- Konu Sahibi BalikEsirli
-
bende senin gibiyim normalde ay sonunda olurdum günüm hic şaşmazdı. ama şimdi nerdeyse 10 gün oldu
halen olmadım bizde korunuyoruz şimdi düşünmüyoruz ama kısmet.
test yaptım 4 gün önce negatif çıktı
hadi bakalım hakkımız da hayırlısı =)
bu arada 1 gun varmıs dugunlerımızın arasında
aa sizinki benden daha ciddi duruyor, kan test yaptırmayı düşünüyor musunuz? hayırlısı tabı hakkımızda....
selam kızlar birşey sorucam dr.gittim ve rahmimin ters olduğunu ve çocuk olasılığının biraz gecikecceğini söylediler
aceba ters rahimli olupta hamile kalan varmı
çok fazla endişelenmeyin şubat ayı 28 çekti..birkaç gün reglinizin geçmesi normal
Ben hamile olma ihtimalinizin çok düşük olduğunu düşünüyorum yani imkansız gibi birşey ama Allah'ın işi, birşeyede yüzde yüz diyemeyiz
Doğum kontrol hapını almamış olsanız bile koruyuculuğu bir süre daha devam eder birde zaten prez. Kullanıyormuşsunuz istisnalar vardır belki ama bulantılarda bu kadar erken başlamaz zaten bu 1 2 gün içinde kan testi yaptırsanız zaten kesin sonucu alırsınız
ben esasında konu acarken onu sormaya calısmıstım, kan testı en erken ne zaman dogruyu soyler dıye....p.tesiye kadar olmazsa gıdıcem ve aldıgım sonucta kesındır dıye dusunuyorum, bencede cok az ama ıste azda olsa ınsan endıselenıyor, teşekkür ederim bu arada....
Kan testi yaptırmak için gününün geçmesine gerek yok, 1 hafta öncesinden de çıkabilir, kendimden örnek 3 gün öncesinden çıkmıştı.
Ama bence siz hamile değilsinizdir, mevsim değişikliklerinde veya başka nedenlerle de olabilir gecikme, şimdi siz kafaya da taktınız hala olmaması normal.
aynen öyle, düşündükçe dahada gecikiyor sanırım, neyse azıcık rahat olayım:) teşekkürler..
hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla kucagınıza almanız dıleğıyle
ilkkez duydum, ama hıc olmayacak demesınden ıyıdır,geç olucak demesi..umarım tez vakıtte ıstıyorsanız olsun....
inşallah öyle dedi demesine ama bitürlü olmuyor her ay ümitleniyorum oldu bu sefer diyorum ama sonu hüsran oluyor adetime 9 gün kaldı yine adet belirtilerim başladı bu ayda ümitlerim suya düştü anlaşılan
ne kadardır olsun ıstıyorsunuz? başka alternatıfı varmıymıs, ne diyor dr.unuz?
çocuk düşüneli 6.ay bu ay bir sene daha beklememi tavsiye etti ama benimde yaşım geçiyor artık
daha yenıymış, herseyı normal olanlar bıle normal o kadar sure stres yapmayın bence, yaş faktörü malesef keşke sınırı olmasaydı....
ben 30 esım 35 hala erken gelıyor, yaş faktoru olmasa 50 ye kadar dusunmezdım heralde:)
hayırlısı hakkımızda.....
:)öyle deme birde belirli yaştan sonrada sabrı kalmıyor insanın eşiniz için sınır yok ama siz tam sınırdasınız :)
aminnn inşallah hayırlısıyla artık allah isteyen herkeze evlat versin
merhaba arkadaslar bende 10 aylık evlıyım esımle daha yenı buay korunmayı bıraktık oda subatın 28 ndeydı ben en son ocak 25 gbı adet oldm yanı subatın sonu yada mart bası gıbı adet olmam gerekıyordu hadı subatı 28 cektı dıyelım en gec mart ın ılk gunlernde olmalıydım kornmayı bıraktgmz zaman bende ovulasyon dıye tabır ettgmz belırtıler vardı yogun akıntı fılan suanda akıntım hıc yok denecek kdr az adet hala olmadım ıdrar testınde de bısy cıkmadı nettekı doktorlara sordm olabılır kanda test yapın dedıler ama ben heycanlıyım ya cıkmazsa dıyorm umıtlenmekte ıstemıyorm bu arada goguslrmde de sızı var neyapayım sızce ya olabılırmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?