- 11 Nisan 2016
- 454
- 535
- 103
- 29
- Konu Sahibi Gamzeli0603
-
Yani sizdede ilk idrarda cıktı kanda cıkmadı demi ? Dua edin benmkide oyle olsun 3 ay once hamile kalmistm malesef düsük yaptm cok istiyormCanim benim.adetimden dort bes gun once ovulasyonlarda ve idrar .testlerinde.cikiyodu ki bundan daha silikti idrar testinde dort gun kala kana gittim.cikmadi ama idrar testlerinde cikjyodu derken o dort gun gecti ustunede yedi gun gecti o.gun test yaptım cikti ama.biraz silikti ertesi gun kana.gittim 60.52cikmisti ultrasonda gozukmedi bile gec.dollenme olmus iki haftalik.surecten sonra rahat kese.gorundu sabret ve yine kan.testini tekrarla hakkında hayirlisj olsun
Evet canim oyle oldu adetim 23nisanken 7mayisa cektidoktor gec dollenme icin ins rabbim gönlüne gore nasip etsin ins hayirli haberler alirsin buraya yazmayo unutma ins vardir hayirlisi iseYani sizdede ilk idrarda cıktı kanda cıkmadı demi ? Dua edin benmkide oyle olsun 3 ay once hamile kalmistm malesef düsük yaptm cok istiyorm
Aynen bekleyecegm insallah olmam hamileyimdir :) gunum hic sasmaz 28 gundee bir olurdum bi test daha aldm 2 3 gune falan yapacagmCnm baska bi yerde kan ver bnce bidaha cunki iki testin hatali olma ihtimali %2 yani bkle ve kan ver
Canim nerdesin sen ya mesaj atiyorum ulaşamıyorum sana seni cok merak ettim nasilsinCnm baska bi yerde kan ver bnce bidaha cunki iki testin hatali olma ihtimali %2 yani bkle ve kan ver
Hic mesaj gelmedi bitanm bna ya iyiyim bklyrum bat 19 kasim ayni degisen hc bisey yok mesaj nye gelmyokiCanim nerdesin sen ya mesaj atiyorum ulaşamıyorum sana seni cok merak ettim nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?