- 30 Haziran 2014
- 241
- 126
- 123
- 29
- Konu Sahibi Elaleeem ne der
-
Çok teşekkür ederim, inşallah bir ışık olur bunu isteyenlere.. İnsan bunları yaşarken destek bekliyor
Bize buradan hislerini yazarsın öyleyse :)çok güzel ışık oldu sağolun içimde ki kapanma isteği bile bi rahatlık huzur veriyor ve en yakın zamanda kapanıcam :)
yazmazmıyıım eve gidiyorum şal bağlıyorum uzun tunikler giyiniyoruum aynaya bakıyoruum yerim seni sevda diyorum kendimi taam anlamıyla hazır hissetiiğimde kapanmak istiyorum bir daha açılmamak için ..Bize buradan hislerini yazarsın öyleyse :)
bende kapanıcam da bir türlü kapanamadım nedense , hem dinimiz gereği sevap, hemde artık işe giderken saçıma ne şekil vericem düzleştir fön çek bıktım usandım , kapalı arkadaşlarım oh valla 5 dk ka tık tık kapatırp geliyorlar iş yerine , hemde cidden artık kapalılar için tesktil sektörü çok gelişti, öyle hanım hanımcık giyiniyorlar ki hayran olmamak elde değil (bazıları hariç) lakin teseddür giyim çok pahalı , en kral şal , eşarp 60 dan aşagı yok malesef ki
çok güzel ışık oldu sağolun içimde ki kapanma isteği bile bi rahatlık huzur veriyor ve en yakın zamanda kapanıcam :)
İnşallah çok sevinirim sizin adınıza, o huzura kavuşmanız duası ile
Etrafınızda sizin bakıp etkilendiğiniz "çok tatlılar " duygusunu uyandıran arkadaşlar gibi siz de kapanınca kim bilir kimler aşka gelecek kapanmak isteyecek inşallah, bunun sevabı da ayrı tabi Allah daha iyi bilirşeytan yapma demiyor erteletiyor dikkat edin bu arada... Sevgiler
Evet ne güzel söyledin geçen hafta cumartesi kapanacaktım anneme babama söyledim ahh babam ne kadar sevindii ama kapanamadııım bişeyler ooldu nasıl hazırlamıştım kendimi ama inşalah en geç kurban bayramına kapanıcam.. :)
Evet ne güzel söyledin geçen hafta cumartesi kapanacaktım anneme babama söyledim ahh babam ne kadar sevindii ama kapanamadııım bişeyler ooldu nasıl hazırlamıştım kendimi ama inşalah en geç kurban bayramına kapanıcam.. :)
kapanmak güzel olmak için yapılmaz,din ve inanç için olur. o güzel şallar tunikler olmasa kapanılmayacakmı. önce kapanmadaki amacı iyice idrak edin sonra kapanınArkadaşlar ben hep kapanmayı istemişimdir ama hep bi tedirginlik var acaba kapandığımda nasıl olur giyinme tarzı falan lütfen beni yanlış anlamayın kapalılar bana daha özel geliyolar yani giyinişleri falan özelliklede günümüzde ki kapanmak şallar takılar tunikler çok güzeller ablamda kapalı 100den fazla şalı var o kadar hoşuma gidiyo ki çok güzel oluyo giyinince şalları falan çok hoş çok imreniyorum erkek arkadaşımda çok istiyodu kapanmamı ama ben dinlemedim onu kendi içimden gelerek olması lazım evlenince kapanırım dedim ve konu öyle kapandı..
Şu an çok istiyorum kapanmayı kapanan arkadaşlar ilk kapandığınızda nasıldı zor oldumu birden giyinmede zorluk çektiniz mi nasıl bi duygu şimdiden teşekkürler :) :* :*
kapanmak güzel olmak için yapılmaz,din ve inanç için olur. o güzel şallar tunikler olmasa kapanılmayacakmı. önce kapanmadaki amacı iyice idrak edin sonra kapanın
gülecek bir şey yazdığımı sanmıyorum. amasanaa sadecee gülüyorum
insanın içinde kapanma isteği olmasa bunlarlada ilgilenmez içimizi bilen biliyo sende kendince yorum yap
Bu arada profildeki sen misin??? Maşallah çok güzel bir kızsın
gülecek bir şey yazdığımı sanmıyorum. ama
neyse
bak diğer mesajlarını okumadım. ama konuna baktığımda çok tatllılar,100lerce şalı var,tunikler şallar çok güzel diyorsun ya. ben o mesajına göre yazdım.hevees kırıyosuun iyideee alındıııımmmm ben süs püüs içiin kapanmıyorum ki tüm yorumları okusaydın canıım niyetimin o şekilde olmadığını anlardııın bende karşıyım o süs püs içindee kapalılara yok hızma yok lens takma kirpik çok saçmaa :'(
hayirli olsun.. bir soz duymustum kapalilar arttikca tesetturluler azaldi diye..
kapanmak degilde tesetturlu olacaksaniz bu adimi atin ki oyle olacagini soyluyorsunuz bu yuzden hayirli olsun dedim.
oyle kapalilar var ki diger tesetturluleri utandiriyorlar bu yuzden iyice bilinclenmeden bu adimi atmayalim. tesettur sadece kilik kiyafetle ilgili degil cunku.. davranislarla da ilgili.. artik bir kesimi temsil ediyosunuz ve yaptiginiz her hareket " aa su kapalilar.." diye baslayan cumlelere konu olabilecek.. bu sorumluluk sizi korkutmasin ama bilincinde olun :)
etraftan gozlemlediklerim bu sekilde..
Haklısın tabi orası öyle beni yanlış anladı sanırım bi kısmınız ben kapanmak istiyorum ama hanii bu kapanma isteği üzerine benim kapalılar dikkatimi çekti giyindikleri hareketleri çevremden bahsediyorum daha olgun geldiler daha efendi kimsede yanlış anlamasın kendi fikirlerim kapanma isteği olunca bile içimde bi huzur oluştu bende şu an açığım 20 yaşındayım ve daha ne sıfır kollu giymişligim var nede mini etek hani kapalı gibiyim şu anda sedaca başım açık onuda inşallah tamamlıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?