- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.541
kızlar size eşarplarımı gösterecektim ne zamandır vaktim olmadı. bizim bıcırığı uyuttum çektim işte eşarplarım.Eki Görüntüle 338643 Eki Görüntüle 338642 Eki Görüntüle 338641 Eki Görüntüle 338640 Eki Görüntüle 338639 Eki Görüntüle 338638 eşarplarımı bu askıda gardrobumda muhafaza ediyorum belki sizlere fikir olu.
eşarplarını güle güle ört canım..eşarp askılığın güzelmiş,iyi fikir,nereden aldın acaba?
benim kombinlerimi incele son 4-5 kombinim hep çizme etek kombinasyonu
şalların ve broşun çok şeker ..renkleri tam benim renklerim
broşun da hem ucuz hem cici
güle güle kullan
bismillah ilk yüklemeyi yaptın devamını bekliyoruz ona göre ,beceremiyorum dedin ama gayet güzel eklemişsin resimleri
arkadaşım o eşarbı çok beğenmiştim kaça aldın?
Kiyafet lacivertse olur,
ama resimde siyah gibi durmus. Siyahda olabilir :)
Zıt renkler güzel durur canım...Uyar tabiki..ben her renge siyah bone takıyorum.Yanlış mı yapıyorum?
Zıt renkler güzel durur canım...Uyar tabiki..ben her renge siyah bone takıyorum.Yanlış mı yapıyorum?
Resimde benim siyah gordugum lacivertse olur tabi, neden olmasin
^ O zaman cok guzel durur tatliim.
Birde giyinmis halini paylas bakalim nasil durmus
Kızlar bişey sorucam..Ben ilk defa şal takmaya başladım.Alta da normal penye bone taktım çok kaydı hep saç diplerim gözüktü.Eşarp takarken olmadı ama şalla kaydı yaa..İğne taktım üstelik:.Var mı bir çaresi?
benye dedigin saten bone mi digerimi igenelesekte yinede kayıyor ben biraz sıkı yapıyorum çene kısmını yanlardanda igneliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?