- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.421
tamam öyleyse bende gelinliğimi koyayım ilk baştaEki Görüntüle 386297 umarım beğenmişsinizdir
süper canım ama altını etek olarak kullansamda üstünden bluz olmaz göbek üstü olur
teşekkürler fikrin için
^ Hani kiz nerde??
Bu arada carsida pek bisey bulamadim,
ama aldiklarimi ve haftasonu arkadasimin kinasinda giymeyi dusundugum kiyafetleri sizlerle paylasabilirim.
Yemekten sonra insallah
ya canım resimlerine baktım da bu elbise saten sana göre değilmiş kibana da yorum yapıp fikir verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gelinliğin güzelmiş beğendim canımtamam öyleyse bende gelinliğimi koyayım ilk baştaEki Görüntüle 386297 umarım beğenmişsinizdir
hani nerdeeeeeeeeeeeeçok güzelmiş güle güle eskit
üstünü de yüksek bel etekle giyersin çok kısa almazsa hem de değişik bi model olur ,öyle bluzlar var şimdi görmedinmi
kesimi böyle yanları un ön kısa ..
yaklaşın millet yaklaşın kombin geliyor
kızlar merhabaa ben yazlık bi kap almak istiyorumm ama basenım var accuk onun ıcın kalçadan pileli modelleri
çok begenmeme ragmen almamam lazım kap bulmam ıcın bana yardım eder mısınızz ?????
nereleri önerırısınız vallaha şaştım kaldım yaaa :)
şu model nasıl canım baseni geniş göstermezEki Görüntüle 386284
^ Hani kiz nerde??
Bu arada carsida pek bisey bulamadim,
ama aldiklarimi ve haftasonu arkadasimin kinasinda giymeyi dusundugum kiyafetleri sizlerle paylasabilirim.
Yemekten sonra insallah
arkadaşın gösterdiği kap bence olmaz pililer mutlaka açılacaktır basenlere dikkati çekecektir daha çan kesim olmalı bencebirde pili ütüleme derdi var aman ha
kayra değil mi bunun markası ???
güzel gözüküyo alsında ama gene göğüs altı dar alt taraf genıste olsa pileli
alt tarafı genıs göstermezmı yaa :44:
evet bebem ben de öle demiştimm :)basenime sağlıkkk anam saklamak mumkun değil
kızlar birdeee yazın görümcemın düğünü var ben de yenimoda.com'dan bu elbiseyi aldımm yenge olarak accuk şık olayım demi
ben çok begendım fiyatı da ii bence 125 :) sizce nasıllll
model güzelmiş beğendimüstünde nasıl duracak o önemli tabi iyi cesaret denemeden almak:26:
canım olmadı iade ederım daha var düğüne :) ama pek gezemıyorum malum afedersın bazı modeller de çok krocan
geliyo hiç giymek ıstemıyorum kara kara düşünüyodum kzıkardeşime elbıse bakarken bı anda alıverdımgitti valla
gelsın bakalımm nası olcakk bir de bolerolu giysi d eistemıodum bu tam kol kapalı yanı kendınden ınsallah güzel durur ustumde :)
böyle olması daha iyi sade yani :) saten kapalıyız boleraydı şaldı kabarık bişey olup çıkıoruz:)) ay benimde geçensene Armine den gidip eşimle aldığımız elbisem varhiçççç istemedim di eşim çok beğendi illa bunu alıcaz dedi karşı çıkamadım aldık ( sadece kumaşı çok güzeldi yaz sıcağında ifil ifil di o kadar bu aralar düşünüorum bozayım şu elbiseyi ((
aynen aynen yürüyen kumaş topu gibi bişi olup çıkıyoruz deidğin gibi
onun için bolerosuz modeller daha iyi :) canım yapabilceksen boz tabıı :)
Hoşgeldin merve
gelinliğin çok güzelmiş, fransız elbiselerini andırdı ilk başta..
Prenses gibi olmuşsun, ben beğendim... maşallah
ya canım resimlerine baktım da bu elbise saten sana göre değilmiş kiçok basık göstermiş seni üstüne ceket uydurup giyebilirsin bence:26:
Gelinliğin güzelmiş beğendim canımhoşgeldin bu arada aramıza
hani nerdeeeeeeeeeeee
bence elbisen güzel rengi felan ama o ceketle olmuyor ceketsiz çekilmiş resmin daha hoşkız sen bu kadar zayıfmısın yoksa resmi uzunlattırarak mı çekiyorsun maaşallah sana
delikız1982 : ben doktora gidiyorum millet dua edin bana ..
ayy canım ya bende topicde seni bekliorum :) Allah yar ve yardımcınız olsun herşey yolunda gider inş.
ula o kadar güzel kombin ekledim bi iltifat etmedin şimdi tuttun beğenmeyince yazdınya canım resimlerine baktım da bu elbise saten sana göre değilmiş kiçok basık göstermiş seni üstüne ceket uydurup giyebilirsin bence:26:
Gelinliğin güzelmiş beğendim canımhoşgeldin bu arada aramıza
hani nerdeeeeeeeeeeee
bence elbisen güzel rengi felan ama o ceketle olmuyor ceketsiz çekilmiş resmin daha hoşkız sen bu kadar zayıfmısın yoksa resmi uzunlattırarak mı çekiyorsun maaşallah sana
güzel ama çok pahalı ..bu elbiseye o parayı vermem ben...o paraya 2 elbise alınır bunun gibievet bebem ben de öle demiştimm :)basenime sağlıkkk anam saklamak mumkun değil
kızlar birdeee yazın görümcemın düğünü var ben de yenimoda.com'dan bu elbiseyi aldımm yenge olarak accuk şık olayım demi
ben çok begendım fiyatı da ii bence 125 :) sizce nasıllll
Çok beğendim ya çok hoş olmuşsun hem şık hem de rahat görünüyorsun buradan. :)
Gerçi ben de ilk elbise sandım ama değilmiş meğer.
Ben de sabahtan beri elbise modellerine bakıyorum şöyle yaz günlerinde üzerine kot ceket ya da ince hırka giyilecek tarzda birkaç bir şey buldum ama cesaret edemedim daha güzel modeller çıkar diye... :)
ay çok teşekkür ederim
ay bluzu da pazardan 3,5 tlye aldım rengi de tam cuk oturdu
evet etekle gayet rahat oluyor efil efil
evet ben de boydan elbise bakacağım çok istiyorum ..
ince kumaştan uzun kolllu düşünüyorum ben ,içine üstüne hiçbişey giymeden ,giy çık istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?