Merhaba..Kimyasal gebelik olabilir.. bende geçen ay yaşadım bunu çok üzüldümHerkese merhaba reglime 6gün kala erken gebelik testi yapmıştım gerçekten hamileliği kafama takmadın düşünmüyordum, eşimle birlikte olduktan sonra çok yoğun akıntılarım başladığı için acaba yumurtlama günüme mi denk geldi diye takvimime baktım ve evet yumurtlama zamanında birliktelik olmuş bende değerlendirdim reglime 6 gün kala aşağıda gördüğünüz testte ilk 5 dk da çizgi oldu şuan reglime 4 gün vardı ki az önce regl oldum bu kadar belirtiler görüp regl görmen beni çok yıktı artık gerçekten ruhsal olarak iyi olmadığımı anladım
Ben demiştimHerkese merhaba reglime 6gün kala erken gebelik testi yapmıştım gerçekten hamileliği kafama takmadın düşünmüyordum, eşimle birlikte olduktan sonra çok yoğun akıntılarım başladığı için acaba yumurtlama günüme mi denk geldi diye takvimime baktım ve evet yumurtlama zamanında birliktelik olmuş bende değerlendirdim reglime 6 gün kala aşağıda gördüğünüz testte ilk 5 dk da çizgi oldu şuan reglime 4 gün vardı ki az önce regl oldum bu kadar belirtiler görüp regl görmen beni çok yıktı artık gerçekten ruhsal olarak iyi olmadığımı anladım
Boş gebelik + böyle olunca gerçekten yıkıldım şuan dediğiniz gibi yalan dolan bu testlerBen demiştimbu erken gebelik testleri yalan dolan. Kelime oyunu ile 5 lira fazlaya satıyorlar. Ben o üzüntüyü biliyorum ve sizi anlıyorum. Olsun bu ay olur belki Önümüzdeki maçlara bakacağız ben öyle yapıyorum
En iyisi regl günün geçmesi ve direk kan vermek bundan sonra öyle yapıcam asla bunlara para vermicem çok çok üzgünüm şuanUuzulme canım yinede hayirlsii bende geçen ay kimyasal oldu ama sizin kimyasal değil-dir belki bu testler hatalı ben sadece kaset test yapıyorum cunki gerçekten tuzak digerleri betam 14 tu ama kaset testtde bile cikti
Adet gibi söküldü mü peki yoksa sadece leke mi geldi yoğun bir kan gelişi var mı adet gibiBoş gebelik + böyle olunca gerçekten yıkıldım şuan dediğiniz gibi yalan dolan bu testlerovülasyon testi aldım onunla devam edicem hakkımız da hayırlısı olsun birde yerleşme kanaması nasıl oluyor bilginiz varmı?
Normalde reglime yakın göğüslerim şişer ve ağrır şuan hiç böyle bir belirtim yok ve ağrım da yok regli gibi ve koyu geliyor regl gibi açık değilAdet gibi söküldü mü peki yoksa sadece leke mi geldi yoğun bir kan gelişi var mı adet gibi
Bakalım kanamamı takip ediyorum eğer böyle azar azar 3 gün sürerse belki yerleşmedir diyorumBence bu testleri kullanmayın eski Usul kaset test en iyisidir. Bunlar çok yanltyor insanı bende adete 6 gün kala kaset testle öğrendim iki günde bir tekrarlayn koyulasrsa vardır.
Valla çok farklı şeyler anlatmışlar. Soluk kırmızı,soluk pembe gibi,kahverengi de oluyormuş. Ben hiç yaşamadım okuduklarım bu şekilde.Boş gebelik + böyle olunca gerçekten yıkıldım şuan dediğiniz gibi yalan dolan bu testlerovülasyon testi aldım onunla devam edicem hakkımız da hayırlısı olsun birde yerleşme kanaması nasıl oluyor bilginiz varmı?
En başka regl kanı gibi geldi şuan koyu kırmızı geliyor azar azarValla çok farklı şeyler anlatmışlar. Soluk kırmızı,soluk pembe gibi,kahverengi de oluyormuş. Ben hiç yaşamadım okuduklarım bu şekilde.
Bence regl oldunuzEn başka regl kanı gibi geldi şuan koyu kırmızı geliyor azar azar
Benim de normalde göğüsler öyle olurdu ama 3 aydır yaşamıyorum onu ve adet oluyorum her ay aynı olmuyor yani hormonlarNormalde reglime yakın göğüslerim şişer ve ağrır şuan hiç böyle bir belirtim yok ve ağrım da yok regli gibi ve koyu geliyor regl gibi açık değil
Doğru söylüyorsunuz yorumunuz için teşekkür ederimBenim de normalde göğüsler öyle olurdu ama 3 aydır yaşamıyorum onu ve adet oluyorum her ay aynı olmuyor yani hormonlar
Bence deBence regl oldunuz
Kimyasal geçirirken nasıl kanama yaşadınız acaba benim ilk açım şuan koyu geliyor ama çok az durdu gibi birşey ama sol kasıkta sızlamalarım devam ediyorMerhaba..Kimyasal gebelik olabilir.. bende geçen ay yaşadım bunu çok üzüldüm
İlk gün az sonraki günler çok .. ve pıhtılı şeklinde kanama . Parçalar geliyordu.. birde benim çok ağrılı oldu ikinci gün mafoldum..Kimyasal geçirirken nasıl kanama yaşadınız acaba benim ilk açım şuan koyu geliyor ama çok az durdu gibi birşey ama sol kasıkta sızlamalarım devam ediyor
Kan vermeden kimyasal olup olmadığı anlaşılmaz. Sen olaya öyle bakma. Regl oldun diye kafanı rahatlat ve bu ay için yeni bir sayfa açKimyasal geçirirken nasıl kanama yaşadınız acaba benim ilk açım şuan koyu geliyor ama çok az durdu gibi birşey ama sol kasıkta sızlamalarım devam ediyor
Öyle yaptım artık biraz zamana ihtiyacım var sanırımKan vermeden kimyasal olup olmadığı anlaşılmaz. Sen olaya öyle bakma. Regl oldun diye kafanı rahatlat ve bu ay için yeni bir sayfa aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?