Bugun test yaptirsam mı yoksa beklemelimiyim kararsızım.Deneyimlerinizi paylasırmısınız?
slm ben 15 gun yaptim senin kacinci gun genelde okuduklarim 12 gunde belli oluyo isallah pozitifi bulursun
Bugün 10.günüm test günümde 28 mart ama çok merak ediyorum.Senin sonuç nasıl?
canim oncelikle hayirli olsun insallah mutlu sonra ulasirsin..Bugun test yaptirsam mı yoksa beklemelimiyim kararsızım.Deneyimlerinizi paylasırmısınız?
benim 9 haftalik bebeyim canim isallah daris sana
canim oncelikle hayirli olsun insallah mutlu sonra ulasirsin..
sakin yapma derim, ben 10.gun yapmistim idrarda negatif cikti
11.gun ise kanda 338 cikmisti,,degerim yuksek olmasina ragmen idrarda cikmadi
sana tavsiyem gununu bekle
allahim yardimcin olsun
Hayırlı olsun boyle pozitif haberler beni cok mutlu ediyor.senin kacinci gun embiryosuydu?simdi kacinci haftadasin birde belirtin oldumu cok soru sordum galiba:)))
canim oncelikle hayirli olsun insallah mutlu sonra ulasirsin..
sakin yapma derim, ben 10.gun yapmistim idrarda negatif cikti
11.gun ise kanda 338 cikmisti,,degerim yuksek olmasina ragmen idrarda cikmadi
sana tavsiyem gununu bekle
allahim yardimcin olsun
Hayırlı olsun boyle pozitif haberler beni cok mutlu ediyor.senin kacinci gun embiryosuydu?simdi kacinci haftadasin birde belirtin oldumu cok soru sordum galiba:)))
canim benim 2 tane 3.gun embriyosuydu ama artik hamile degilim,dustu
ama onceden yazdigim belirtileri asagiya kopyaladim senin icin belki faydasi olur
gerci belirti aramamani tavsiye ederim ama kendini tutamadiginada eminim
transferin 2.gunu 2 defa aya kalktigimda anlik 1-2 saniyelik bi batma hissetmistim ama aldigim ilaca baglamistim..
transferin 3.gunu,4.gunu,5.gunu hic birsey hissetmedim,ne bi agri sizi batma karin agrisi yani normal transfer yapilmamis bi insandan daha iyiydim..))
transferin 6.gunu cok hafif bi alt karin agrim oldu saniyelikti ve hemen gecti..onuda dikkat ettigim icin yani belirti aradigim icin fark ettim degilse fark edilmeyecek kadar hafifti agri,varla yok arasi bisey
transferin 7.gunu biseyim yoktu gayet normaldim ve tedirgin olmaya baslamistim belirtisizlikten
transferin 8.gunu sari akintim yogunlasmiti bu sari akintim her adet donemimde ortaya ciktigi icin korku sarmaya baslamisti beni..
transferin 9.gunu yine sari akinti skintisi vardi ama agrim sizim yoktu
transferin 10.gunu sabah ilk idrarla test yaptim ve negatifti,bosuna gunumu zehir etmistim kendime,ve sabah cok az tirnak ucu kadar akintinin icinde bi renk gormustum,okadar acik renktiki cok dikkat ettigim icin gordum,degils mumkunu yok gorulmezdi
transferin 11.gunu kan testim posif cikti,azcik varla yok yarasi karin agrim oldu,ve akintim pembemsiydi wc kagidiyla bidaha silecek kadardi...
arkadaslar gun gun yazinca cok bisey var gibi ama toplasan dogru durust bi belirti yok ...
bunlari yazdim belki birilerine faydasi olur,cunki gunlerde belirti arayan biri olarak sizleri cok iyi anlarim
takmamak gerektigini kendi transferimde yasadim,, yani belirti diye bisey yok arkadaslar,varsada ilaclarin yan etkisi inanin...
hersey gonlunuzce olsun,,
ama onceden yazdigim belirtileri asagiya kopyaladim senin icin belki faydasi olur
transferin 2.gunu 2 defa aya kalktigimda anlik 1-2 saniyelik bi batma hissetmistim ama aldigim ilaca baglamistim..
transferin 3.gunu,4.gunu,5.gunu hic birsey hissetmedim,ne bi agri sizi batma karin agrisi yani normal transfer yapilmamis bi insandan daha iyiydim..))
transferin 6.gunu cok hafif bi alt karin agrim oldu saniyelikti ve hemen gecti..onuda dikkat ettigim icin yani belirti aradigim icin fark ettim degilse fark edilmeyecek kadar hafifti agri,varla yok arasi bisey
transferin 7.gunu biseyim yoktu gayet normaldim ve tedirgin olmaya baslamistim belirtisizlikten
transferin 8.gunu sari akintim yogunlasmiti bu sari akintim her adet donemimde ortaya ciktigi icin korku sarmaya baslamisti beni..
transferin 10.gunu sabah ilk idrarla test yaptim ve negatifti,bosuna gunumu zehir etmistim kendime,ve sabah cok az tirnak ucu kadar akintinin icinde bi renk gormustum,okadar acik renktiki cok dikkat ettigim icin gordum,degils mumkunu yok gorulmezdi
transferin 11.gunu kan testim posif cikti,azcik varla yok yarasi karin agrim oldu,ve akintim pembemsiydi wc kagidiyla bidaha silecek kadardi...
arkadaslar gun gun yazinca cok bisey var gibi ama toplasan dogru durust bi belirti yok ...
bunlari yazdim belki birilerine faydasi olur,cunki gunlerde belirti arayan biri olarak sizleri cok iyi anlarim
takmamak gerektigini kendi transferimde yasadim,, yani belirti diye bisey yok arkadaslar,varsada ilaclarin yan etkisi inanin...
allah tamamına erdirsin çok haklısın belirti illaki arıyoruz hiisetmek istiyoruz belkide...allah hepimizin gönlüne göre versin bebişler geldin işallah
hersey gonlunuzce olsun,,[/QUOTE /]
Canim benim herseyin hayirlisi olsun.bilgiler icin tesekkur ederim.
Benimde 2.gun asiri derecede tansiyonum dustu bayildim.3.,4.,5.gun ara ara kasiklarimda batmalar oldu 5.,6.,7.,8. gunlerde migde agrisi ve kiramplar oldu 9. ve 10. gunumde de adet olacakmis gibi karnim agridi bugun 11.gun hicbiseyim yok.adetimde gecikti 24unde olmam gerekiyordu ama bu gecikme kullandigimiz ilaclardandir az sey yasamadik(yarin hersey belli olacak cok korkuyorum bazen kendi kendime sonuc negatif olursa uzulmicem diyorum sonra nasil dayanicam diyorum kafam karmakarisik.hayirlisi olsun hepimiz icin.
[
Canim benim herseyin hayirlisi olsun.bilgiler icin tesekkur ederim.
Benimde 2.gun asiri derecede tansiyonum dustu bayildim.3.,4.,5.gun ara ara kasiklarimda batmalar oldu 5.,6.,7.,8. gunlerde migde agrisi ve kiramplar oldu 9. ve 10. gunumde de adet olacakmis gibi karnim agridi bugun 11.gun hicbiseyim yok.adetimde gecikti 24unde olmam gerekiyordu ama bu gecikme kullandigimiz ilaclardandir az sey yasamadik(yarin hersey belli olacak cok korkuyorum bazen kendi kendime sonuc negatif olursa uzulmicem diyorum sonra nasil dayanicam diyorum kafam karmakarisik.hayirlisi olsun hepimiz icin.
sugarbaby çok üzgünüm senin için. allah yardımcın olsun. birşey sormak istiorum; transferden sonra progesteron kapsül fitil ya da jel kullandın mı?
canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle transferin. inşallah bebişlerimiz bizimledir. senle benim aynı gün test tarihimiz. bende yarın kan vercem. uykularım kaçıo. rüyalarıma girio. ama idrar testi yapmak istemiyorum kesinlikle. bende herhangi bir belirti olmadı. kasıklarımda ağrı olmuştu başlarda ama o ağrılar yum. topl. işleminden kalan ağrılardı. o da zaten 3-4 gün sürdü geçti sonra. ama dün hissettim sol göğsümde ve sol kasığımda ağrı. bugün hiçbişi yok. adet tarihim benimde geçti ama geçmesi çok normal çünkü crinone jel kullanıyorum yani progesteron alıyorum bu da adetini geciktiriyor. ilacı kullanmayı bırakmanın 3 gün sonrasında adet görülüyor. o yüzden adetin geçmesini bir gecikme olarak algılamıyorum.
ve gelelim sonuca. pozitif düşünelim pozitif alalım inşallah.
Bugun test yaptirsam mı yoksa beklemelimiyim kararsızım.Deneyimlerinizi paylasırmısınız?
Seninde hayirli olsun.insallah pozitif sonuclarimiz olur.yarin erkenden hastaneye gidicem zaten gecede uyuyamam:))senin kacinci gun embiryosuydu?
bende test gününden 2 gün önce merak ederek idrar tahlili yapmıştım ama çıkmayınca çok üzülüp ağladım bu yüzden hastaneye gittik 2günü kendime zehir etmek istemedim ve kanda çıktı hemde değerimiz 251 di.
benim 1.kalite 3. gün embriyosuydu canım. inşallah allahım tüm hasretle bebiş yolu gözleyenlere bu ay bebiş versin. beklemek çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?