- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Kanama olması normal mi peki ? test başta tek çizgiydi koydum 1-2 saat sonra baktım çift çizgi olmuş ama kuruma çizgisi değil bence baya pozitifKan vermeniz ve jinekologa görünmeniz lazım eğer gebeyseniz ona göre ilaç verecektir.
Testte ilk 10 dakika icinde cikan sonuc dogru kabul ediliyor diye biliyorum. Kan verin belki kimyasal gebeliktirKanama olması normal mi peki ? test başta tek çizgiydi koydum 1-2 saat sonra baktım çift çizgi olmuş ama kuruma çizgisi değil bence baya pozitif
Sabah gidicem ama şuan huzursuz oldum kanama artıncaTestte ilk 10 dakika icinde cikan sonuc dogru kabul ediliyor diye biliyorum. Kan verin belki kimyasal gebeliktir
Üzme kendini Allah ne derse o olur, test sonucun çok sonra çıkmış o yüzden sonucu pozitif kabul etme ama yine de sabah bir test ver kanda kaç çıkıyor bak. Ne kadardır uğraşıyorsun canımSabah gidicem ama şuan huzursuz oldum kanama artınca
Aynen öyle görünüyor yani kuruma bu kadar net çıktığını ilkkez gördüm ancak kanama da normal olabilir de olmayabilirde bu yüzden direkt hastaneye gidin eğer bu saatte kadın doğum acil bulabilirseniz gidin çünkü eğer hamile iseniz progestan verir her ihtimale karşıKanama olması normal mi peki ? test başta tek çizgiydi koydum 1-2 saat sonra baktım çift çizgi olmuş ama kuruma çizgisi değil bence baya pozitif
Denedik ama çok üstünde durmadık bu ay yumurtlama döneminde gün aşırı denedik. Pozitif ne zaman çıktı bilmiyorum 2-3 dk bekledim negatif olunca kutusuna koydum sonra tekrar bakmak geçti içimden o zaman gördümÜzme kendini Allah ne derse o olur, test sonucun çok sonra çıkmış o yüzden sonucu pozitif kabul etme ama yine de sabah bir test ver kanda kaç çıkıyor bak. Ne kadardır uğraşıyorsun canım
Sabah gidecektim sabaha kadar bişey olur mu beklesemAynen öyle görünüyor yani kuruma bu kadar net çıktığını ilkkez gördüm ancak kanama da normal olabilir de olmayabilirde bu yüzden direkt hastaneye gidin eğer bu saatte kadın doğum acil bulabilirseniz gidin çünkü eğer hamile iseniz progestan verir her ihtimale karşı
Gündüz kanamaniz var mıydı keşke gündüz gitseydiniz üzülmeyin ,ne kadarlık evlisinizSabah gidecektim sabaha kadar bişey olur mu beklesem
Bir özele gidip kan testi istesene zaten çabuk çıkar beta HCG yuksekse hemen progesterona baslatirlarDenedik ama çok üstünde durmadık bu ay yumurtlama döneminde gün aşırı denedik. Pozitif ne zaman çıktı bilmiyorum 2-3 dk bekledim negatif olunca kutusuna koydum sonra tekrar bakmak geçti içimden o zaman gördüm
Hamile sinTest başta tek çizgiydi sonra çift çizgi olmuş kahverengi lekelenme vardı sonra açık kırmızı kanama olmaya başladı. Damla damla çok azdı sadece peçeteye silince geliyordu. Şuan kanama arttı bi tık daha koyulaştı rengi. Adetime 4 gün var. Yalancı pozitif mi yoksa kanama olması kötü mü Eki Görüntüle 3118765
Bilmiyorum ki bikaç dk çıkmayınca bıraktım kenara. Normalde hep çöpe atardım bu sefer nedense bi dursun dedim sonradan çift çizgi olmuş ne zaman oldu bilmiyorumBen bu kadar net çizginin 2 3 dkda direkt çıkacağı kanaatindeyim ama stresle kendini yiyeceğine bir doktora git
Peki kanama normal mi ?Hamile sin
Evt normal bu gece sevistin iysen ondn dirPeki kanama normal mi ?
Yok ilişki olmadıEvt normal bu gece sevistin iysen ondn dir
Hamilelik var ama kanama icin en hizli sekilde bir dr a gitseniz iyi olurTest başta tek çizgiydi sonra çift çizgi olmuş kahverengi lekelenme vardı sonra açık kırmızı kanama olmaya başladı. Damla damla çok azdı sadece peçeteye silince geliyordu. Şuan kanama arttı bi tık daha koyulaştı rengi. Adetime 4 gün var. Yalancı pozitif mi yoksa kanama olması kötü mü Eki Görüntüle 3118765
Sabahı beklemeSabah gidicem ama şuan huzursuz oldum kanama artınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?