Test sonucu negatif ama......

tesekkur ederım lili en ıyısı sanırım buna bı son vermek yarın gıdıcem aslında salı gıdıcektm esımle de bılemıyorm bı gun daha sabredebılırsem salı gunu gıdıcem :S

adetım hep duzenlı olur dıye ısrar etmeyın adetın 28 gunde bır olması normal 38 güne kadar olmmanız normaldır endıselenmeyın dıger kanamalarınızda da

sızın ki sistis olabılır usutmesen kaynaklı oleyse muhakkak doktora gıdıp ılacını almanız lazım
bıde gectı sanarsınız dger ayda aynısı olur ılacla tedavı sart ılerlemesın

Son düzenleme:
arkadaşlar dr.a gitmeye üşendiğimden, eşimden hassas gebelik testi almasını istedim, sabah yaptım.... 2.çizgi yatay, kalın ve çok silik çıktı, 15 dk falan bakakaldım teste, bıraktım, 1 saat sonra tekrar baktım, ilk çizgi dıkey pembe, ikinci yer beyazlamış yanı cızgı kaybolmus ortadan, yatay cızgı testın bozuk oldugunumu gosterır acaba?

miskinliği bırakıp bı dr.a gıtsem netlesıcekte hersey....

Bence doktora git artık ben bugün doktora gittim hiçbir adet belirtim yok ama bebis te yok dış gebelikten suphelendi o da yok çok şükür. Ilac yazdı adet olmam için. Ama içime sinmedi. Almadım. Ultrason da bakarken bazen çıkmıyor dedi kan tahlili de 0.5 ti sanırım biraz daha bekleyip adet olmazsam tekrar gidicem. Bence ihmal etme

Polisesi aynı durumu yaşıyoruz şuan.
benimde cuma günü adet olmam gerekiyordu olmadım, c.tesi idrar testi yaptım çıkmadı. Bugün 5. gün hala adet belirtisi yok. Yarın kan tahlili yaptıracağım.

Evde idrar testini sabah ilk tuvalette yapılması gerekiyormuş. Vucutta uzun süre kalan idrarla test yapılması gerekiyormuş. Ben öğleden sonra bol su içerek yapmıştım, 5 dk sonra idrara cıktım ve test negatif çıktı.

Yarın kan tahlili sonucum pozitif çıkarsa eğer supriz bir bebek olacak bize

Canim ben akşam yapmıştım çıkmıştı. Benimkide sürpriz bir bebek oldu:)ama beş günde çıkması lazım gibi

Arkadaslar adetlerim duzenlidir hep 28 gunde bir bu ay ilkkez ovulasyon testini kullandim son adet tarihim 22. Subat bugun 18. Gunum ve hala cift cizgi goremedim hep silik normal mi bu durum endiselnmye basladim

Bugün gidiyorum kan testine, bakalım sonsuz nasıl olacak.
Eğer negatif olursa adetim neden gecikti diye doktora giderim artık
Ayy ins cikar sarfansari bende bugun yaptm yarin oyleden snra cikicak ins pozitif cikar ama cikmazsada pek sasirmam cnku planlı degildi ama cok istiyorm :)

Ayy ins cikar sarfansari bende bugun yaptm yarin oyleden snra cikicak ins pozitif cikar ama cikmazsada pek sasirmam cnku planlı degildi ama cok istiyorm :)
Benimde planlı değil ama olursa çok sevinirim :)
Bugün verdim kan tahlilini. Ogleden sonra sonucu alacam. Haber veririm seninde güzel haberlerini bekliyorum.

Benimde planlı değil ama olursa çok sevinirim :)
Bugün verdim kan tahlilini. Ogleden sonra sonucu alacam. Haber veririm seninde güzel haberlerini bekliyorum.

Benm 0.18 negatif cikti canm insallah sen hamilesndir haftaya kadn dogumda randevm var bakalim neden gecikmis hayirlisi allahtan adet olurum insallah en kisa zamanda :S

Benm 0.18 negatif cikti canm insallah sen hamilesndir haftaya kadn dogumda randevm var bakalim neden gecikmis hayirlisi allahtan adet olurum insallah en kisa zamanda :S
Bende negatif cikarsa neden gecikti diye gideceğim. Biz psikolojik hamileyiz sanırım

Canım son durumunu merak ettim. Günün gelmiş olmalı, var mı bir gelişme?

arkadaslar son durum şu ki dün gece soğanı kaynattım suyunu ıctım (soğan kürüymüş)
bi bardak ıctım 1 saat sonra kahverengı akıntı geldı ıkı damla 3 saat sonra cıglık attım resmen o sancıya, ama sonunda regl oldum....

şuan cok rahatım agrı sızı kalmadı, bunu bana kv tavsıye ettı 15 gun daha ıcıcem temizliyormuş yumurtalıkları falan, tabi dr.a da gidicem cuma gunu....

olamayan arkadaşlara soğan kurunu tavsıye ederım, tabı gebelık yoksa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…