- Konu Sahibi BalikEsirli
-
idrar yolu enfeksiyonun olabilir yada bi kaç gün gecikme stresten dolayı.. gecikme oluncada mide bulantısı ağrı oluyor canım takma kafana çokSelam arkadaşlar;
Sorum şu ki? korunuyoruz, çocuk düşünmüyoruz şuan fakat; 1 haftadır mide bulantısı ve kasık agrısı çekiyorum, gebelik belirtisi olabiliyormuş, bugün regli olmam gerekli ama henüz olmadım belirtide yok bulantı ve kasık agrısı var sadece.....
Dun gebelık testı yaptm negatıf cıktı, olsa bısey pozitif olurdu değil mi? yada erken oldugu ıcın gorulmemıs olabılır mı? gebelik ihtimalım var mı?
hiç aklımda bebek olmadığındani psikolojik oldugunu sanmıyorum?
başına böyle bırsey gelen paylaşırsa sevinirim?
Selam arkadaşlar;
Sorum şu ki? korunuyoruz, çocuk düşünmüyoruz şuan fakat; 1 haftadır mide bulantısı ve kasık agrısı çekiyorum, gebelik belirtisi olabiliyormuş, bugün regli olmam gerekli ama henüz olmadım belirtide yok bulantı ve kasık agrısı var sadece.....
Dun gebelık testı yaptm negatıf cıktı, olsa bısey pozitif olurdu değil mi? yada erken oldugu ıcın gorulmemıs olabılır mı? gebelik ihtimalım var mı?
idrar yolu enfeksiyonun olabilir yada bi kaç gün gecikme stresten dolayı.. gecikme oluncada mide bulantısı ağrı oluyor canım takma kafana çok
bende aynıyım, bulantı, baş dönmesi gibi belirtiler olduğunda hemen test yapıyorum negatif çıkıyor. Ama %100 güvenilir değil tabi test sonuçları. Kesin emin olmak için kan testi yapılıyor sanırım.
canım ben de geçen ay bu durumdaydım baya geciktim, başım dönüyordu, midem bulanıyordu leğen kemiğim ağrıyordu test negatif çıktı ama kesin hamileyim diye düşünmüştüm. bi kaç gün sonra da regl oldum. mevsim geçişlerinde böyle aksamalar olabiliyor, regl belirtileri de bazen hamilelik belirtilerine benziyor.
gebelik testleri gecikmeden bi hafta sonra felan daha etkili diye biliyorum.. bide sen kafana taktıkca gecikeceksin kendimden biliyorum.. hatta göbeğim felan çıkmıştı adet öncesi şişkinlikbenim ilkkez basıma geldiğinden telaşe verdim ortalığı biraz, yani merak ettiğim henüz egli olmadıgımdan hala gebelik ihtimali var mı? negatif bikaçgün sonra pozitife döner mi? teşekkürler cevaplarınız için..
gebelik testleri gecikmeden bi hafta sonra felan daha etkili diye biliyorum.. bide sen kafana taktıkca gecikeceksin kendimden biliyorum.. hatta göbeğim felan çıkmıştı adet öncesi şişkinlikbi de gecikince hamileysem diye korkmuştum ama korunuyorsan sanmam olacağı çok çok düşük ihtimal..yine de çok şüphelenirsen gecikmeden 4 gün sonra felan kan testi yaptır kesin sonuç alırsın canım
Selam arkadaşlar;
Bu biraz senin nasıl korunduğuna bağlı.
Evet dediklerin gebelik belirtisi olabilir ama olmayabilir de.
İdrarda çıkması için erken ama korunuyorsan da bu ihtimal azdır.
Canım bulantılar başka birşeyden de olabilir, Normalde gebelikte 6. Haftaya birlikte başlar bulantılar genellikle. Bu arada ben regl günümde yapmıştım ve silik çizgi de olsa gördüm.
Allah gönlüne göre versin diyeyim:)
anladım canım sağol, hayırlı olsun bebişin,sağ salim kucağına alman dileğiyle
geçmiyor birkaç gün meraktan, bu şekilde de olabiliyormuş, az ıhtmalde olsa ölücem heyecandan :18:
umarım dediğin gibidir saol cnm
Sağolasın canım, bilmez miyim nasıl merakla geçtiğini. Az beklemedim adet günlerini. Inşallah hamile kalmayı ilk istediğin ayda bebişin kapını çalar :)
Bir de dönem dönem regl belirtileri de değişebiliyor. Birkaç ay bak bakalım öyle mi değil mi diye
idrar testlerinin doğruluk payı yüksek denir hep öyle yazar ama bu kesin sonuç değildir,kul yapımı sonuçta.. kan testi en net çözüm..
ayrıca normal bir döllenme olduysa regl gecikmesinin 2-3 gününde görünüyor testte
ama geç döllenme olayı varsa 1 hafta geçse bile görünmeyebiliyor
örneğin benim idrarda çıkmadı ama kanda çıktı gebelik,geç döllenme olmuş çünkü onun gibi yani
kesinlikle stres mevsim havası gibi etkenlerde var gecikmesinde ama yinede şüphen varsa en net çözüm kan
testi..
hım anladım, o zaman negatıf cıkması normal hala ıhtımal olabılır, bugun olmam gerektı ama olmadı hala....eşimde gelım dr.a gıdelım dıyor, o gebelık degılde baska bırsey olmasından korkuyor..çok sancım vardı bugun cunku (regl sancısı hıc cekmedım)....durup durup bıcak saplanıyor sanki
korunmak %80-90 önlüyor belki ama o da %100 bi önlem değil..hatta spiral taktırmış olup hamile kalan bile duydum,Allah'ın işi yani.. Ama bu tarz şeyleri ilk kez yaşıyorsan erteleme o zama,git doktora..gerçi daha bugün olmam gerekti demişsin acı ağrı falan gibi bi durum yoksa bikaç gün gecikmesini bekle bence
bende senin gibiyim normalde ay sonunda olurdum günüm hic şaşmazdı. ama şimdi nerdeyse 10 gün oldu
halen olmadım bizde korunuyoruz şimdi düşünmüyoruz ama kısmet.
test yaptım 4 gün önce negatif çıktı
hadi bakalım hakkımız da hayırlısı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?