- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.401
ne yicem peynir ekmek alla alla :))))p
ben de tahmin ettim zaten :))
benim de nohut var evdeyemeği akşama sakladım :))) nemi kabak yemeğiziyafet çekcem kendime
aaa bi dakka alış verişe daldık şeyi sormayı unuttum sana :) dr gidecektin ne karar aldınız merak ettim:26:
benim de nohut var evde
ya doktor herşey süper diyor sizin çocuk olmazsa kimsenin olmaz ,sizinki tamamen şanssızlık diyor..
isterseniz bekleyin isterseniz hastanede aşılama arkasından tüp bebek yapalım dedi.
tüp bebek için 2 aşılama şartmış ..
ben 1 tane yaptırmıştım ..şimdi 1 tane daha yaptırmam gerekiyor..
doktor devlette prof..ama ben devlet istemedim çünkü devlette hep doktorlar erkek ..
bayan doktor istediğim için beni bi bayana yönlendirdi ..
bugün adet oldum yarın doktora gideceğim.
doktor herşey yolunda derse bu ay aşılama düşünüyorum .
tutmazsa peşine hemen tüp bebek
hayırlısı olsun canım ya fazlada takmamak gerekiyor aslında:) bana öle dio doktorlarım birisi endokrinci biriside kadın doğumcum :) bu kist yuzune araştırırken geçen sene 1 dr ye raporlarımı yolladık özeldi kadın incelemiş ne gerek var demiş tüp bebek yapalım alsın bebeğini kucağınakadın kesin çözümlüydü tabi eşim çıldırdı ağzına geleni söledi bizbizeyken :)))
niyeki eşin tüp bebeğe karşımı
hımm..ne kadar oldu sizin çocuk olmayalı merak ettim..daha erken olmasına sinirlendi :) kadın para peşinde die çok sinirlendi
hımm..ne kadar oldu sizin çocuk olmayalı merak ettim..
2 ayoda tsh yuksekliğinden normal dedi dr bu ay düşmüş işte bakalım:26: eşimin kızdığı kadar varmış demi o doktora başvurulduğunda normal deneme bile olmamıştıki :)
2 ay mı
ula o ne öyle 2 ayda tüp bebek olur mu
bizim 2 sene oldu ancak oa sıra geliyor
hakkaten bu doktorların vicdansızı da insanı sinir ediyor
merhaba kızlar sizleri ve kombinlerininzi takip ediyorum.bana yrdımcı olursanız sevinirim.
bu elbiseyi 3-4 defa giydim ama değişiklik yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz.dikişten falan
anlamam yapabilsem çok güzel olurdu. fikirlerinizi bekliyorum
hg..evet buranın ilk şartı foto paylaşmak ona göreselam bende tesettürlü bi bayanım böyle biyer Arıyodum ilerde belki bende foto paylaşırım
ara öğünümü yemem lazım birazdan gelirim :)))
pek değişikliğe açık bir model değil ama ben olsam ortadan kestirir altını etek üstünü bluz olarak kullanırdım ..bana da yorum yapıp fikir verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şu model nasıl canım baseni geniş göstermezEki Görüntüle 386284
pek değişikliğe açık bir model değil ama ben olsam ortadan kestirir altını etek üstünü bluz olarak kullanırdım ..
etek olarak siyah olacağı için bir sürü kombin yapabilirsin bununla
al sana fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?