışıyorum.1 ay sonra kurtulurum sanırım yağlardan
veee işte o zaman hemen kendimi alışverişeçıkmak istiyorum.memleketimden farklı bi şehirdeyim.gaziantep.1 yıldr hiç gezme imkanım olmadı.oğlumu kimseye bıarakamıyorum.neyse aranızda burda yaşayan var mı?nerelerden alışveriş yapabilirim?büyük alışveriş merkezi var tabi ama ben kesemize uygun ve şık şeyler almak istiyorum.işte öyle.öptüm görüşürük
Yaa ben de resim eklemek istiyorum ama ya korkarsanız=D bu rada yazlık pardesü modelimi tasarladım kafamda,lacivert olacak=)
gaziantepe 5 yil once gecmeye gitmistim.
Kapali bir zarsi vardi ismi turistik carsisimiydi tam hatirlayamadim.
O zamanlar guzel seyler vardi..
hasbinallahh, ne korkmasi tatlim ya.
Hic birimiz 4 4luk degiliz. Kimimiz kilo almaya calisiyo, kimisi vermeye.
Bazilarimizin sesi kotu, boyu kisa yada fazla uzun, ne biliiim yada kendi burnunu begenmiyoo benim gibiii.
Komplex yaptim bu konuyu burun ucu estetigi yaptirmak istiyoruuuum.
Herneyse benim daha once resimlerini paylasmis oldugum elbiselerim elime gecti.
Tez zaman giyip pozumu veririm yorumlariniza ihtiyacim varr.. Cunku annem birini begenmedii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?