- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi parfumkokusu
yaa saçma bir sorun gelebilir de çok sinir oldum danışmak istedim. internet alışverişi yaptım. aldığım yer A kargosu ile gönderiyoruz yazmış. ben gün içinde evde olmuyorum diye en yakın teslimat şubesinin adresini veriyorum hep şubeden gidip kendim alıyorum. yine aynı şekilde A kargosu yazdı diye satıcı oranın şube adresini verdim. ama çok akıllı satıcımız sitesinde öyle belirttiği halde başka bir kargo firmasına verdi. şimdi nasıl teslimat olacak? A kargosunun şubesi B kargosunun teslimatını almaz ki.. bir de adıma geliyor kim alacak yani. kargo ödemesi yapılması lazım... saçma sapan iş.. ürün geri mi gidecek.??..
yanii bazı insanların saflığına inanamıyorum..nasıl çıkılır bu işin içinden bilen var mı? fikri olan? sanmıyorum ama başına gelen???
not: A, B diye diye umarım kafanız karışmamıştır marka vermiyim dedim şimdi.
---DÜZELTME----
ilgilenen herkese teşekkür ederim. ama yaşadığım sorun keşke teslimat sorunu olarak kalsaydı...dahası da var..
1) internette yazan kargoya vermediği için fazla kargo ödedim
2) adres dışında ismimi de yanlış yazdı sorun yaşadım.(ikisini birden nasıl başardı bilmiyorum artık)
3)ürünün marka yazan kısmına etiket yapıştırmış kartvizit gibi. sökeyim dedim reklamı ile niye gezeyim satıcının.. söktüm leke kaldı tabi iğrenç.. daha da beteri sökünce altından markanın kazınmış olduğunu gördüm. yani ürün bir de sahte!!!!! kazınmış yer belli olmasın diye etiket yapıştırmış!!!!
4)bana gelen faturada aldığım fiyatın yarısını yansıtmış. yani bir yandan da vergi kaçırıyor. böyle bir şey görmedim.
yasal süre dolsun kullanıcının ismini açıklıycam.. ben madur oldum başkaları olmasın...
yanii bazı insanların saflığına inanamıyorum..nasıl çıkılır bu işin içinden bilen var mı? fikri olan? sanmıyorum ama başına gelen???
not: A, B diye diye umarım kafanız karışmamıştır marka vermiyim dedim şimdi.

---DÜZELTME----
ilgilenen herkese teşekkür ederim. ama yaşadığım sorun keşke teslimat sorunu olarak kalsaydı...dahası da var..
1) internette yazan kargoya vermediği için fazla kargo ödedim
2) adres dışında ismimi de yanlış yazdı sorun yaşadım.(ikisini birden nasıl başardı bilmiyorum artık)
3)ürünün marka yazan kısmına etiket yapıştırmış kartvizit gibi. sökeyim dedim reklamı ile niye gezeyim satıcının.. söktüm leke kaldı tabi iğrenç.. daha da beteri sökünce altından markanın kazınmış olduğunu gördüm. yani ürün bir de sahte!!!!! kazınmış yer belli olmasın diye etiket yapıştırmış!!!!
4)bana gelen faturada aldığım fiyatın yarısını yansıtmış. yani bir yandan da vergi kaçırıyor. böyle bir şey görmedim.
yasal süre dolsun kullanıcının ismini açıklıycam.. ben madur oldum başkaları olmasın...
Son düzenleme: