• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesettürlüyüm ve bu elbiseyi nasıl giyebilirim ?

safiyesercan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
1.745
73
113
35
merhaba arkadaşlar. elimde bu elbise var ve bunu kapalı biri olarak nasıl giyebilirim altından bi bluz giysem aynı renk kötü duru mu yoksa başka şeyle kombin yapabilir miiyim fikirlerinizi bekliyorum ?

$281020134272.webp

merhaba arkadaşlar. elimde bu elbise var ve bunu kapalı biri olarak nasıl giyebilirim altından bi bluz giysem aynı renk kötü duru mu yoksa başka şeyle kombin yapabilir miiyim fikirlerinizi bekliyorum ?

Eki Görüntüle 842692

merhabalar arkadaşım siyah ve mavi uyumu hem güzel hem de trend,içine bir şey giymek yerine siyah kısa ya da uzun hırka ceket ve siyah çizme -bot kombinleryle hoş ve modern bir görüntüye ulaşabilirsin,ayrıca uzun takılarla da desteklersen çok hoş duracağına inanıyorum.saglıklı günlerde kullan!

merhabalar arkadaşım siyah ve mavi uyumu hem güzel hem de trend,içine bir şey giymek yerine siyah kısa ya da uzun hırka ceket ve siyah çizme -bot kombinleryle hoş ve modern bir görüntüye ulaşabilirsin,ayrıca uzun takılarla da desteklersen çok hoş duracağına inanıyorum.saglıklı günlerde kullan!

teşekkür ederim :)

Ben elbiselerin altına bluz giymekten yana değilim sanki basit gösteriyor bence üstüne hırka yada içine gömlek giymelisin:16:

yakası çok açık olduğu için üstüne hırka nasıl durur bilmem ama. siyah boğazlı badi ve siyak dar pantolonla ( eğer diz kapağının 3 , 4 cm üstünde bitiyorsa elbise) güzel durur. yada ikiside beyazla. hem beyaz olursa baş örtü seceneğide kolay olur. ( açık birinden ne kadar doğru bir tespitse :) ..)

Eki Görüntüle 842692

bana kalırsa üstüne kolları aynı şekil olan bi blazer ceket giyebilirsin. rengi de siyah olabilir ya da aynı renk. içinden bi şey giyme taraftarı değilimdir. giydiğin şeyi basit gösteriyo :3:

Siyah bir bolero , siyah asil bir eşarp(içinde elbisenin tonuna yakın mavi de olabilir) ve uzun siyah deri çizmelerle güzel olacaktır:nazar:

Eki Görüntüle 842692

Canım bende tesettürlüyüm eğer illa değerlendiricem dersen üstüne ceket giy altına kot pantolon giy. Aman diyeyim bazıları gibi sadece elbiseyi giyip altına çizme giyme aşırı derecede dalga geçiliyor ondan ziyade dinimizcede günah.

Artık altına penye giyme devri bitti ya modernliğin dışında kalan bi görüntü önermem :31: ama ceketle giyebilirsin yada kısaltım bluz şeklindede kullanabilirsin :31: Yaka tarafınıda içinden lastik geçirerek büzüştürebilirsin :31:

Back
X