Hanimlar yazamadim kac gundur.cumartesi gittik kv. Hersene ilk gun orda toplaniriz ama busrne ilgun cumaya denk geldiginden bide kv anadolu yakasinda biz avrupa dedik cumartesi erkenden gideriz cumartesiye aldik.bizimde araba var ama kaynim biz gelip alalim bizim arabayla gidelim demis.neyse geldiler indim asagi.arabadalar beni gorunce sasirdilar.hayirli olsun dediler.yolda esim bana takiliyo,bu sene tatil icin bodruma gittik biz bide.bodrumdan gelip tesetture girince dalga geciyo benimle essek:) bu benim kislik versiyon,bunun bide yazligi var bodrumda biraktim onu diyo.neyse gittik anneme oda gorunce vaya sasirdi cok begendi yakistirdi.goturdu odasina acti dolabini birsuru daha basina takmafigi basortuleri var.illa alicaksin coguda marka,kokosturda kendisi biraz:)neyse bikactane aldim,hic cekinmem kendisinden.o ne kizim alsana dedi,yok namaz kilarken yok cama cikarken yok sucu geldiginde noluyoruz dedim:)neyse verdi de verdi Allahraziolsun.bu arada namaza da basladim.gecen senede kiliyordum hamileyken bile doguma kadar ama sonradan seytana uydum.simdi kocisimde basladi birlikte kiliyoruz.Allah tum kilmayanlara nasip etsin.