:lepi:nem:lepi: basortu takıyorum ve bu kıyafetlerın hıcbırını gıyıp denıze gırmem yerimseniben kapalı olabilirler ama hıc bırı tesetture uygun degıl :1no2:
aynen cnmm ..zaten son zamanlarda türban aksesuar diye kullanılır olduuu..nslki şapka bandana, nsl takılıyorlarsa başörtüsünüde o hale getirdiler..bi insan dini vazife için kapanıyorsa bunu uygun hareket etmeli..
sizin gibi düşünmüyorum arkadaşlar, taytlı modeller bence de tesettüre uygun değil ancak diğerleri gayet uygun.
deniz gibi muhteşem bir nimetten örtülüyüz diye faydalanamayacak mıyız yani???
bnce giy canım ne olcak herkes istediğini giymekte serbesttir. millet ne derse desin.ister cehaletle suçlasın.(herkes için demiyorum ama genel anlamda böle bir görüş var).hem oda bi mayo sonuçta. 5 yıldızlıda olsa 10 yıldızlıda olsa giyerim bn olsam. mayo giyip denize rahatca giremeyip zevkini çıkaramadıktan sonra eşinle bi anlamı yok onu giymenin. nasıl rahatsan öğle giiyn.arkadaşla normalde basım acık bırıyım ama mayo bikini tarzı seylerı sevmıyorum gıyemem bu tayytlı kısa kollu olan mayolardan gıysem hatta arkadaslarda koymus fotografalrını ,cokmmu garıp olur bu 5 yıldızlı otellerde.balayı ıcın gıtmeyı dusunmustuk de bolle bı deneyım yasayan varsa da paylasırsa sevınırım bı tanede ornek koydum
arkadaşla normalde basım acık bırıyım ama mayo bikini tarzı seylerı sevmıyorum gıyemem bu tayytlı kısa kollu olan mayolardan gıysem hatta arkadaslarda koymus fotografalrını ,cokmmu garıp olur bu 5 yıldızlı otellerde.balayı ıcın gıtmeyı dusunmustuk de bolle bı deneyım yasayan varsa da paylasırsa sevınırım bı tanede ornek koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?