Tesetturlu hanimlarrrr

ysmnfth

اسما اليف فاتيه ياسمين
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
1.927
2.305
248
Tesetturlu bayanlar acil yardiminiza ihtiyacim var. Alkah uzin verirse Ramazanin ilk gunu tesetture girmeyi dusunuyorum,ama henuz alisveris yapmadim.pardesu basortu tunik tarzinda seyler almam lazim.tavsiyeye ihtiyacim var.tekbire armineye fakan baktim oyle bi netten sma en iyisi bilenlere sormak.sik bir pardesu almak istiyorum mesela.bakirkoye gidiim diyorum.kafam cok karisik yardim lutfennn.

Diğer açtığın konudada aynı cevabı verdim umarım yardımcı olabilmişimdir. Kızlar ben kapanalı 4 yıl oldu ilk başta ne yapıcağımı hiç bilemedim, yardımcı olan olmadı burda aynı konu açanlarada aynı öğütleri verdim size yararlı olacağını düşünüyorum ben kapandığımda yeni evliydim ve çalışıyorum bunun misafirliği evine geleni işe gidişi var. 4 yıllık tecrübemle şunu söylüyorum ilk başta her renk etek alın gri, lacivert, siyah, krem, yeni renkler çıktı vizon, kiremit rengi ve her renk üst bluz alın her renk eşarp alın. Kombin yapmanız gerektiğinde hemen elinizin altında birbirine rahat uydurabiliceğiniz renk çeşitleri kıyafet olsun ben ilk başta beğendiğimi alıyordum ki çoğu zaman sıkıntı çekiyordum. elinizde mutlaka beyaz bir gömlek olsun her renk eteğe gider kuratıcı olur size. Kapalı giyim üreten sitelere bakın kombinleri örnek alırsınız. Ben çeşidim ilk başta çok olsun diye pahalı eşarp almadım, durumu olan alabilir tabi daha güzel duruyor. Yardımcı olabiliceğim birşey olursa seve seve yardımcı olurum. Bu arada eşarp bağlamakla ilgili ilk başta sıkıntı çektim uzman tv de kapalılar için güzel videolu anlatımlar var bakmanızı tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…