Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

hoşbulduukk :) ya bende kap giyiyorum ama pardesüye geçmeyi düşünüyorum, benimde aksine boyum uzun kaplar daha kısa duruyor maalesef.. etek giyince altından çokta hoş gözükmüyo

bunlarda bugün bebek görmeye giderkenki kombinim: )
çoğu eşyam erzuruma gittiği için bide babamla abim hadi geç kalıyoruz diye acele ettirdiği için,istedğim gömleği giyemedim: (
mint rengi bi gömleğimi giyecektim ama ütüsüzdü vakit yetmediği için bunu giydim

Lcw'nin bazen yüzüne bakmazdım Konyadayken ama şimdi mumla arıyorum
Eteğine de bayıldım doğrusu...Güle güle giy.Nerden nerden nerden?
Bir de sahiden uzun görünüyorsun böyle.
Kısa kadın yoktur, doğru giyinmeyi bilmeyen kadın vardır diye sözlü bir söz uydurdum sayende

hoşbulduukk :) ya bende kap giyiyorum ama pardesüye geçmeyi düşünüyorum, benimde aksine boyum uzun kaplar daha kısa duruyor maalesef.. etek giyince altından çokta hoş gözükmüyo

Pardesü kurtarıcı gibi... Ama çeşit çeşit almam lazım yoksa çabuk sıkılırım

Hepbaharolsa son üç çantanın modelini daha çok beğendim ben. Hangi renge ihtiyacın varsa ve daha güzel geliyorsa sana onu al.
Kırmızısı filan hoşmuş. Yeşili de öyle. Hayırlı olsun

nereye atandın bakayım seni yeni memure seni
hayırlı olsun ..
gel de toptan al yıllık eşyanı git

Hayırlı Cumalar arkadaslar...
Civciv ve Delizkız moda yazarı eleştrmeni iyi olur sizde haaa

civcivvv eteğin güzelmiş ama detaylıca göremiyorum buradan tatlım yakından görmek istiyorum :)))

Hepbaharolsa kırmızılı olan cantayı çok ama çok çok beğendim :))) onu al ..

Bende dün bal sarısı ipek şal aldım birde 10 tl ye bir babet... 100 lira versem içi bukadar rahat olmazdı eminim

tuana sorma civcivle bi okul mu açsak ne
eee ne duruyorsun hemen eklesene şalları ve babeti

öğlen yemeğinde çekip atarım güzelim :))

ii fikir bencede hazır ikinizde Ankaradsınız bi düsünün derim:))

Deri ceketin çok hoş durmuş üstünde canım onun altına pant etek mesela cok hoş gider diye düsünyorum :)))
O dantelli badiden bende de var çok şık duruyor )

Deri ceketin çok hoş durmuş üstünde canım onun altına pant etek mesela cok hoş gider diye düsünyorum :)))
O dantelli badiden bende de var çok şık duruyor )

teşekkür ederim tuana
henüz pantolon eteğim yok o yüzden böyle oldu
alırsam tabiki çok güzel olur bence de
aslında ben deri ceketi genelde etekle giyiyorum da bu sefer acele çıkmıştım evden takıverdim hemen üstüme

hakikaten kapın altına etek giyince parça parça duruyor pantolon giymek en iyisi benim 1 tane vardı eşim hayatta etek giydirmedi kapla :) hep pantolon giymiştim..

Evli olan arkadaslara soruyorum:

Eşleriniz giysilerinize karışıyor mu? Giydirmemezlik ediyor mu?

Evli olan arkadaslara soruyorum:

Eşleriniz giysilerinize karışıyor mu? Giydirmemezlik ediyor mu?

benimki karışmaz ama zaten karışacağı bir şekilde giyinmiyorumki ..
sonuçta kapalıyız belirli şeylere dikkat ettikmi tamamdır..
yani işte daha önce de söylediğim gibi kalçanın üstü kapalı olacak ,yapışık olmayacak ,göğüsler fırlamayacak ..
bunlara dikkat edilince zaten karışılacak bir durum ortaya çıkmıyor..
ha bazen sadece çok seksi olmuşsun aşkım der o zaman biraz fazla dikkat çeken kıyafetim olduğunu farkedip bi ayar çekerim kendime o ayrı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…