Test sonucu negatif olanlar transferden sonra yaşadığınız sorunlar neler???

dryaaa22

Annesinin Aşkısııııı:)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
201
3
96
İstanbul
a.s.MERHABA ARKADAŞLAR BİRKAÇ GÜN SONRA TRANSFERİM VAR VE TRANSFERİNİ YAPTIRDIKTAN SONRA YAŞADIĞINIZ SORUNLARI(kanama,sancı,vs.)PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİMa.s.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende test sonucumu bu gün aldım.negatif

valla test günümü bile göremedim...kanamam çok olmuşru benin normale göre ve tam 7 ay düzensiz geldi adetim...

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende test sonucumu bu gün aldım.negatif

hoş geldin aramıza olsun ne yapalım nasibimizde bu ay hamile kalmak yokmuş ama ne günler bitti nede aylar değilmi yola devam birgün + bu işareti göreceğiz test sonucunda inşallah o günler uzak değil ve bizimde bayramımız o gün :teselli:olacak

a.s.MERHABA ARKADAŞLAR BİRKAÇ GÜN SONRA TRANSFERİM VAR VE TRANSFERİNİ YAPTIRDIKTAN SONRA YAŞADIĞINIZ SORUNLARI(kanama,sancı,vs.)PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİMa.s.

güzelcim daha transferin bile olmamış şimdiden yaşanan yada yaşanacak sıkıntıları öğrenip evham yapmaya ne gerek var sakince git transferini yaptır uzat ayaklarını ve pembe hayaller kur kendine ve bebişine
inşallah yaşamazsın olumsuzlukları yaşayacaksanda o zaman gelince anlatırız yaşadıklarımızı güzelciim takılma buna ve allahtan hayırlısını iste kendin için
inşallah hayırlı ve güzel haberlerini alırıza.s.

merhaba dryaaa transferin inşallah hayırlı olur. inşallah güzel bir sonuç alırsın.hiç korkulcak birşey yok .çok kolay bir işlem hiç kendini sitrese sokmana gerek yok.sadece transfer sonrası bol sulu şeyler iç kabız olmamak için ben kayısı kompostosu içtim çok iyi geldi onun dışında bol bol dinlen allah inşallah yüzünü güldürsün

Meraba test sonucum negatif adet düzenim galiba bozuldu halen olmadım bekliyorum bide çok sinir var

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın transferden sonra herkes farklı şeyler yaşıyor bence sen bunlara kafanı takma rahat ol

merhaba karanfil 4 denemenin de tutmamasına üzüldüm ya çok zor olduğunu biliyorum zamanla azalıyor üzüntü ama herkes kendi çektiğini biliyor biz bayanlar daha hassas oluyoruz tabi ki okadar ultrasona biz giriyoruz her seferinde çok kötü oluyorum bir sürü hormon ilacı iğnesi vücut patlayacakmış gibi oluyor ağrılar morarmalar da cabası bunların üstüne bir de eşinin ya da kendi tarafından bunu bilen yakınlarının soruları bunaltıyor erkeklere pek soru sorulmaz zaten herkes bize sorar bayanlar zaten çok meraklı erkekler de üzülüyorlar ama bizim gibi değil dışarda streslerini atabiliyorlar benim eşim en çok bana üzülüyor benim ağrılarıma ağlamalarıma dayanamıyor inşallah maddiyatın düzelirde yenisine başlarsınız allah her isteğene çocuk versin istemeyene vermesin inşallah

geçmiş olsun arkadaşım...bende aynı sonucu yeni aldım.......ama test gününden sonra oldu...tuttuda düştü benimki.....herşey tajkdir ilahi......inş diğer denemelerimizde evlaylarımıza kavuşuruz...

tüp bebekte 4 deneyimim var ama ne yazıkki hiç biri tutmadı psikolojim çok bozuldu.neye uğradığımı şaşırdım.inanın arkadaşlar çok zor günler geçirdim ve halen geçiriyorum.eşim bana göre biraz daha iyimser ve sabırlı biliyorum onunda ne kadar çok üzüldüğünü ama belli etmiyor.benim üzülmemi istemiyor belkide kendini ele vermiyor.bilemiyorum artık.ben çok zengin olmak istiyorum çocuğu olmayanlara yardımcı olmak ve onlara tüp bebek uygulamasını yaptırmak istiyorum.ama şu an benim ihtiyacım var maddi durum yok.bu yüzden benim gibi olanları anlıyorum.umarım ALLAH tan herkese hayırlı çocuk versin.çocuksuz ev kalmasın.

canım 4 denemende tutmadığına çok üzüldüm...inş son negatifin olur...diğer denemende pozitifi görürsün......valla dediğin gibi maddiyat çok önemli maneviyatda tabiki....ama parasız tüp bebek olmuyo ne yazıkki...hiç bi zaman parada gözüm olmadı......ama param olsada en iyi yerde tüp bebeğimi deneseydim dedim....bide eşim en fazla 3 kez yaparım maddiyatdan dolayı diyor ve buda beni düşündürüyor...ve dediğin gibi keşke olsada çocuğu olmayanlara umut olsak bunu bende çok isterim.....

canım çok erken başlamıssın şimdiden bunları düşünme...herkesin farklı oluyor çünkü.....benim hiç beliritim olmadı yani kanamam felan olmadı...son test günlerine yakın mide bulantısı başlamıştı.....ilk pozitif sonuç aldım...fakat sonrada değerimde bebeğimde düştü canım.....inş sen bunu yaşamazsın...pozitifi görüp sonuna kadar ulaşırsın ve evladını kucaklarsın....allah tüm istiyen herkese nasip etsin inş...

dryaa sanırım transferini yaptırdın hayırlı olsun şimdiden... herkesin belirtileri başka...kafana takma, aslında bence transfer sonrası pek olumsuz şeyler de okuma, inşallah olumlu sonuç alırsın.. benim ilk deneme transfer olamadan bitti, 2. deneme kimyasal gebelik.. ara verdik, zaten adet düzenim bozuk şu an,maddi manevi ve zaman açısından beklemek zorundayız 3. deneme için.. ama transfer sonrası hiçbirşey hissetmedim ara ara olan kasık ağrısı dışında..kafana takma hiçbirşeyi, hayırlısıysa olsun diye dua et hep.. bol şans...

Back
X