• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü bayanlarımıza haşema modelleri

118cf0.png

modeller harika! özellikle ilk olani cok güzel.

hasema alirken yanliz söyleyim esartman tarzi olanlar hic rahat degil. yani su sekil eger gercekten yüzmek istiyorsaniz kullarina ve pacalarina dolan su rahatsiz ediyor hizinizi kesiyor isterse kolu lastikli olsun. ayni yazimin üstündeki model gibi.

gecen yaz farkli model aldim ikinci sayfadaki elbiseli gibi olanlardan. yollar ve pacalar dar üstünde elbise var. hasema markasindan aldim pazarlikla 100 milyon vermistim sanirim. ama orjinal hasema olmasida cok fark ediyor kullananlar bilir.

çok ciciler ne güzel ya sağol aldocum paylaşımın için

valla paylaşım için çok teşekkürler aldo, ilaç gibi geldi benmi var ama eşofman gibi hiç güzel değil :(
bunların hepsi haşema marka mı başka markalar da varmı ? alıcma bugünlerde bilgilendirirsen sevinirim..

evet canım aynen bana da, onu geçtim ben kendimi çok kötü hissediyorum çok utanıyorum kendimden denizi de çok seviyorum ilk haşemayı tecrübesizlikten beceremedim almayı,
inşallah modern bişeyler bulabilirim bu yıl...

türbanlı değilim çok açıkta giyinmem bu halimle bile denize girmiyorum hoşlanmam bikini gibi mahrem yerini sadece örten şeylerle onca kişinin içinde denize girmem..bide türbanlı olsam haşemo olsa bile keisnlikleee girmem denize.. sonucta üzerine yapışşıyor.bi deniz zevkimizde eksik kalsın ..

türbanlı değilim çok açıkta giyinmem bu halimle bile denize girmiyorum hoşlanmam bikini gibi mahrem yerini sadece örten şeylerle onca kişinin içinde denize girmem..bide türbanlı olsam haşemo olsa bile keisnlikleee girmem denize.. sonucta üzerine yapışşıyor.bi deniz zevkimizde eksik kalsın ..

yoo sizin düşünduğunuz gibi yapışmıyor öğle
zaten bi çok şeyden eksik bırakılıyoruz
en azındın bu anlamda bi özgürlüğümüz olsun

:lepi:nem:lepi: basortu takıyorum ve bu kıyafetlerın hıcbırını gıyıp denıze gırmem yerimseniben kapalı olabilirler ama hıc bırı tesetture uygun degıl :1no2:

Back
X