- Konu Sahibi BalikEsirli
-
tesekkur ederım lili en ıyısı sanırım buna bı son vermek yarın gıdıcem aslında salı gıdıcektm esımle de bılemıyorm bı gun daha sabredebılırsem salı gunu gıdıcem :Smerhaba arkadaşım bence yarın kan testine git. zaten bebek yoksa rahatlarsın ve adetin gelir.
korunmayı bırakan kadınların çoğunun adet düzeni bozuluyor. psikolojik olarak.
benim de adetim her ay tepetaklak oluyor mutlaka bişey çıkıyor.
Selam arkadaşlar;
Sorum şu ki? korunuyoruz, çocuk düşünmüyoruz şuan fakat; 1 haftadır mide bulantısı ve kasık agrısı çekiyorum, gebelik belirtisi olabiliyormuş, bugün regli olmam gerekli ama henüz olmadım belirtide yok bulantı ve kasık agrısı var sadece.....
Dun gebelık testı yaptm negatıf cıktı, olsa bısey pozitif olurdu değil mi? yada erken oldugu ıcın gorulmemıs olabılır mı? gebelik ihtimalım var mı?
hiç aklımda bebek olmadığındani psikolojik oldugunu sanmıyorum?
başına böyle bırsey gelen paylaşırsa sevinirim?
arkadaşlar dr.a gitmeye üşendiğimden, eşimden hassas gebelik testi almasını istedim, sabah yaptım.... 2.çizgi yatay, kalın ve çok silik çıktı, 15 dk falan bakakaldım teste, bıraktım, 1 saat sonra tekrar baktım, ilk çizgi dıkey pembe, ikinci yer beyazlamış yanı cızgı kaybolmus ortadan, yatay cızgı testın bozuk oldugunumu gosterır acaba?
miskinliği bırakıp bı dr.a gıtsem netlesıcekte hersey....
merhaba arkadaslar bende 10 aylık evlıyım esımle daha yenı buay korunmayı bıraktık oda subatın 28 ndeydı ben en son ocak 25 gbı adet oldm yanı subatın sonu yada mart bası gıbı adet olmam gerekıyordu hadı subatı 28 cektı dıyelım en gec mart ın ılk gunlernde olmalıydım kornmayı bıraktgmz zaman bende ovulasyon dıye tabır ettgmz belırtıler vardı yogun akıntı fılan suanda akıntım hıc yok denecek kdr az adet hala olmadım ıdrar testınde de bısy cıkmadı nettekı doktorlara sordm olabılır kanda test yapın dedıler ama ben heycanlıyım ya cıkmazsa dıyorm umıtlenmekte ıstemıyorm bu arada goguslrmde de sızı var neyapayım sızce ya olabılırmı?
Polisesi aynı durumu yaşıyoruz şuan.
benimde cuma günü adet olmam gerekiyordu olmadım, c.tesi idrar testi yaptım çıkmadı. Bugün 5. gün hala adet belirtisi yok. Yarın kan tahlili yaptıracağım.
Evde idrar testini sabah ilk tuvalette yapılması gerekiyormuş. Vucutta uzun süre kalan idrarla test yapılması gerekiyormuş. Ben öğleden sonra bol su içerek yapmıştım, 5 dk sonra idrara cıktım ve test negatif çıktı.
Yarın kan tahlili sonucum pozitif çıkarsa eğer supriz bir bebek olacak bize
Canim ben akşam yapmıştım çıkmıştı. Benimkide sürpriz bir bebek oldu:)ama beş günde çıkması lazım gibi
Arkadaslar adetlerim duzenlidir hep 28 gunde bir bu ay ilkkez ovulasyon testini kullandim son adet tarihim 22. Subat bugun 18. Gunum ve hala cift cizgi goremedim hep silik normal mi bu durum endiselnmye basladim
arkadasım 2.çizgi silikse eğer istiyorsan hayırlı olsun %99 hamilesiniz
Canim gebelik testi degil ovulasyon testi keske gebelik olsa
Ayy ins cikar sarfansari bende bugun yaptm yarin oyleden snra cikicak ins pozitif cikar ama cikmazsada pek sasirmam cnku planlı degildi ama cok istiyorm :)Bugün gidiyorum kan testine, bakalım sonsuz nasıl olacak.
Eğer negatif olursa adetim neden gecikti diye doktora giderim artık
Benimde planlı değil ama olursa çok sevinirim :)Ayy ins cikar sarfansari bende bugun yaptm yarin oyleden snra cikicak ins pozitif cikar ama cikmazsada pek sasirmam cnku planlı degildi ama cok istiyorm :)
Benimde planlı değil ama olursa çok sevinirim :)
Bugün verdim kan tahlilini. Ogleden sonra sonucu alacam. Haber veririmseninde güzel haberlerini bekliyorum.
Bende negatif cikarsa neden gecikti diye gideceğim. Biz psikolojik hamileyiz sanırımBenm 0.18 negatif cikti canm insallah sen hamilesndir haftaya kadn dogumda randevm var bakalim neden gecikmis hayirlisi allahtan adet olurum insallah en kisa zamanda :S
ınsallah sen hamissındır sonucu alınca yazarsnBende negatif cikarsa neden gecikti diye gideceğim. Biz psikolojik hamileyiz sanırım
Canım son durumunu merak ettim. Günün gelmiş olmalı, var mı bir gelişme?
ınsallah sen hamissındır sonucu alınca yazarsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?