- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.381
Bugunku ben.
sonunda havalar isindi Trden aldigim ve icime sindiremedigim trenckotu giydim
Eki Görüntüle 385434
ayy ben bu şala benzer hiç göremedim pazarda
neyse 2 gundur gelemiordum hafta sonuda araya girince ancak girebildim buraya:))
cumartesi pazarına gittim şükür:)) 4 saat sanırım gezdim daha gezerdimde eşimle dönüş saatimizi kararlaştırdığım için mecburen dönmek zorunda kaldım pazardan:))tam da gezemedim kio kadar çok şeyler varki insan şaşırıyor akşam eve gelince saat 9 da yatıp sabah 9 da kalktım o kadar yorulmuşum
Delikız aldıklarımı resimledim koyuyorum
niye içine sinmediki bence gayet hoş ve yakışmış. rengi de çok güzel
sondaki morlu tuniğin güzelmiş güle güle günlerde kullan.
Hangi pazardan aldın buarada?
ayy ben bu şala benzer hiç göremedim pazarda
neyse 2 gundur gelemiordum hafta sonuda araya girince ancak girebildim buraya:))
cumartesi pazarına gittim şükür:)) 4 saat sanırım gezdim daha gezerdimde eşimle dönüş saatimizi kararlaştırdığım için mecburen dönmek zorunda kaldım pazardan:))tam da gezemedim kio kadar çok şeyler varki insan şaşırıyor akşam eve gelince saat 9 da yatıp sabah 9 da kalktım o kadar yorulmuşum
Delikız aldıklarımı resimledim koyuyorum
pazarlarda şallar var hem de ipek ,şu nette satılanlardan ,5 tlye gırla gidiyor valla ,hatta 3 ü 10 a bile var inanın ..Eki Görüntüle 386084 Ayın 26 sında inş.doğacak yeğenim için aldığım tulum ve ayakkabı :)
Eki Görüntüle 386085 Elbise dikmek için aldığım kumaş çok beğendim gördüğümde:) fiyatı ise 2 tl :) Delikız geçen gun bahsettiğim hatta seninde siyahlı koyduğun elbiseler gibi dikmeyi düşünüyorum ne dersin:26:sadece kolsuz yaparım çünki üstüne hırka giymek istiyorum :)
Eki Görüntüle 386094 Bu tunik gömleği indirimli satıolardı şöle bir inceledim meğer yan tarafında 5 cm lik sökük varmış sırf o yüzden 10 tl ye satıolardı :)inceledim inceledim düşünüorum alsammı almasammı die :))) bir baktım yan tarafımda 2 bayan beni gözlüyor bırakayım elimden diehemencik almaya karar verdim Rengi yağ yeşili resimde çıkmamış çok sevdim bu tuniği :))p
Eki Görüntüle 386096 Bu tuniğide son anda pazardan çıkarken gördüm 10 tl ye satılıyordu hemencik aldım :)
Birde Boyunluk diktim ya onada dantel aldım üstüne dikmek için :) onun resmini yukleyemedim sorun oluştu :)p
190 tl verdim, sonradan o parayla neler neler alabilirim diye dusununce icime sinmedi, ama iade etme imkanim yoktu.
Neyse Allahtan guzel bir trenckot, hergun giymeycegim icin bir kac sene tamamen demode olana kadar giyebilirim
hoşgeldim sefalar getirdimoleyy delikız geldiiiii
yok ben düz renk bu tonlarda babet almayı düşünüyorum ikisi de dantelli olursa boğar diye düşündüm..
]
Eki Görüntüle 386084 Ayın 26 sında inş.doğacak yeğenim için aldığım tulum ve ayakkabı :)
Eki Görüntüle 386085 Elbise dikmek için aldığım kumaş çok beğendim gördüğümde:) fiyatı ise 2 tl :) Delikız geçen gun bahsettiğim hatta seninde siyahlı koyduğun elbiseler gibi dikmeyi düşünüyorum ne dersin:26:sadece kolsuz yaparım çünki üstüne hırka giymek istiyorum :)
Eki Görüntüle 386094 Bu tunik gömleği indirimli satıolardı şöle bir inceledim meğer yan tarafında 5 cm lik sökük varmış sırf o yüzden 10 tl ye satıolardı :)inceledim inceledim düşünüorum alsammı almasammı die :))) bir baktım yan tarafımda 2 bayan beni gözlüyor bırakayım elimden diehemencik almaya karar verdim Rengi yağ yeşili resimde çıkmamış çok sevdim bu tuniği :))p
Eki Görüntüle 386096 Bu tuniğide son anda pazardan çıkarken gördüm 10 tl ye satılıyordu hemencik aldım :)
Birde Boyunluk diktim ya onada dantel aldım üstüne dikmek için :) onun resmini yukleyemedim sorun oluştu :)p
yok ben düz renk bu tonlarda babet almayı düşünüyorum ikisi de dantelli olursa boğar diye düşündüm..
Eki Görüntüle 386084 Ayın 26 sında inş.doğacak yeğenim için aldığım tulum ve ayakkabı :)
pazarlarda şallar var hem de ipek ,şu nette satılanlardan ,5 tlye gırla gidiyor valla ,hatta 3 ü 10 a bile var inanın ..
ben hafta gidip şal bakacağım pazardan
berrak tulum çok şeker yaaa...
elbise kumaşın biraz karışık geldi rengi ama içindeki tek renkten şal ve siyah hırka ile güzel birşeyler çıkabilir diyorum
aferin işte böyle ekle de sen de katkıda bulun hoşşşşikkk
ula sorma ben de bazen kendimi kaybedip saatlerce gezip sonra da yorulup hiçbişey almadan geri dönüyorum
manyağım ben yaa
Kumasa bende bayildim cok guzelmis caniim.
Keske burasida ucuz ucuz olsaa,
birazdan kizkardesimle carsiya ugricaz fazla vaktim yok gezmek icin ama ins guzel bisey denk gelir..
hoşgeldim sefalar getirdim
ula yeni çantama yorum yapmadın gözümden kaçtı sanma
ucuz şallar vardı ama enleri dardı cesaret edip almadımo kadar buyuk ve her çeşit şey bulununca 1 pazarda insanın dikkati dağılıyor:)) tülcülerr kumaşcılar sermişler yerlere gırraaaa :)))ev dekoratif eşyaları aman Allah ımm almamak için zor tuttum kendimi :))
@ Delikiz.
Kizilayda sosyete pazarindami bu sallar??
Ay valla icim gittii, ben ilkini Hollandada 20 € aldiim..
Resmen kaziklandim
sende zaten yorum yok aval aval bak sadeceteşekkurler bende çok beğendim kumaşı kahverengi o koyu gördüğünüz renkler:)) kahverengi sandalet alıcam inş. greyder yada polaristen öle kombinlerim :)) pazarda satılan o babetler sandalaetler ayaklarımı çok rahatsız edio( sanırım yıllarca çalıştım koştura koştura ayaklarım çok hassaslaştı rahatsız edici en ufak şeyden etkilenio ayaklarım (
inş. gönlüne göre sende bişeyler bulursun..
Resimleri yüklüorum die canım çıktıçantaya baktım aslında ben yokken bayağı şeyler paylaşmışsınız :)) çanta güzel güle güle kullan ben artık çantaya yatırım yapmıorum :) yazın sıcakta saten taşıyamam sadece küçücük boydan geçirdiğim çantam var 2 tane onada kimlikle cep tel koyuyorum okadar :))))
bu arada delikızz Lcw ya yei sezon kıyafetler gelmiş şöle bir baktım tunikler var ama biraz tuzlu bir ara iyice incelicem :) birde krem hırka gördüm yine oda çok güzeldi bolca:)
aynen yaaaaa heryer rengarenk
evet sıhhiye sosyete pazarı dehşet bir yer yaaa ,yok yok ve sudan ucuz
ne yiyeceksin çok merak ettimkızlar benim yemek yemem lazım malumm diyetteyim :))) gelirim ayrılmayın bir yere :))
sabh git çok güneş yokken dinçkenAyy, 2 sene once gitmistik, Bu yazda oruc oruc gidilirmiki oraya...
ne yiyeceksin çok merak ettim
sabh git çok güneş yokken dinçken
Ayy, 2 sene once gitmistik, Bu yazda oruc oruc gidilirmiki oraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?