Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

yemeği akşama sakladım :))) nemi kabak yemeği ziyafet çekcem kendime

aaa bi dakka alış verişe daldık şeyi sormayı unuttum sana :) dr gidecektin ne karar aldınız merak ettim:26:
benim de nohut var evde
ya doktor herşey süper diyor sizin çocuk olmazsa kimsenin olmaz ,sizinki tamamen şanssızlık diyor..
isterseniz bekleyin isterseniz hastanede aşılama arkasından tüp bebek yapalım dedi.
tüp bebek için 2 aşılama şartmış ..
ben 1 tane yaptırmıştım ..şimdi 1 tane daha yaptırmam gerekiyor..
doktor devlette prof..ama ben devlet istemedim çünkü devlette hep doktorlar erkek ..
bayan doktor istediğim için beni bi bayana yönlendirdi ..
bugün adet oldum yarın doktora gideceğim.
doktor herşey yolunda derse bu ay aşılama düşünüyorum .
tutmazsa peşine hemen tüp bebek

hayırlısı olsun canım ya fazlada takmamak gerekiyor aslında:) bana öle dio doktorlarım birisi endokrinci biriside kadın doğumcum :) bu kist yuzune araştırırken geçen sene 1 dr ye raporlarımı yolladık özeldi kadın incelemiş ne gerek var demiş tüp bebek yapalım alsın bebeğini kucağına kadın kesin çözümlüydü tabi eşim çıldırdı ağzına geleni söledi bizbizeyken :)))

niyeki eşin tüp bebeğe karşımı

hımm..ne kadar oldu sizin çocuk olmayalı merak ettim..

2 ay oda tsh yuksekliğinden normal dedi dr bu ay düşmüş işte bakalım:26: eşimin kızdığı kadar varmış demi o doktora başvurulduğunda normal deneme bile olmamıştıki :)

Son düzenleme:
2 ay oda tsh yuksekliğinden normal dedi dr bu ay düşmüş işte bakalım:26: eşimin kızdığı kadar varmış demi o doktora başvurulduğunda normal deneme bile olmamıştıki :)

2 ay mı
ula o ne öyle 2 ayda tüp bebek olur mu
bizim 2 sene oldu ancak oa sıra geliyor
hakkaten bu doktorların vicdansızı da insanı sinir ediyor

bana da yorum yapıp fikir verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar merhabaa ben yazlık bi kap almak istiyorumm ama basenım var accuk onun ıcın kalçadan pileli modelleri
çok begenmeme ragmen almamam lazım kap bulmam ıcın bana yardım eder mısınızz ?????

nereleri önerırısınız vallaha şaştım kaldım yaaa :)

şu model nasıl canım baseni geniş göstermez

süper canım ama altını etek olarak kullansamda üstünden bluz olmazgöbek üstü olur
teşekkürler fikrin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…