Aşılama Test yapmaya elim varmıyor çok korkuyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
3.5 yıldır evliyim ikinci aşılama oldu bu ay ama yine tek cizgi korkusu var.. bugün kanda vermeliyim ama okadar çok korkuyorum ki sonuç ne olursa olsun bugün öğrenicem elinde sonunda
Ne zor bi an.. hep korktum şu andan yıprandım yoruldum ama Rabbim ne verirse vardır bi hayır.
Ama kızlar negatif düşüncelerden kendimi alı koyamıyorum.. sanki ben hiç o positifi göremicekmişim gibi imkansız gibi geliyor.. şu 3 bucuk senedir gördüğüm tek cizgiler beni maf etti depresyona bile soktu. Ve yine geldi cattı o gün, kan vermeden kendim öğreneyim dedim ama yok yapamıyorum.. hiç dayanılcak gibi değil

korkma herşey olacağına varır hakkından hayırlısı olsun inş vardır

Canım o hepimizde olan korku ama kendini strese sokmamaya çalış Rabbim veriyorsada vermiyorsada bir hayır vardır bence dene benimde aşılamamin 3. Gunu 15 gun nasil gecer diyorum Rabbim bekleyislerimizi hayıra çıkarsın

Gerçekten mi...... Çok mutlu oldum gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim benimde ayni haberi almamı nasip etsin inşallah bekleyişlerin hayıraymış çok sevindim...
Allah razı olsun canım.. evet başardım çok şükür hala şaka gibi geliyor inşallah herşey çok güzel ilerler.
Rabbİm sanada en güzel anda en doğru zamanda nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım.. evet başardım çok şükür hala şaka gibi geliyor inşallah herşey çok güzel ilerler.
Rabbİm sanada en güzel anda en doğru zamanda nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun değeriniz kaç acaba

Değerimi bilmiyorum, doktor sadece pozitif olduğunu söyledi. Aslında merak etmiyorda değilim. Sali günü tekrar gidicem kan vermeye ozaman sorarım inşallah
E nabız dan bakabilirsiniz

Böyleydi canım

Belkide öyledir yada erken yumurtlama olmuştur
Hayırlısı inşallah
İlk kan verdikten sonra yine verdinmi kan canım ? Bana tam bir hafta sonraya verdi geç değilmi ki ya merak ediyorum artışı. Çok sordum kusuruma bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…