test pozitif kan negatif :(

Kizlar ayn 2 siydi bat ama hâlâ olmadm gec döllenmeyse sizce cıkar mı
Biraz daha bekle canım ben normal zamanda 5 gün gecince anca öğrendim. Sabret kuzum seni çok iyi anlıyorm ama kürtaj oldun o yüzden de adetlerin düzensiz olabilir şuanda

Biraz daha bekle canım ben normal zamanda 5 gün gecince anca öğrendim. Sabret kuzum seni çok iyi anlıyorm ama kürtaj oldun o yüzden de adetlerin düzensiz olabilir şuanda
Kürtaj degildi benmki canm kendiliginden düstü 5 haftalikti. Ama ondan snra duzenliydi tam günunde oluyodum.. hayirlisi insllah bi 5 gun sabredebilirsem yine kanda baktraym dua et nolur :)

B
Kürtaj degildi benmki canm kendiliginden düstü 5 haftalikti. Ama ondan snra duzenliydi tam günunde oluyodum.. hayirlisi insllah bi 5 gun sabredebilirsem yine kanda baktraym dua et nolur :)
Benim aklımda kürtaj kalmş canm sen benden geriden geliyodun sanırım. Duamdasın cnm inşallah meleğin seninledir de bise yetişirsin :)

byzglm canım merhaba bende senın gibiiyim galiba yaa adetim 4 gün geçti idrar testlerinin birinde cıkıyo birinde cıkmıyo cumartesi kan testi yapmayı planlıyorum adet olmazsam eğer. Şimdi sen adetin geçtikten 7 gün sonra mı öğrenmiştin gebeliğini

Evet canim 7.gun test yaptım ama cok cok silikti kana gittik ertesi gun doktor usg bakti rahim kalinlasmis ama adet de olabikir gebelikte dedi kana yolladi sonra iki gun sonra yine usg de yeni yeni kesw olusuyo daha cok yeni gebelik dedi ve iki hafta sonrasını saydi son adet tarihimi hakkinda hayirljsi olsun insallah sonuc alirsan yaz buraya olurmu

Tamam canım mutlaka yazarım tabiki bende idrar testinde 2. Gün cıkar diye yapıyorum birinde cok cok cok silik çıkıyo sonra bi daha ypıyorum hiç bişe cıkmıyo bakalım cumartesi kan testi yaptırcam bak şimdi foto yolluyorum bi bak bakalım

Eklentiler

• IMG_2160.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 41
benimde öyle Can'ım ya hayırlısı inşallah ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…