Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

slm kızlar kapanalı 1yıl oldu hala alısamadım ve baglamayıda beceremıyorum sanırım kabullenemedım sızce neyapabılırım

bu pantolon etekler güzel ama boyunu iyi ayarlamak lazım kısa durunca hiç güzel olmuyor bir kaç kişide gördüm beğenmedim hiç

sana önceden bahsettiğim beli lastikli elbiseler bunlar çok beğeniorum bu tarzı belki dikerim :)))))

bunları beğenmedim

Hayırlı olsun canım çok sevindim halletmene :)VİRÜS

Tuyolarının devamını bekliyoruz yaz aklına geldikçe :)VİRÜS

Bir de Ankara'da nerelerden alış veriş yapıyorsun ? Özellikle etek için?VİRÜS

Canım aynı durum bende de var ya parça parça gözükme olayı falan aynı hepsi senin boyun kaç kılon falan ? Civcivin dedikleri aklıma yattı uygamaya çalışacağım ben.VİRÜS

Civcivvv dünden beri yorumunu bekliyorum ve görmemişim yazdıklarını gidip gelip bakıyordum
alıntı yapmışlar öyle gördüm. Annem bakar körsün derdi de inanmazdım

Çok güzel fikirlerin var Çok sağ ol. Uzun uzun yazmışsın. Daha önceden benim gibi giyinmen de empati açısından iyi olmuş
Çok iyi anlıyorsun beni. Sana pelerin çok yakışmış doğrusu ama ben birden bu kadar değişemem sanırım. Yakıştıramam kendime
Kapla çan tarzı etek giyiyorum ne çok dar ne çok geniş. Ve hep tek renk desensiz kumaş kullanıyorum.
Eşarplarım desenlidir mesela. Spor ayakkabı çok fazla kullanmıyorum zaten...
Aslında kısa boylular dolgu topuk giymemeliymiş ama ben genelde dolgu topuk giyerim rahatlık açısından
Bu A kesim etekler geniş mi duruyor? Çandan daha mı geniş mesela?
Kapın altına gider mi?
Yani senin pelerinin boyu benim giydiğim kap gibiymiş ya da birkaç parmak daha kısa benimkisi. Altına ne gider ki?
Bir gün kapımın resmini ekliyim de daha iyi olur.
Rengi de vizon. Tabi bulabilsem alcam başkalarını da bir tarz oluşturamadım daha ve burda bulamıyorum da

Canım aynı durum bende de var ya parça parça gözükme olayı falan aynı hepsi senin boyun kaç kılon falan ? Civcivin dedikleri aklıma yattı uygamaya çalışacağım ben.VİRÜS

Ne sen sooor ne ben söyliyim
1.55 civarındayım o derece
Kilom da 49-50 oynar durur. Şu ara aldım mı bilmem.
Ya sen?

Ne sen sooor ne ben söyliyim
1.55 civarındayım o derece
Kilom da 49-50 oynar durur. Şu ara aldım mı bilmem.
Ya sen?

Canım kilomuz aynı 49 50. Benim boyum 1 57 aynınız yani senle ölçü olarak :) ben pek takmiyorum ama boy olayını sen de takma bence boyumuzu değiştirmeyiz ama tarzımızı değiştirebiliriz gördüğün gibi :) civcivin tuyolarini deneyelim bakalım bir de ikimizde pantolon giymiyoruz ya bu etekler iyi bir alternatif olacak gibi :)

hayırlı geceler hanımlar benide alın aranıza :) bende sizdenim çok beğendim topiği
hg.............

:))))) hediye etceğimi kim söledi :)))) artık kar yapma işine koyuldum

edersin edersiiiiiiinn,bana edersin ya da ben sana zorla ettiririm
slm kızlar kapanalı 1yıl oldu hala alısamadım ve baglamayıda beceremıyorum sanırım kabullenemedım sızce neyapabılırım

bağlamnın nesine alışamadın ..
nette eşarp bağlama diye arattır bir sürü site çıkar onlardan yardım alabilirsin

tamam: ) siz sorun ben bildiğim kadarını söyleyeyim: )
ben minyon tipli olduğumdan bide hafif kalçam olduğundan,fiiğime göre giyinmeyi,daha uzun gösterecek kıyafetleri çok araştırdım.zaten araştırıpta uygulamaya başladıktan sonra okuldaki kızlar kilo mu verdin demeye başladılar
seviyorum giyinmeyi,hemde çok..o yüzden ne yakışır ne yakışmaz çok araştırırım.
Ankarada kızılayda Armine var,indirim varsa ordan alıyorum.Arminenin sadece düz renk elbiseleri hoşuma gidiyor.
onun dışında giyim dünyası var,geçen sene ordan hem çok şık hem uygun fiyata kap almıştım.inirimdeyken cotonada bakarım,lcw...
bide ben baıkentte oturuyorum.batıkentte gimsa var belki duymuşsundur,orda güzel ve uygun şeyler oluyor.bi kaç eteğim ordan.
faka son zamanlarda nete çok yöneldim ben...
mesela burda da paylaştığım yeşil yüksek bel etek ve hardal etek hep netten.biri yenimodadan biri bi tasarımcıdan.eğer demete yakınsan demettede güzel yerler var giyim için,bak derim.
internettende yenimoda,e tesettür,tesettür marka,armine online,setrems online,tozlu giyim,tikbu var takip ettiğim.

canım senin çan eğrisi etekte a kesim gibi zaten,güzel olmuş öyle giymen: )
sende benim gibi minyonsun: )o yüzden pileli etekten uzak dur.kloş etek modellerini biliyor musun? bak şöyle;

bunun uzun olduğunu düşün,altınada topuklu bi aykkabı giydin mi süper olur,dediğin gibi dolgu topuklar bize göre değil.
bi modacının yazısını okumuştum,şöyle diyordu:
''ayakkabıyı fiziğiniz gibi düşünün?eğer çok inceyseniz ayakkabınızın topuğuda ince olsun,eğer normal bir fiziğe sahipseniz topuklarda ne çok ince ne dolgu olsun,kilolu bir bayansanız topuğunuz dolgu olsun.düşünün?kilolu bir hanım incecik bir topuklu giyse gözünüze batmaz mı?çünkü o ince topuk kilosunu daha çok belli eder...''
bana mantıklı gelmişti.
sana tavsiyem elbisede giymen,elbiseler çok hoş duruyor,çok yakıştırıyorum bayanlara.
ben mesela 3 ay önce indirimdeyken Armineden şu elbiseyi almıştım;

çok yakıştırılar.öyle uçuk kaçık bir fiyatta değil,65 liraya aldım.
mesela böyle bir elbise alabilirsin,ya da şöyle;

spor ayakkabıyı bende giymiyorum,kapla pek güzel olmuyor zaten.
kapın vizon rengiymiş.
o zaman sana tavsiyem,mürdüm,vişne çürüğü,açık lacivert,zümrüt yeşi şal kullanman.vizonla çok güzel gidiyor.
bide kendini kapla sınırlandırma.yani pelerin hoşunada gittiyse sana neden yakışmasınki?
yazda geliyor,şöyle açık renkli tiril tiril bir pelerin alabilirsin,ya da diktirebilirsin.öyle rahat bir giysiki...ve çok zarif.
şimdilik önereceklerim bu kadar,sen sor ben elimden geldiğince cevaplarım: )

Canım seni moda ikonum ilan ediyorumKloş etekleri biliyorum pek de seviyorum hele de yazın çok hoş oluyor ama dışarı giderken üstüne ne giyeceğimi bilemiyorum işte. Benim için asıl sorun bu malesef
Yani o uzun kapın altında hoş durur mu sence bu.Altta toplanır, kabarır gibi.
Ayakkabıda da katılıyorum sana. İnce topukla yüreyemiyorum zaten
Orta kalınlık ideal benim için
Öyle ayakkabılar almak lazım.
Şal önerilerin de çok hoşmuş, aslında o renklerde etek bulsam şahane olur sanki. Bu ara siyaha takmışım. Dolabım kapkara ruhum daraldı.
Şöyle bahar gibi cıvıl cıvıl giyinmek istiyorum
Bir de pelerinle ne tarz çanta kullanıyorsun onu da merak ettim
Elbiseleri de seviyorum aslında. Derli toplu, şık bir görüntüsü var.
Hem daha uzun hem daha zayıf gösteriyor doğru elbise.
Senin elbiselerin de çok hoşmuş, pek beğendim. Güle güle giy.
Yeni atandım ben, ve atandığım yer küçücük, lcw bile yok
netten de beden olur mu olmaz mı cesaret edemiyorum açıkçası
Bir ara Ankara turu mu yapsam, deli kız ve sen beni gezdirirsiniz artık

Eskiden çok takardım boyuma da artık düşünmemeye çalışıyorum, ufak tefek çıtı pıtı hanımız işte
Kilomuza dikkat ettiğimiz sürece çok da kötü durmuyoruz
evet bu yüksek bel a kesimi etekler hoşuma gitti benim de, bulursam alıcam inşallah.
Sen de kap mı giyiyorsun dışarda?
Tarzın nasıl?

İpati hoşgeldiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…