- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.281
Eskiden çok takardım boyuma da artık düşünmemeye çalışıyorum, ufak tefek çıtı pıtı hanımız işte
Kilomuza dikkat ettiğimiz sürece çok da kötü durmuyoruz
evet bu yüksek bel a kesimi etekler hoşuma gitti benim de, bulursam alıcam inşallah.
Sen de kap mı giyiyorsun dışarda?
Tarzın nasıl?
İpati hoşgeldiiiin
Ankarada kızılayda Armine var,indirim varsa ordan alıyorum.Arminenin sadece düz renk elbiseleri hoşuma gidiyor.
onun dışında giyim dünyası var,geçen sene ordan hem çok şık hem uygun fiyata kap almıştım.inirimdeyken cotonada bakarım,lcw...
bide ben baıkentte oturuyorum.batıkentte gimsa var belki duymuşsundur,orda güzel ve uygun şeyler oluyor.bi kaç eteğim ordan.
faka son zamanlarda nete çok yöneldim ben...
mesela burda da paylaştığım yeşil yüksek bel etek ve hardal etek hep netten.biri yenimodadan biri bi tasarımcıdan.eğer demete yakınsan demettede güzel yerler var giyim için,bak derim.
internettende yenimoda,e tesettür,tesettür marka,armine online,setrems online,tozlu giyim,tikbu var takip ettiğim.
;
Eki Görüntüle 383574
çok yakıştırılar.öyle uçuk kaçık bir fiyatta değil,65 liraya aldım.
/QUOTE]
SEN DE benim gibi giyim dükkanıcısın dimi
hem sıhhıye hem kızılaydakileri takip ediyorum ben de ..gayet uyguna çok güzel şeyler oluyor orada..
kaplar pardesüler gırla valla
bir de kızılay metro alt çarşıdaki gezer mağazası favorim benim
burda da eklediğim çok beğenilen eteklerimi hep ordan almışımdır..
aynı etekleri nette kaç defa gördüm 2 katı fiyatına satıyorlar nette ..
ben gidip oradan 20 tlye çok güzel etekler alıyorum
elbise olayına gelince bence 65 tl pahalı ..b
bu tarz elbiseleri metro alt çarşıdaki dükkanlarda 35-40 tl arası bir fiyata satıyorlar..
pazarlık edersen bu fiyata 2 tane alabilirsin..
yenimodayı ben de seviyorum ama bazen abartılı fiyatlar oluyor..
uygun fiyatlı olan şeylerden alınabilir de bir elbise için 100 tl vermem ,hele de netten gelecek birşey için.
bir de benim karanfilden meşrutiyete giderken ara sokaklarda bir iki dükkanım var ,bi tanesi jötem mağazası .
orda da şık ve güzel şeyler oluyor..
karanfildeki iş merkezindeki bi dükkandan elbise almıştım mesela ,hatta burda da ekledim kiremit rengi çizmeyle giydiğim bir elbisemi ,o da çok kaliteli bir üründü ve 19 tl ye almıştım
çok gezenti olmak lazım benim gibi ,arada derede ne varsa bulmak lazım
delikız o zaman biz senle mutlaka karşılaşmışızdır
ben her kızılaya gittiğimde metro altı gezere uğramazsam içim buruk kalıyor,hiç gezmemişim gibi geliyor bana: )))
aynen bende öyle kızılayı talan ediyorum hem kaliteli hem uygun fiyata alayım diye.
elbiseye 65 bana fazla gelmedi,belkide indirimsiz fiyatı 200 olduğundandır :86: 65 i görünce bayağı şaşırdım kaptım hemen: ))
metro altındaki elbiselerden şeyi diyorsun demi?yün gibi olan yeşi renkli...
onları bende gördüm hatta 30 tlydi ama o yıkayınca muhtemelen çekecek gibiydi bide onu denemişti ben,benim hatlarımı bayağı belli etti,kumaşından dolayı.
armineden aldığım en azından hatlarımı belli etmiyor örtüyor.
aslında şöyle senin dek geldiğin gibi 20 30 a güzel elbiselere dek gelsekte yazın giysek püfür püfür
bak sana şeyide önereyim...kızılayda tekbir mağazaının karşı tarafında addax var.aynı gezer gibi: )))ben orayada taklıyorum artık
Canım seni moda ikonum ilan ediyorumKloş etekleri biliyorum pek de seviyorum hele de yazın çok hoş oluyor ama dışarı giderken üstüne ne giyeceğimi bilemiyorum işte. Benim için asıl sorun bu malesef
Yani o uzun kapın altında hoş durur mu sence bu.Altta toplanır, kabarır gibi.
Ayakkabıda da katılıyorum sana. İnce topukla yüreyemiyorum zaten
Orta kalınlık ideal benim için
Öyle ayakkabılar almak lazım.
Şal önerilerin de çok hoşmuş, aslında o renklerde etek bulsam şahane olur sanki. Bu ara siyaha takmışım. Dolabım kapkara ruhum daraldı.
Şöyle bahar gibi cıvıl cıvıl giyinmek istiyorum
Bir de pelerinle ne tarz çanta kullanıyorsun onu da merak ettim
Elbiseleri de seviyorum aslında. Derli toplu, şık bir görüntüsü var.
Hem daha uzun hem daha zayıf gösteriyor doğru elbise.
Senin elbiselerin de çok hoşmuş, pek beğendim. Güle güle giy.
Yeni atandım ben, ve atandığım yer küçücük, lcw bile yok
netten de beden olur mu olmaz mı cesaret edemiyorum açıkçası
Bir ara Ankara turu mu yapsam, deli kız ve sen beni gezdirirsiniz artık
canım biraz cesaretli ol,acaba nasıl durur endişesi gütme...kap bir dış kıyafettir,o yüzden içine giyeceğin pek alternatif bir etek olamazsın,standart senin çan modeli etekler gider en fazla.
bu paylaştığım eteği pelerinle giysen öyle güzel olurki...
birazz cesaret
sen ankaraya gel biz delikızla seni baştan yaratırızdemi delikız :86:
bak ben pelerinle şu çantalarımı takıyorum;
bunları lcw de indirimdeyken 10 tl ye almıştım ama şimdi 6 ya düşmüş: )
bide benim elde tutmalı daha büyük çantalarım var,altın rengi,pudra,vizon..gibi onlarıda yarın çeker gösteririm: )))
canım biraz cesaretli ol,acaba nasıl durur endişesi gütme...kap bir dış kıyafettir,o yüzden içine giyeceğin pek alternatif bir etek olamazsın,standart senin çan modeli etekler gider en fazla.
birazz cesaret
Eki Görüntüle 384033 Eki Görüntüle 384034
bide benim elde tutmalı daha büyük çantalarım var,altın rengi,pudra,vizon..gibi onlarıda yarın çeker gösteririm: )))
hoşbulduukk :) ya bende kap giyiyorum ama pardesüye geçmeyi düşünüyorum, benimde aksine boyum uzun kaplar daha kısa duruyor maalesef.. etek giyince altından çokta hoş gözükmüyo
nereye atandın bakayım seni yeni memure seniCanım seni moda ikonum ilan ediyorumKloş etekleri biliyorum pek de seviyorum hele de yazın çok hoş oluyor ama dışarı giderken üstüne ne giyeceğimi bilemiyorum işte. Benim için asıl sorun bu malesef
Yani o uzun kapın altında hoş durur mu sence bu.Altta toplanır, kabarır gibi.
Ayakkabıda da katılıyorum sana. İnce topukla yüreyemiyorum zaten
Orta kalınlık ideal benim için
Öyle ayakkabılar almak lazım.
Şal önerilerin de çok hoşmuş, aslında o renklerde etek bulsam şahane olur sanki. Bu ara siyaha takmışım. Dolabım kapkara ruhum daraldı.
Şöyle bahar gibi cıvıl cıvıl giyinmek istiyorum
Bir de pelerinle ne tarz çanta kullanıyorsun onu da merak ettim
Elbiseleri de seviyorum aslında. Derli toplu, şık bir görüntüsü var.
Hem daha uzun hem daha zayıf gösteriyor doğru elbise.
Senin elbiselerin de çok hoşmuş, pek beğendim. Güle güle giy.
Yeni atandım ben, ve atandığım yer küçücük, lcw bile yok
netten de beden olur mu olmaz mı cesaret edemiyorum açıkçası
Bir ara Ankara turu mu yapsam, deli kız ve sen beni gezdirirsiniz artık
evet muhtemelen karşılaşmışızdırdelikız o zaman biz senle mutlaka karşılaşmışızdır
ben her kızılaya gittiğimde metro altı gezere uğramazsam içim buruk kalıyor,hiç gezmemişim gibi geliyor bana: )))
aynen bende öyle kızılayı talan ediyorum hem kaliteli hem uygun fiyata alayım diye.
elbiseye 65 bana fazla gelmedi,belkide indirimsiz fiyatı 200 olduğundandır :86: 65 i görünce bayağı şaşırdım kaptım hemen: ))
metro altındaki elbiselerden şeyi diyorsun demi?yün gibi olan yeşi renkli...
onları bende gördüm hatta 30 tlydi ama o yıkayınca muhtemelen çekecek gibiydi bide onu denemişti ben,benim hatlarımı bayağı belli etti,kumaşından dolayı.
armineden aldığım en azından hatlarımı belli etmiyor örtüyor.
aslında şöyle senin dek geldiğin gibi 20 30 a güzel elbiselere dek gelsekte yazın giysek püfür püfür
bak sana şeyide önereyim...kızılayda tekbir mağazaının karşı tarafında addax var.aynı gezer gibi: )))ben orayada taklıyorum artık
birazz cesaret
Eki Görüntüle 384033 Eki Görüntüle 384034
aynen yaa gezere bakmazsam olmaz ,önce gezere bakarım ben hep ilk olarak çünkü başka yerde bişey beğenirim alırım sonra gezerde daha güzeli çıkar diye korkarım
metro alt çarşıdaki o bahsettiğin elbiseleri demiyorum ,o hatları çıkaran elbiselerin yanında bir de onların ince ve çok yapışmayan versiyonları var ,iyice araştırırsan bulursun ,metro alt çarşıdaki tüm elbise gördüğün dükkanlara bak
yazlık da dün eklediğim beli lastikli elbiselerden metro alt çarşıda da var ,beli lastikli değil ama kemer gibi bişey geçmişler ,ben bi tanesini denemiştim geçen sene ,çok hoş duruyordu ,bir beden büyüğünü deneidm çok yapışmasın diye ,gayet salaş ve bel kısmı kemerli de olsa üzerine yapışmadan oturuyor gayet hoş yani
o kalın kumaşlı üzerine yapışan elbiseleri ben de hiç sevmiyorum ..
geçenlerde buraya eklediğim elbisem vardı hatırlarmısın çizmeyle kiremit rengi..
mesela o da kalın kumaşlı sanki yapışacakmış izlenimi veriyor ama bi beden büyük aldım yapışmadan ferah bol rahat duruyor ,giyip denemen lazım bunu anlamak için..
her kumaş yapışmayabiliyor yani
addaxı ben burda kaç kere anlattım sen okumadın galiba
kaçırdın ya da
bana ANKARADA dükkan soranlara önerdiğim ilk adreslerden o da vardı
yok yok biz kesin karşılaştık da haberimiz yok belki de o kalabalıkta çarpışmışızdır da
aynen gelsin gelsin ayaklarına kara sular indirelim de görsün o
çantalarını güzel ama ayakkabıların topuğu bana fazla geldi ..
ben bu kadar topuklu ayakkabıyı kapalı bayanlara yakıştıramıyorum..
eteğin altında ise bi nebze ama ,görünür şekilde ise çok abartılı ,seksi duruyor ,yani ters oluyor ..
ben böyle topuk hayatta giyemem zaten yürüyemem ki onunla
çok hızlı yürürüm ben tın tın lık hiç bana göre değil
yaz geldi converslerim ortaya çıktı ,favorim artık konvers
Ben bir kac canta begendim,
kararsiz kaldim hangisini alsam diye..
Eki Görüntüle 384036
Eki Görüntüle 384037
Eki Görüntüle 384038
Eki Görüntüle 384039
ben 1 numeroyu beğendim
Eki Görüntüle 384044 Eki Görüntüle 384045 Eki Görüntüle 384046
bunlarda bugün bebek görmeye giderkenki kombinim: )
çoğu eşyam erzuruma gittiği için bide babamla abim hadi geç kalıyoruz diye acele ettirdiği için,istedğim gömleği giyemedim: (
mint rengi bi gömleğimi giyecektim ama ütüsüzdü vakit yetmediği için bunu giydim
etek güzel ama şal taktım ben yine
etek gerçekten şık duruyor ama ben bunu işyerinde giyemem frapan kaçar biraz ,dışarda anacak giyebilirim özel bir günde ya da ..
çok yakışmış sana ama güle güle giy ..şu şalı da etek rengi yapsan süper olacak da
Hayırlı Cumalar arkadaslar...
Civciv ve Delizkız moda yazarı eleştrmeni iyi olur sizde haaa
civcivvv eteğin güzelmiş ama detaylıca göremiyorum buradan tatlım yakından görmek istiyorum :)))
Hepbaharolsa kırmızılı olan cantayı çok ama çok çok beğendim :))) onu al ..
Bende dün bal sarısı ipek şal aldım birde 10 tl ye bir babet... 100 lira versem içi bukadar rahat olmazdı eminim
evet evetekle
Deri ceketin çok hoş durmuş üstünde canım onun altına pant etek mesela cok hoş gider diye düsünyorum :)))
O dantelli badiden bende de var çok şık duruyor )
hoşbulduukk :) ya bende kap giyiyorum ama pardesüye geçmeyi düşünüyorum, benimde aksine boyum uzun kaplar daha kısa duruyor maalesef.. etek giyince altından çokta hoş gözükmüyo
Evli olan arkadaslara soruyorum:
Eşleriniz giysilerinize karışıyor mu? Giydirmemezlik ediyor mu?
Evli olan arkadaslara soruyorum:
Eşleriniz giysilerinize karışıyor mu? Giydirmemezlik ediyor mu?
ben her yere yetişirim sen bilmiyor musun ,geçtim seni ohhhhdelikızzzzzzzzzzz ne aralık geldinde benden önce yazdın he :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?