Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Bugunku ben.
sonunda havalar isindi Trden aldigim ve icime sindiremedigim trenckotu giydim

Eki Görüntüle 385434

niye içine sinmediki bence gayet hoş ve yakışmış. rengi de çok güzel

Berrakcım ben mağazadan aldım o şalı .İpek şalların pazarda satılacağını sanmıyorum. aldıklarını ekle bakalım bizde hadi

niye içine sinmediki bence gayet hoş ve yakışmış. rengi de çok güzel

190 tl verdim, sonradan o parayla neler neler alabilirim diye dusununce icime sinmedi, ama iade etme imkanim yoktu.
Neyse Allahtan guzel bir trenckot, hergun giymeycegim icin bir kac sene tamamen demode olana kadar giyebilirim

pazarlarda şallar var hem de ipek ,şu nette satılanlardan ,5 tlye gırla gidiyor valla ,hatta 3 ü 10 a bile var inanın ..
ben hafta gidip şal bakacağım pazardan
berrak tulum çok şeker yaaa...
elbise kumaşın biraz karışık geldi rengi ama içindeki tek renkten şal ve siyah hırka ile güzel birşeyler çıkabilir diyorum
aferin işte böyle ekle de sen de katkıda bulun hoşşşşikkk
ula sorma ben de bazen kendimi kaybedip saatlerce gezip sonra da yorulup hiçbişey almadan geri dönüyorum
manyağım ben yaa

190 tl verdim, sonradan o parayla neler neler alabilirim diye dusununce icime sinmedi, ama iade etme imkanim yoktu.
Neyse Allahtan guzel bir trenckot, hergun giymeycegim icin bir kac sene tamamen demode olana kadar giyebilirim

sezonda alınca öyle oluyor canım, ama çok yakışmış uzun süre giyebilirsin .

yok ben düz renk bu tonlarda babet almayı düşünüyorum ikisi de dantelli olursa boğar diye düşündüm..

]

Kumasa bende bayildim cok guzelmis caniim.
Keske burasida ucuz ucuz olsaa,
birazdan kizkardesimle carsiya ugricaz fazla vaktim yok gezmek icin ama ins guzel bisey denk gelir..

yok ben düz renk bu tonlarda babet almayı düşünüyorum ikisi de dantelli olursa boğar diye düşündüm..

Bakim bugun ayakkabiyi gorebilcemmmi,
tam senlik ama galiba

birazdan kizkardesimle carsiya ugricaz fazla vaktim yok gezmek icin ama ins guzel bisey denk gelir..

Son düzenleme:

ucuz şallar vardı ama enleri dardı cesaret edip almadım o kadar buyuk ve her çeşit şey bulununca 1 pazarda insanın dikkati dağılıyor:)) tülcülerr kumaşcılar sermişler yerlere gırraaaa :)))ev dekoratif eşyaları aman Allah ımm almamak için zor tuttum kendimi :))

teşekkurler bende çok beğendim kumaşı kahverengi o koyu gördüğünüz renkler:)) kahverengi sandalet alıcam inş. greyder yada polaristen öle kombinlerim :)) pazarda satılan o babetler sandalaetler ayaklarımı çok rahatsız edio ( sanırım yıllarca çalıştım koştura koştura ayaklarım çok hassaslaştı rahatsız edici en ufak şeyden etkilenio ayaklarım(
inş. gönlüne göre sende bişeyler bulursun..
hoşgeldim sefalar getirdim
ula yeni çantama yorum yapmadın gözümden kaçtı sanma

Resimleri yüklüorum die canım çıktı çantaya baktım aslında ben yokken bayağı şeyler paylaşmışsınız :)) çanta güzel güle güle kullanben artık çantaya yatırım yapmıorum :) yazın sıcakta saten taşıyamam sadece küçücük boydan geçirdiğim çantam var 2 tane onada kimlikle cep tel koyuyorum okadar :))))

bu arada delikızz Lcw ya yei sezon kıyafetler gelmiş şöle bir baktım tunikler var ama biraz tuzlu bir ara iyice incelicem :) birde krem hırka gördüm yine oda çok güzeldi bolca:)

aynen yaaaaa heryer rengarenk
@ Delikiz.
Kizilayda sosyete pazarindami bu sallar??
Ay valla icim gittii, ben ilkini Hollandada 20 € aldiim..
Resmen kaziklandim

evet sıhhiye sosyete pazarı dehşet bir yer yaaa ,yok yok ve sudan ucuz

sende zaten yorum yok aval aval bak sadece
bende de var postacı çanta hem de bi harar
ama koldan asmalılar da şık oluyor hepsinden olsun dimi ama
gardrobum tıkış fıkış inanırmısın ,yeni eve geçerken hayrına yarısını vereceğim bi fakire
almak isteyen var mı
evet yeni sezona baktım ama çok pahalı ..
ben bizim pazara dadandım artık ayın 15 i gelsin pazardayım inş.

Ayy, 2 sene once gitmistik, Bu yazda oruc oruc gidilirmiki oraya...

öğleden sonra kan şekeri düşüor çünki acıkma hissi daha kuvvetli hissedilmeye başlıyor o yuzden sabahtan halletmen pazar işini :) öğleden sonra hem sıcak iyice bastırmış olur sende o saatlerde evde olursun bence yatarsın da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…