• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesettürlü bayanlar için haşema modelleri

f.arana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
189
2
116
İstanbul
umarım beğenirsiniz??

Eklentiler

• $110dt1.webp
    $110dt1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1.895
  • $melin-fum_medium.webp
    $melin-fum_medium.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 1.230
  • $afraze-fume.webp
    $afraze-fume.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 1.995
  • $112lr0.webp
    $112lr0.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 1.235
  • $hasema1.webp
    $hasema1.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 14.026
davamı..

Eklentiler

• $hasema2.webp
    $hasema2.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 2.282
  • $hasema_berva_001.webp
    $hasema_berva_001.webp
    9 KB · Görüntüleme: 1.301
  • $hasema_eysan_001.webp
    $hasema_eysan_001.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 1.246
  • $hasema_lily_001.webp
    $hasema_lily_001.webp
    15 KB · Görüntüleme: 1.269
  • $hasema_revan_002.webp
    $hasema_revan_002.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 1.820
devam:)))

Eklentiler

• $IMG_0009.webp
    $IMG_0009.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 1.261
  • $LiveImagEemal246.webp
    $LiveImagEemal246.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 1.208
  • $LiveImage211751580.webp
    $LiveImage211751580.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 15.519
  • $mehru-kahve.webp
    $mehru-kahve.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 1.175
  • $mina-gri.webp
    $mina-gri.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 1.167
öncelikle paylaşım güzell teşekkürler
ben de tesettürlyüm sevip giyeni kırmak istemiyorum bilmiyorumkismileama bence çok da hoş görünmüyor haşemalar
çok dikkat çekiyorlar
gerek yok ki herkes varken denize de girilmeyiversin

Son düzenleme:
bence bayanlara özel yerlerde tedbir amaçlı rahatça giyilebilir
özellikle bazı modeller çok güzel
paylaşım için teşekkürler...

evet dikkat çekmesini bende sevmiyorum ama eşofmanla girmekten iyidiraklinialirimsmile bu arada kullanan var mı?rahat yüzülebiliyor mu?almayı düşünüyorum...

ben kullandım geçen sene artık haşema dikkat çekmiyor aile plajlarında çünkü yaygınlaşmaya başladı...
ben geçen sene şile kerpe gibi yerlerde kullandım memnunum...

şu jasmine olarak eklediklerin hoş eşortman gibi olanlar denizde sıyrılabiliyor tayt gibi olanları tercih et...
ellerine sağlık...

ben de haşema giyiyorum
dikkat çekmiyor rahatım yani
arkadaşım modeller güzel ama kimileri çok abartılı

bende hasema gıyıyorum ama herseyde olduğu gıbı kalıte kalıte...
hıç bır problemım yok çok rahat kullanıyorum...
(bıraz tatıl havası kafamı dağıtıyor bu sayfayı acan arkadaşa tesekkur edıyorum)

evet dikkat çekmesini bende sevmiyorum ama eşofmanla girmekten iyidiraklinialirimsmile bu arada kullanan var mı?rahat yüzülebiliyor mu?almayı düşünüyorum...
ben taytlı modelden iki tane aldım cnm, ama taytı çok yapışmıyo üste
ama haftaya gidicez tatile bakalım rahat olucakmı :delphin:

arkadaşlar benim haşemam taytlı modellerden.çok rahat tayt ve elbisesi ancak bonesi çok kötü.suyun için e dalınca çıkıyor alırken bonesinin sıkı olmasına dikkat edin.yoksa çok şıklar ve rahatlar.yok ben kafamı suya sokmam zaten derseniz o zaman ideal.ama ben dalmadan yüzmekten bişey anlamıyorum kısacası bonelerinin sıkı olmasına dikkat edin.hoşcaklın

çok güzel modeller cidden grilileri beyendim hem heşofman gibide görünüyolar taytlı olanlar deyilde diyerleri açkılıyomu suda

Bu sene yeni modeller çıkmış anlaşılan sengözlerimebaksanab
Üstü dizlere kadar uzun olan modelleri beğendim :)
Paylaşımın için teşekkür ederim canım.. a.s.

Ben 2 yıldır haşema giyiyorum çokta rahatım..
Rahat rahat yüzebiliyorsun o konuda sıkıntın olmasın yerimseniben
Fakat baş kısmı çok rahatsız edici..
Örtüyü biraz daha iyi yapsalar da sürekli çekiştirmek zorunda kalmasam keşke..akannehir

Ama yine de gönül rahatlığıyla giyibelirsin bence opuyorumnanaktan

Ben de kullanıyorum, mayo kumaşından olanlardan var ben de. Rahat yüzülüyor.

Dikkat çekme olgusu ise bence önemsiz. Zaten ben öyle çok dikkat çekeni de görmedim. Önemli olan cezbedici bir dikkat çekiciliktir, yoksa herkes açık giyinirken kapalı olduğunuz için dikkat çekmenin, örtünmedeki dikkat çekme terimiyle bir ilgisi yok. Sonuçta bir çok ortamda tesettürlüler daha azsa dikkat çekebilir bu haşemaya özgü bir şey değil.

Yalnız modellerden bazıları daha estetik olmasına rağmen arandığında bulunamıyor, mesela 2. mesajdaki lacivert model güzel durmuş mankende, başörtüsü dışında güzel bence. Ama nereden bulabiliriz?

Haşemamı yazlıkta bıraktım ama üstü yüzücü mayosu gibi uzun tunik şeklinde olanlardandı. Resimekleyemiyorum mesaj sayım az olduğundan.

Benimkinin altı tayt gibi ve rahat olmuyor yapıştığından bol altlar daha rahat olur. Gördüm bazı sitelerde o tip altlar ama bulamadım. Diğer eşofman gibi olanlar çok şişiyomuş yüzerken. Gerçi ben sahilde öyle model giyen çok gördüm gayet rahat yüzüyorlardı ama bilemiyorum. Seneye ben bu resimdeki model bişe bakıcam. Benimkini 50 milyona pazardan almıştım, bazılarının fiyatları 200e kadar çıkıyo ama ben hem güzel hem tesettüre uygun bişe bulsam 100-150'yi gözden çıkarırım eyvahedigeldismile

Back
X