- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.261
olmaz sen kendin bul penyeyi de ,bişey hediye edeceksen tam et bari
slm kızlar kapanalı 1yıl oldu hala alısamadım ve baglamayıda beceremıyorum sanırım kabullenemedım sızce neyapabılırım
:))))) hediye etceğimi kim söledi :)))) artık kar yapma işine koyuldum
teşekkür ederim
beni çekiyor nedense ucuz ve güzel şeyler
senin işin zor yaa
seçeneğin az ama kapın altına genelde bol pantolon giyiyorlar ,etekten de farkı yok ki onların ,şu pantolon etekler gibi bayağı bol olan pantolonları diyorum ,kısa kaplarla gayet güzel duruyor ..
hatta pantolon etek de güzel olur altına
aslında ben de bir tane almak istiyorum o pantolonlardan çok hoş ,hem bol hem şık duruyor..
bak mesela bir örnek vereyim sana
Evet işim baya zor
Kap ve etek giyiyorum ben de.
Pantolon eteğim de var ama nedense hep çok pahalılarına denk geliyorum. O yüzden yalnız bir tane
Napsam bilemedim
benimki karışmaz ,sonuçta kalçan gözükmüyor ,göğüslerin fırlamıyor ,üzerine yapışmıyorsa neden karışıyorki,ne farkeder ha pardesü ha kap ha ceket önemli olan vucuda yapışmaması ,kalça gözükmemesi ,göğüs fırlamaması ,bu kaidelere uyduktan sonra herşey giyilebilir bence ..
ama kemer olunca beli ortaya çıkıyor ,pelerinin bol olması hatları belli etmemek değilmi :44:
teşekkür ederim
senin işin zor yaa
seçeneğin az ama kapın altına genelde bol pantolon giyiyorlar ,etekten de farkı yok ki onların ,şu pantolon etekler gibi bayağı bol olan pantolonları diyorum ,kısa kaplarla gayet güzel duruyor ..
aslında ben de bir tane almak istiyorum o pantolonlardan çok hoş ,hem bol hem şık duruyor..
Eki Görüntüle 382366 Eki Görüntüle 382367
bu sene vizona acayip taktım herşeyim vizonun açığı koyusu
zaten kolyem de kahve tonlarındaya ordan çakman lazımdı aslında
işyerinde uzun etek her zaman olmuyor ,resmi kurum bazen daha resmi olmak gerektiğinde çizme etek kullanıyorum ben
millet bakın şu elbiseler de çok hoş ,tulum diyor ama altı etek pantolon değil ,üzerine bir hırka ile yazın efil efil gezebiliriz
Eki Görüntüle 382382 Eki Görüntüle 382383 Eki Görüntüle 382384
millet işte bir iki elbise size
Eki Görüntüle 382770 Eki Görüntüle 382771 Eki Görüntüle 382772 Eki Görüntüle 382773 Eki Görüntüle 382774
rica ederim canım: )
evet ben o farabiye başvuran kızım: )
çok şükür tüm başvuru belgelerimi hazırlayıp verdim,seneye kocamın yanına gidiyorum inşallah
hadi yagri görünüyor ama,vizonsa daha çok beğendim o zaman
kısa eteği ben eskiden giyerdim ama artık giymiyorum.çizmeyle kombinlerdim bende: )
ama artık hep uzun etekler giyiyorum.
canım eğer inceysen,,ki öylesin istedğin desende giyebilirsin yakışır ne de olsa: )
yaz için bi kaç uzun elbise almak istiyorum bende
senle aynı durumdaymışız canım: )
bende pantolon giymiyorum,kısa etek giymiyorum ve arkamı örtecek birşey giymeden çıkınca kendimi çıplak gibi hissediyorum.
geçen sene benimde kaplarım vardı,uzun etekle giyerdim ama içime sinmezdi görsel olarak,o yüzden bu sene değişiklikler yapmak isteim,tarzımı belirtmek istedim.
bu nedenle pardesü veya kap yerine o gördüğün pelerini giyeceğim yazın...hem çok rahat hem çok zarif,bugün okulda tüm arkadaşlarım bayıldı: )
içine yüksek bel etek giyip,birde şal takınca öyle hoş duruyorki...
hem vücudunu örtmüş oluyorsun hem daha farklı giyinmiş oluyorsun...
bu yaz böyle yapmayı planlıyorum.hatta şöyle planlarımda var;
pelerin tarzı çok daha ince kumaşlardan diktirmeyi düşünüyorum ama farklı renklerde...vişne çürüğü,mint rengi,yavruağzı gibi...
tavsiye ederim...etekle sırıtmıyor pelerinler.
ama pelerinde bir tavsiye,mümkün olduğunca zıt renkler giy...
yani pelerin renginde etek veya şal giymek çok boğuyor ve artık klasikleşti...pelerinin ön plna çıkması için,etekte şalda farklı renk olmalı..
ben şimdi 3 renk kuralı yapıyprum kendimce...şal farklı etek farklı,üst farklı renkte: )
mesela eteğim yeşil,üstüm mor,şalım pembe...gibi.
eğer kaptan vazgeçemem diyorsanda,eteğin çok kabarık olmasın çünkü kaplar genelde dar kesim olduğundan etekte kabarık olunca güzel olmuyor.
kapın tarzı klasikse,babet veya topuklu giy,spor ayakkabı klasik tarzda kaplarda yakışmıyor.
aklıma geldikçe yazarım daha canım: )
tavsiyen için teşekkürler: )
dün pelerinim elime geçer geçmez dedğini yaptım zaten: )
kahverengi kalın bi kemerim,siyah kelebekli kemerim,kırmızı kemerim var...denedim hoş oldu gerçekten.arada o şekilde de kombinleyeceğim...ama pelerin çok açık renkli olduğundan kemer çok sırıtıp,bölebilir diye sade giymeyi tercih ediyorum
Delikız eteğin çok güzelmiş nerden buluyorsunuz bu etekleri ya ben hiç göremiyorum
Zaten artık bulunduğum yerde güzel kıyafetler bulmak çok zor.:26:
Civciv çok güzel tüyolar vermişsin, ben de ufak tefeğim
Dediğin tarz da çok hoşuma gitti doğrusu.
Peki dışarda üstüne ne giyiyorsun?
Ben yaz için bileklerimden 1-2 karış yüksekte kap almıştım.
Ve pantolon giymiyorum hiç.
Altına ne tarz etekler giyersem bütünlük bozulmaz.
Yani dağınık bir görüntü oluşmasını sevmiyorum. Çok geniş etekler hoş durmuyor.
Darlarla da yürünmüyor
Açıkçası şu giyim konusunda çok karışık ve dertliyim.
Kısa ceket giymiyorum.
Kısa etek giymiyorum.
Pantolon giymiyorum.
Diz hizasında kaplarla da etek giyince kısa ve parça parça görünüyorum sanki.
Çok dertliyim bu konuda
Canım aynı durum bende de var ya parça parça gözükme olayı falan aynı hepsi senin boyun kaç kılon falan ? Civcivin dedikleri aklıma yattı uygamaya çalışacağım ben.VİRÜS
Ne sen sooor ne ben söyliyim
1.55 civarındayım o derece
Kilom da 49-50 oynar durur. Şu ara aldım mı bilmem.
Ya sen?
hayırlı geceler hanımlar benide alın aranıza :) bende sizdenim çok beğendim topiği
hg.............hayırlı geceler hanımlar benide alın aranıza :) bende sizdenim çok beğendim topiği
:))))) hediye etceğimi kim söledi :)))) artık kar yapma işine koyuldum
slm kızlar kapanalı 1yıl oldu hala alısamadım ve baglamayıda beceremıyorum sanırım kabullenemedım sızce neyapabılırım
teşekkür ederim
senin işin zor yaa
Evet işim baya zor
Kap ve etek giyiyorum ben de.
Pantolon eteğim de var ama nedense hep çok pahalılarına denk geliyorum. O yüzden yalnız bir tane
Napsam bilemedim
ne kadar pahalı mesela 40-50 tl aralığında güzel şeyler var ..
yukardaki alıntılarda bir iki örnek gösterdim baktın mı
evet boyu kısa olmayacak uzun olacak bence de ,e giyip bakacaksın artık o kadarbu pantolon etekler güzel ama boyunu iyi ayarlamak lazım kısa durunca hiç güzel olmuyor bir kaç kişide gördüm beğenmedim hiç
sana önceden bahsettiğim beli lastikli elbiseler bunlarçok beğeniorum bu tarzı belki dikerim :)))))
bunları beğenmedim
ay dik dik tabi ne güzel mis valla ,ben de almayı düşünüyorum ama piyasaya bakayım önce belki daha ucuza bulurum
boydan elbiseleri çok seviyorum ben fizik düzgünse çok yakışıyor
Hayırlı olsun canım çok sevindim halletmene :)VİRÜS
Tuyolarının devamını bekliyoruz yaz aklına geldikçe :)VİRÜS
Bir de Ankara'da nerelerden alış veriş yapıyorsun ? Özellikle etek için?VİRÜS
Civcivvv dünden beri yorumunu bekliyorum ve görmemişim yazdıklarını gidip gelip bakıyordum
alıntı yapmışlar öyle gördüm. Annem bakar körsün derdi de inanmazdım
Çok güzel fikirlerin varÇok sağ ol. Uzun uzun yazmışsın. Daha önceden benim gibi giyinmen de empati açısından iyi olmuş
Çok iyi anlıyorsun beni. Sana pelerin çok yakışmış doğrusu ama ben birden bu kadar değişemem sanırım. Yakıştıramam kendime
Kapla çan tarzı etek giyiyorum ne çok dar ne çok geniş. Ve hep tek renk desensiz kumaş kullanıyorum.
Eşarplarım desenlidir mesela. Spor ayakkabı çok fazla kullanmıyorum zaten...
Aslında kısa boylular dolgu topuk giymemeliymiş ama ben genelde dolgu topuk giyerim rahatlık açısından
Bu A kesim etekler geniş mi duruyor? Çandan daha mı geniş mesela?
Kapın altına gider mi?
Yani senin pelerinin boyu benim giydiğim kap gibiymiş ya da birkaç parmak daha kısa benimkisi. Altına ne gider ki?
Bir gün kapımın resmini ekliyim de daha iyi olur.
Rengi de vizon. Tabi bulabilsem alcam başkalarını da bir tarz oluşturamadım daha ve burda bulamıyorum da
Ankarada kızılayda Armine var,indirim varsa ordan alıyorum.Arminenin sadece düz renk elbiseleri hoşuma gidiyor.
onun dışında giyim dünyası var,geçen sene ordan hem çok şık hem uygun fiyata kap almıştım.inirimdeyken cotonada bakarım,lcw...
bide ben baıkentte oturuyorum.batıkentte gimsa var belki duymuşsundur,orda güzel ve uygun şeyler oluyor.bi kaç eteğim ordan.
faka son zamanlarda nete çok yöneldim ben...
mesela burda da paylaştığım yeşil yüksek bel etek ve hardal etek hep netten.biri yenimodadan biri bi tasarımcıdan.eğer demete yakınsan demettede güzel yerler var giyim için,bak derim.
internettende yenimoda,e tesettür,tesettür marka,armine online,setrems online,tozlu giyim,tikbu var takip ettiğim.
;
Eki Görüntüle 383574
çok yakıştırılar.öyle uçuk kaçık bir fiyatta değil,65 liraya aldım.
/QUOTE]
SEN DE benim gibi giyim dükkanıcısın dimi
hem sıhhıye hem kızılaydakileri takip ediyorum ben de ..gayet uyguna çok güzel şeyler oluyor orada..
kaplar pardesüler gırla valla
bir de kızılay metro alt çarşıdaki gezer mağazası favorim benim
burda da eklediğim çok beğenilen eteklerimi hep ordan almışımdır..
aynı etekleri nette kaç defa gördüm 2 katı fiyatına satıyorlar nette ..
ben gidip oradan 20 tlye çok güzel etekler alıyorum
elbise olayına gelince bence 65 tl pahalı ..b
bu tarz elbiseleri metro alt çarşıdaki dükkanlarda 35-40 tl arası bir fiyata satıyorlar..
pazarlık edersen bu fiyata 2 tane alabilirsin..
yenimodayı ben de seviyorum ama bazen abartılı fiyatlar oluyor..
uygun fiyatlı olan şeylerden alınabilir de bir elbise için 100 tl vermem ,hele de netten gelecek birşey için.
bir de benim karanfilden meşrutiyete giderken ara sokaklarda bir iki dükkanım var ,bi tanesi jötem mağazası .
orda da şık ve güzel şeyler oluyor..
karanfildeki iş merkezindeki bi dükkandan elbise almıştım mesela ,hatta burda da ekledim kiremit rengi çizmeyle giydiğim bir elbisemi ,o da çok kaliteli bir üründü ve 19 tl ye almıştım
çok gezenti olmak lazım benim gibi ,arada derede ne varsa bulmak lazım
Hos geldin canım :)
canım senin çan eğrisi etekte a kesim gibi zaten,güzel olmuş öyle giymen: )
sende benim gibi minyonsun: )o yüzden pileli etekten uzak dur.kloş etek modellerini biliyor musun? bak şöyle;
Eki Görüntüle 383561
?
bunun uzun olduğunu düşün,altınada topuklu bi aykkabı giydin mi süper olur,dediğin gibi dolgu topuklar bize göre değil.
bi modacının yazısını okumuştum,şöyle diyordu:
''ayakkabıyı fiziğiniz gibi düşünün?eğer çok inceyseniz ayakkabınızın topuğuda ince olsun,eğer normal bir fiziğe sahipseniz topuklarda ne çok ince ne dolgu olsun,kilolu bir bayansanız topuğunuz dolgu olsun.düşünün?kilolu bir hanım incecik bir topuklu giyse gözünüze batmaz mı?çünkü o ince topuk kilosunu daha çok belli eder...''
bana mantıklı gelmişti.
sana tavsiyem elbisede giymen,elbiseler çok hoş duruyor,çok yakıştırıyorum bayanlara.
ben mesela 3 ay önce indirimdeyken Armineden şu elbiseyi almıştım;
Eki Görüntüle 383574
çok yakıştırılar.öyle uçuk kaçık bir fiyatta değil,65 liraya aldım.
mesela böyle bir elbise alabilirsin,ya da şöyle;
Eki Görüntüle 383581 Eki Görüntüle 383582
spor ayakkabıyı bende giymiyorum,kapla pek güzel olmuyor zaten.
kapın vizon rengiymiş.
o zaman sana tavsiyem,mürdüm,vişne çürüğü,açık lacivert,zümrüt yeşi şal kullanman.vizonla çok güzel gidiyor.
bide kendini kapla sınırlandırma.yani pelerin hoşunada gittiyse sana neden yakışmasınki
yazda geliyor,şöyle açık renkli tiril tiril bir pelerin alabilirsin,ya da diktirebilirsin.öyle rahat bir giysiki...ve çok zarif.
şimdilik önereceklerim bu kadar,sen sor ben elimden geldiğince cevaplarım: )
Canım kilomuz aynı 49 50. Benim boyum 1 57 aynınız yani senle ölçü olarak :) ben pek takmiyorum ama boy olayını sen de takma bence boyumuzu değiştirmeyiz ama tarzımızı değiştirebiliriz gördüğün gibi :) civcivin tuyolarini deneyelim bakalım bir de ikimizde pantolon giymiyoruz ya bu etekler iyi bir alternatif olacak gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?