Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

eşarplarını güle güle ört canım..eşarp askılığın güzelmiş,iyi fikir,nereden aldın acaba?

canı eşarp askılığımı ikeadan aldım. çok olmasada kırışıyor evet ama katlı yerlerinden ütülüyorum. genelde ipek sevdiğim için çabuk kırışıyorlar. ütü istemeden muhafaza edebileceğim bir yöntem bulamadım henüz.

Evet açılışı yaptım bugün de yeni kıyafetler aldım inş. eklerim bir ara.
Şu ara çok yoğunum da.
Beğenmene çok sevindim, teşekkür ederim

kızlar günaydın...Son zamanlardaki şal modasına ben de uydum.Kendime,size gösterdiğim ardesünün üstüne turuncu şal aldım,güzel de oldu.İnşallah pc ye atarsam reimleri buraya da koyarım..Eee siz neler yapıyorsunuz,neler aldınız yakın zamanlarda?

kızlar bişey sorucam bu kıyafete turuncu şal aldım ama içine o renkte bonem yok sizce bu renk olur mu acivert bu arada kıyafetin rengi lacivert

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorucam..Ben ilk defa şal takmaya başladım.Alta da normal penye bone taktım çok kaydı hep saç diplerim gözüktü.Eşarp takarken olmadı ama şalla kaydı yaa..İğne taktım üstelik:.Var mı bir çaresi?

benye dedigin saten bone mi digerimi igenelesekte yinede kayıyor ben biraz sıkı yapıyorum çene kısmını yanlardanda igneliyorum

selam kızlarrr bıtlı hatununuz geldı sayfaya ugramayalı nerdeyse 3 ayı gecıor ya en son ne yayınladımı bıle hatırlamıorum nasılsınız kuzularım benım deın bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…