Test icin son 2 gun yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var

1bluem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
128
0
46
İstanbul
Bugun test yaptirsam mı yoksa beklemelimiyim kararsızım.Deneyimlerinizi paylasırmısınız?

Son düzenleme:
Bugun test yaptirsam mı yoksa beklemelimiyim kararsızım.Deneyimlerinizi paylasırmısınız?
canim oncelikle hayirli olsun insallah mutlu sonra ulasirsin..
sakin yapma derim, ben 10.gun yapmistim idrarda negatif cikti
11.gun ise kanda 338 cikmisti,,degerim yuksek olmasina ragmen idrarda cikmadi

sana tavsiyem gununu bekle
allahim yardimcin olsun canim

Son düzenleme:

canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle transferin. inşallah bebişlerimiz bizimledir. senle benim aynı gün test tarihimiz. bende yarın kan vercem. uykularım kaçıo. rüyalarıma girio. ama idrar testi yapmak istemiyorum kesinlikle. bende herhangi bir belirti olmadı. kasıklarımda ağrı olmuştu başlarda ama o ağrılar yum. topl. işleminden kalan ağrılardı. o da zaten 3-4 gün sürdü geçti sonra. ama dün hissettim sol göğsümde ve sol kasığımda ağrı. bugün hiçbişi yok. adet tarihim benimde geçti ama geçmesi çok normal çünkü crinone jel kullanıyorum yani progesteron alıyorum bu da adetini geciktiriyor. ilacı kullanmayı bırakmanın 3 gün sonrasında adet görülüyor. o yüzden adetin geçmesini bir gecikme olarak algılamıyorum.

ve gelelim sonuca. pozitif düşünelim pozitif alalım inşallah.

Seninde hayirli olsun.insallah pozitif sonuclarimiz olur.yarin erkenden hastaneye gidicem zaten gecede uyuyamam:))senin kacinci gun embiryosuydu?

kızlar tedavİlerİnİz hayırlı olsun İnş pozİtİf sonuçlarınızı buraya yazarsınızda bİzde okuruz.

bende test gününden 2 gün önce merak ederek idrar tahlili yapmıştım ama çıkmayınca çok üzülüp ağladım bu yüzden hastaneye gittik 2günü kendime zehir etmek istemedim ve kanda çıktı hemde değerimiz 251 di.

Tebrik ediyorum hayirlisiyla bebesini kucaginada alirsin insallah.Bende burda sizlerin yazdiklarinizi okuyup vazgectim yarini beklicem zaten okadarzaman bekledik bir gunumu bekleyemicem hayirlisi neyse Allahim yarin onla karsilastirsin insallah

hazell cnm özelden msj yazmıştım ama cevap vermedin en eski arkadaşını unuttunmu yoksa ya merak etmiştim bebiş nasıl annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…