• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Tesettürlü gelinlik nasil olmuş (resimli)

Merhabalar tesettürluyum haziran 11 de dugunumuz var gelinlik bakiyorum
Hangi tarz daha iyi olmus karar veremedim.
Acaba yardimci olurmusunuz?🙂
Eki Görüntüle 2796942
İlk fotoğraf çok güzel ben hep o model çok beğenirim ve maşallah gelin adaylarda çok yakışıyor. Tabi boyundaki tüy rahatsız etmezse biraz i fazla gibi geldi. Ama baş da önemli kesinlikle sade bir duvak ve uzun çok yakışır

İlk fotoğraf çok güzel ben hep o model çok beğenirim ve maşallah gelin adaylarda çok yakışıyor. Tabi boyundaki tüy rahatsız etmezse biraz i fazla gibi geldi. Ama baş da önemli kesinlikle sade bir duvak ve uzun çok yakışır
Evet sade bir duvak ve gelin tacı tercih edecegim teşekkür ederim yorumunuz için😊

Kız bu mu zarif? :confused:
Beyazı burdaki gibi abartılı durmuyor, kabarık etekli olmadığı için daha zarif görünümlü bence 😅 yoksa işlemesi fazla

Saten gelinlik daha çok yakışmış size daha ince görünüyor beliniz. Hem modeli de çok güzel,zarif şık ben çok beğendim 🥰🥰 baş olarak bence de boyun açık olmasın eğer gelinliğin boyun kısmı yoksa,varsa olabilir

2 tane farklı gelinlik var sanırım değil mi üst resimdeki çok zarif tüyleri olmasaymış çok daha güzelmiş gelinlikte tüy beğenemiyorum nedense

Güzel ama baş ta önemli
Sade ve şık bir baş ile bütün olur :)
Boyundaki o tüyu beğenmedim ben bide koldaki gereksiz geldi ama siz beğendiysenz hayırlı olsun
Aynen tüyü ben de hiç beğenmedim

İkinci kilolu göstermiş. İlk gelinlik yakışmış👍 Tüyler çok bir şey katmamış. İlk gelinlik bel kesim yerinden dolayı sanırım ince göstermiş.

Dürüst olmak gerekirse Ben ikisini de beğenemedim.

İkinci kilolu göstermiş. İlk gelinlik yakışmış👍 Tüyler çok bir şey katmamış. İlk gelinlik bel kesim yerinden dolayı sanırım ince göstermiş.
Zayif biri degilim zaten ilk tercihim zayif gostermesi😂
teşekkür ederim 👍🏻

2 tane farklı gelinlik var sanırım değil mi üst resimdeki çok zarif tüyleri olmasaymış çok daha güzelmiş gelinlikte tüy beğenemiyorum nedense
Evet iki tane biri taş isleme digeri dantel isleme
Tüyleri bende kullanmicam🙂

İlk foto da ki gelinlik daha iyi duruyor.

Saten gelinlik daha çok yakışmış size daha ince görünüyor beliniz. Hem modeli de çok güzel,zarif şık ben çok beğendim 🥰🥰 baş olarak bence de boyun açık olmasın eğer gelinliğin boyun kısmı yoksa,varsa olabilir
Teşekkür ediyorum sagolun😊

Tüyleri çıkarabilme şansın varsa çıkart

Back
X