Merhabalar bayanlar. Bu soruyu sormak biraz farklı gelebilir ama cidden fikirlere ihtiyacım var. Geçenlerde kuzenimle konuşurken bakımdan açıldı. Kendisi açık ve bakımlı (!) Bu bakım kelimesinin ucu bucağına nereye varıyor bilemem. Bana sen de benim gibi olabilirsin diye laf vurduğunu düşündüm. Peki ya nasıl bakımlı olabilirim??
Kuzenim açık, 21 yaşında. Bekar. Giyim makyaj aktivite serbest tabi.
Ben tesetturluyum. Evliyim. Ve tesetturlu bir bayan nasıl giyinmeliyse öyle giyiniyorum şu modaya uygun tesettur mağazaları dan alışveriş yapıyorum. Bakım konusunda işin ucu illa makyaja kaçıyor.. e sonra bi ton laf dönüyor. Tesettürlu bayanların makyajiyla ilgili. Kaldı ki 2 çocuk annesiyim. Yasa göre giyinmem lazım.takidir, aksesuardir.
Tüy meselesine gelince, kendim ağda yaparim. Kaş vs. İçin kuaföre giderim .. cilt bakımımi kendim yapıyorum .
Evde rahatım. Ama iki çocuklu çalışan bir anne ne kadar kendine zaman ayırabilirse o kadar ayirabiliyorum. Peki dışardan bakınca tesetturlu ama bakımlı imajı nasıl oluşturulabilir.??bende bir sıkıntı var mı merak ediyorum