merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende test sonucumu bu gün aldım.negatif
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende test sonucumu bu gün aldım.negatif
a.s.MERHABA ARKADAŞLAR BİRKAÇ GÜN SONRA TRANSFERİM VAR VE TRANSFERİNİ YAPTIRDIKTAN SONRA YAŞADIĞINIZ SORUNLARI(kanama,sancı,vs.)PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİMa.s.
tüp bebekte 4 deneyimim var ama ne yazıkki hiç biri tutmadı psikolojim çok bozuldu.neye uğradığımı şaşırdım.inanın arkadaşlar çok zor günler geçirdim ve halen geçiriyorum.eşim bana göre biraz daha iyimser ve sabırlı biliyorum onunda ne kadar çok üzüldüğünü ama belli etmiyor.benim üzülmemi istemiyor belkide kendini ele vermiyor.bilemiyorum artık.ben çok zengin olmak istiyorum çocuğu olmayanlara yardımcı olmak ve onlara tüp bebek uygulamasını yaptırmak istiyorum.ama şu an benim ihtiyacım var maddi durum yok.bu yüzden benim gibi olanları anlıyorum.umarım ALLAH tan herkese hayırlı çocuk versin.çocuksuz ev kalmasın.
a.s.MERHABA ARKADAŞLAR BİRKAÇ GÜN SONRA TRANSFERİM VAR VE TRANSFERİNİ YAPTIRDIKTAN SONRA YAŞADIĞINIZ SORUNLARI(kanama,sancı,vs.)PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİMa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?