• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü bayanlarımıza haşema modelleri

:lepi:nem:lepi: basortu takıyorum ve bu kıyafetlerın hıcbırını gıyıp denıze gırmem yerimseniben kapalı olabilirler ama hıc bırı tesetture uygun degıl :1no2:

aynen cnmm ..zaten son zamanlarda türban aksesuar diye kullanılır olduuu..nslki şapka bandana, nsl takılıyorlarsa başörtüsünüde o hale getirdiler..bi insan dini vazife için kapanıyorsa bunu uygun hareket etmeli..

aynen cnmm ..zaten son zamanlarda türban aksesuar diye kullanılır olduuu..nslki şapka bandana, nsl takılıyorlarsa başörtüsünüde o hale getirdiler..bi insan dini vazife için kapanıyorsa bunu uygun hareket etmeli..

sizin gibi düşünmüyorum arkadaşlar, taytlı modeller bence de tesettüre uygun değil ancak diğerleri gayet uygun.
deniz gibi muhteşem bir nimetten örtülüyüz diye faydalanamayacak mıyız yani???
:kahve:

sizin gibi düşünmüyorum arkadaşlar, taytlı modeller bence de tesettüre uygun değil ancak diğerleri gayet uygun.
deniz gibi muhteşem bir nimetten örtülüyüz diye faydalanamayacak mıyız yani???
:kahve:

yok cnmmm halka açık yerlerde girilmemeli(erkek bayan karışık olan yerler)..
gayett sesiz sakin olan yerler var oralar neden olmasınbuyrunnnnnnnnn

113mh7.jpg

bu cok guzelmis!!!

ben eminönünden aldım çarşamba pazarında da var :)
bir bak istersen... kaydirigubbakcemile3

Merhaba kizlar,

bende tatile cikarken kendime bir "Hasema" aldim..icimede baya sindi..dolayisiyla severek giydim..herhangi bir sorun yasamadim..tavsiye edebilirim..! Merak edenler icin:
Fatih´ten "Hasema" Magzasindan ve 177 TL aldim.

Resmini´de koyuyuorum:

hasema.jpg

:nazar:

arkadaşla normalde basım acık bırıyım ama mayo bikini tarzı seylerı sevmıyorum gıyemem bu tayytlı kısa kollu olan mayolardan gıysem hatta arkadaslarda koymus fotografalrını ,cokmmu garıp olur bu 5 yıldızlı otellerde.balayı ıcın gıtmeyı dusunmustuk de bolle bı deneyım yasayan varsa da paylasırsa sevınırım bı tanede ornek koydum

Eklentiler

• $havuzmodeli_mayo_sebnem2125.webp
    $havuzmodeli_mayo_sebnem2125.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 1.862
arkadaşla normalde basım acık bırıyım ama mayo bikini tarzı seylerı sevmıyorum gıyemem bu tayytlı kısa kollu olan mayolardan gıysem hatta arkadaslarda koymus fotografalrını ,cokmmu garıp olur bu 5 yıldızlı otellerde.balayı ıcın gıtmeyı dusunmustuk de bolle bı deneyım yasayan varsa da paylasırsa sevınırım bı tanede ornek koydum
bnce giy canım ne olcak herkes istediğini giymekte serbesttir. millet ne derse desin.ister cehaletle suçlasın.(herkes için demiyorum ama genel anlamda böle bir görüş var).hem oda bi mayo sonuçta. 5 yıldızlıda olsa 10 yıldızlıda olsa giyerim bn olsam. mayo giyip denize rahatca giremeyip zevkini çıkaramadıktan sonra eşinle bi anlamı yok onu giymenin. nasıl rahatsan öğle giiyn.

bayaa eski bi başlık ama tekrar bakanlar olur diye yazayım: benim de şu modele çok benzer ama siyah olandan var. bayanların içinde rahatça kullanırım diye almıştım. sonra bi farkettimki eteği açılınca benim popo kabak gibi görünüyor içten. ve ben bunu farketmeden önce yüzüstü şezlongta uzanarak güneşlenmiştim kurumak için :30:
alacak olanlar denesin ışık altında iyi kontrol etsinler arkalarını. ama avantajı şu, sütyeni var içten. en azından göğüsleriniz belli olmuyor.

benim bir de denizde giyebilmek için aldığım eşofman tarzı olan haşemam var. pembe renkli. 45 TL ye Ankaradan almıştım. Onunda içine ya sütyen giyceksiniz ya da bikini. çünkü içinizi ıslandıktan sonra gösteriyor ve yapışıyor. üstelik içinize giydiğinizin rengi bile bariz görünüyor. o yüzden iyi bir marka almak lazım sanırım.

Back
X