- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.301
ben her yere yetişirim sen bilmiyor musun ,geçtim seni ohhhh
bak sancım var senle uğraşamıcam
ne sancısı doğum sancısı mı
bişey olmaz sen her daim uğraşırsın benimle
sen niye kombinlerime bi yorum yapmıyorsun
hem ekle diyorsun hem yorum yapmıyorsun
bugun hiç halim yok adet sancım var ilaç içmemek için sabrediorumkonbinlere bakma daha çok hoşuma gidiyor yazmaktansa :)
geçmiş olsun ,inş. bir an önce ileşirsin..
bugün biz de akşam doktora gidiyoruz dua et bana bakalım bugün karar vereceğiz inş.
olsun ama insan bi zahmet yorum yazar dimi o kadar emek verip ekliyoruz
tüp bebek .................
sağol ..4 yıllık evliyim 2 yıldır olmuyor yaşım geçiyor beklemek istemiyrum artıkAllah yardımcınız olsun sen kaç yıllık evlisin ki?? geçengun normal herşey diordun beklemek mi istemiorsun??
sağol ..4 yıllık evliyim 2 yıldır olmuyor yaşım geçiyor beklemek istemiyrum artık
allah razı olsun
aldıklarını ekle mutlaka ,işin gücün bakmak başka bi nane yaptığın yok ,ekle de biraz da sen katkıda bulunyarın pazardayım bu saatleri inş. hastalığım devam etmezse tabi
aldıklarını ekle mutlaka ,işin gücün bakmak başka bi nane yaptığın yok ,ekle de biraz da sen katkıda bulun
tamam bayağı şey alıcam liste kabarık :)) kimseler yokken ben burayı ayakta tuttum naberrrrkombinlerimle değil ama
Ekliyorum :))) Delikız söz verdiğim için sacma sapan kendimi çektim idare edin ..şalım ve babetlerim :))
Ekliyorum :))) Delikız söz verdiğim için sacma sapan kendimi çektim idare edin ..şalım ve babetlerim :))
:
Hepbaharolsa son üç çantanın modelini daha çok beğendim ben. Hangi renge ihtiyacın varsa ve daha güzel geliyorsa sana onu al.
Kırmızısı filan hoşmuş. Yeşili de öyle. Hayırlı olsun
ben 1 numeroyu beğendim
[
Hepbaharolsa kırmızılı olan cantayı çok ama çok çok beğendim :))) onu al ..
şalının rengi güzel bende o renk almayı düşünüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?