Doğuma Hazırlık Tesettürlüler İçin Hastane Doğum Sonrası Fikirleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

desert_roseses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
359
6
68
Bursa
tesettürlü arkadaşlarım hastanede doğum sonrası sabahlık üstüne başörtünüzü nasıl örtmeyi düşünüyorsunuz.bir farklılık yapma fikriniz var mı? taç takılamaz gibi örtü üstüne. herhangi özel bir hazırlığınız var mı???? Doğum sonrası hastanede kapalı kadınlar için fikirler

Son düzenleyen: Moderatör:
eminim bir kaç günde farklı fikir ve düşünceler gelir buraya.bende karar veremiyorum ne yapacağıma.ama bebeğimizle birlikte olacak bu en özel ilk fotoğrafları yıllar sonra gizli dolaplarda saklamayı istemeyiz. savaştan çıkmış bir görüntü vermek ya da sıradan olmak istemiyorum. hadi birlikte düşünelim o zaman :))

hımmm sanırım kimsenin bu konuda pekte bir fikri yok.görüntülenme sayısı iyi ama cevap yok.ben farklı bişey bulursam hemen yazarım size artık:)

bende bu konuyu çok düşünüyorum, benim oğlum olucak mavi şal bağlıcam birde keçeden isme göre taç yapıyolar ya bende broş gibi düşündüm ama bilemedim açıkçası. Saçımız kapalı ama süsümüzden de geri kalmayalım bence

kızlar ben de tesettürlüyüm.benim kızım olacak bir pembe lohusa takımı alıcam bir de kırmızı alırım başıma da o renklerde yazma bağlayacağım.bir kırmızı aldım iğne oyası yaptırdım diğeri de pembe kenarında güzel püskülleri var.tek renk bu aldıklarım içinde desen yok yani.şimdilir bunları düşündüm.

ben ekru renk gecelik sabahlık takımı aldım.kızım olacağı için toz pembe tonlarında şal ya da yine ekru tonlarında şal ile pembe bone kullanmayı düşünüyorum.şal üzerine belki boncuklarla ya da kurdela tül benzeri bişeylerle süsleme yapabiirim diye düşünüyorum.

benimde oğlum olacak mavi pijama takımı ve ona uygun güzel bir yazma takmayı düşünüyorum önü boncukluda olabilir

şuan bebeğimin cinsiyetni bilmiyorum ama kayınvalidemin henüz nişanlı iken bohçama yaptırdığı kırmızı bir krep vardı kenarları iğne oyası karanfil modeliydi oldukça ağır bir örtü lohusa mevludum için hazır inşallah. Doğumdan hemen sonrası için krem rengi pijama ve sabahlık takımı istiyorum üzerine de pamuklu düz kırmızı bir tülbent aldım birde su yeşili alacağım kenarlarınıda iğne oyası yaptıracağım inşallah hem rahat hem kullanışlı olacağı kanaatindeyim :)

ne guzel dusunmussunuz benim daha aklimda hiç bisey yok benim de oglum olacak bakalim sizin yazdiklarinizdan kopya çekebilirim :) ama benim kirmizi yemeni takacagim kayinvalidem oyle diyo oyle olurmus :) bakalim hayirlisi ... hayirli dogumlar hepimize

Benim oğlum olucak Allah nasip ederse. Krem bi gecelik aldım uzun kollu. Siyah ucu boncuklu oyalı bi tulbent tulbent buldum onu takıcam. Kırmızı tacı da resim çekilirken takicam. Açık cekilicem ya Kimseye göstermem resimlerimi bana hatıra olur. gecelik de kısa benim sabahlikta benim aklıma en çok o takılıyor. Koridora nasıl çıkıcam. Oda tek kişilik orda sorun olmaz da. Siz ne düşünüyosunuz??

Benim oğlum olucak Allah nasip ederse. Krem bi gecelik aldım uzun kollu. Siyah ucu boncuklu oyalı bi tulbent tulbent buldum onu takıcam. Kırmızı tacı da resim çekilirken takicam. Açık cekilicem ya Kimseye göstermem resimlerimi bana hatıra olur. gecelik de kısa benim sabahlikta benim aklıma en çok o takılıyor. Koridora nasıl çıkıcam. Oda tek kişilik orda sorun olmaz da. Siz ne düşünüyosunuz??

canım sabahlığını en azından uzun alsaydın sıkıntı yaşamazdın.ben doğum öncesinde giyinmek için basit bir elbise gecelik aldımki sık sık muayene vb olacak diye.doğum sonrasınada ekru renk pijama takımı üzerinede yine ekru uzun sabahlık aldım.istersen sende yanına yedek uzun bir sabahlıkta alabilirsin.ya da pijama takımı.en önemlisi senin rahat olman.sezeryan olursa sık sık yürümen istenecek.fotoğrafı elbette nasıl çektirmek istersen öyle çektir.yaşamak istediğin hiçbirşeyi erteleme.sonuçta bu heyecanları kaç kez yaşayacağız ki:)

canım sabahlığını en azından uzun alsaydın sıkıntı yaşamazdın.ben doğum öncesinde giyinmek için basit bir elbise gecelik aldımki sık sık muayene vb olacak diye.doğum sonrasınada ekru renk pijama takımı üzerinede yine ekru uzun sabahlık aldım.istersen sende yanına yedek uzun bir sabahlıkta alabilirsin.ya da pijama takımı.en önemlisi senin rahat olman.sezeryan olursa sık sık yürümen istenecek.fotoğrafı elbette nasıl çektirmek istersen öyle çektir.yaşamak istediğin hiçbirşeyi erteleme.sonuçta bu heyecanları kaç kez yaşayacağız ki:)

Doğru söylüyosun bak. Biri uzun olmalı. Ben altına pijama tayt vs. Giyer öyle çıkarım koridora diye düşündüm ama öyle zor olabilir. Uzun sabahlık nerden bulabiliriz. Şöyle güzel kokoş bişey alan var mı??

ben de iki gecelik bir de pijama takımı düşünüyorum.geceliği uzun olur tabii ki.uzun olan gecelikler var piyasada canım.sezaryende gecelik daha rahat oluyormuş deneyim yaşayanlardan duydum.pijama kullanamıyormuşsun ameliyattan dolayı.eğer siz de sezaryen olucaksanız gecelik düşünün kızlar.

Canım allah hayırlı etsin... Bence geceliğinin üzerine uzun sabahlık aramak yerine bir tane uzun sabahlıklı pijama takımı alabilirsin çünkü hastanede ikinci bir takım nerdeyse şart oluyor. Lekelenme riski hem gecelik için hem sabahlık için çok fazla.. Sezaryen doğumlarda doğumdan 6 yada 8 saat sonra kaldırıyorlar ve sonrasında sürekli yürümeni isitiyorlar bu durumda da sürekli koridora çıkman gerekeceği için mutlaka geceliğini yedekle.. bir kısa bir uzun takımın olur... Ve içinde ne varsa bence de yap resimlerini kimseye göstermek zorunda değilsin nihayetinde hem açık hem kapalı fotoğrafların olur ;) sağlıkla kolay bir doğum olsun inşallah...

piyasada uzun gecelik çok fazla var. bence zorlanmazsın bulmakta ama pijama tayt falan çok kullanışlı olmayacaktır.bak tülbent yerine mavi bir şalda takabilirsin.hemen iki yana atarsın.daha şık durabilir aslında.

çok güzel bi konu olmuş açan arkadaşın eline sağlık hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah hepiniz:49::nazar: benimde şimdiden düşünmeye başladığım bi konuydu bu takip edecem artık :34:

bence kırmızı bi başortu alın kafanıza takın fiyonk , gül vs. koyucanız objeyi ayarlayın oraya dikin dogumdan sonrada takarsınız ayarladıgınız sekılde bence cok orjınal olur

Son düzenleme:
Back
X