Test hamilelik

sansmila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
36
3
1
24
IMG_65DB9F51-CCEF-48F1-BA6B-EBAEB31535FC.webp
aşılamanın 10. Günü gece test yaptım bakmadım sabah baktım böyle çıkmış sizce sonuç

Dağılmış ama çizgi var. Sadece saatler geçtikten sonra görmüş olmanız tam netlik sağlamıyor kuruma vs olabilir. Sabah ilk idrar ile yeniden yapın mutlaka
Kaset testte bu kadar erken çıkmıyor bir de ikinci çizginin be zaman çıktığı önemli üzerinden saatler geçmiş erken gebelik testiniz varsa tekrar yapın

Artimed hiç güvenilir değil yalancı pozitif çok veriyor kuruma çizgisi çok çıkarıyor. Eğer yaşadığımız yerde bulabilirseniz predictor early 10 hcg üstü laboquick kaset 20 hcg ve üstü awox erken 25 hcg ve üstü algılıyor. Asla kuruma yalancı vs çıkarmıyor. Daha güvenilir bir test ile deneyin duruma göre kan verirsiniz

Artimed hiç güvenilir değil yalancı pozitif çok veriyor kuruma çizgisi çok çıkarıyor. Eğer yaşadığımız yerde bulabilirseniz predictor early 10 hcg üstü laboquick kaset 20 hcg ve üstü awox erken 25 hcg ve üstü algılıyor. Asla kuruma yalancı vs çıkarmıyor. Daha güvenilir bir test ile deneyin duruma göre kan verirsiniz
IMG_1633.webp

Sizce bunda bir şey var mı ?

Back
X