korkma herşey olacağına varır hakkından hayırlısı olsun inş vardır3.5 yıldır evliyim ikinci aşılama oldu bu ay ama yine tek cizgi korkusu var.. bugün kanda vermeliyim ama okadar çok korkuyorum ki sonuç ne olursa olsun bugün öğrenicem elinde sonunda
Ne zor bi an.. hep korktum şu andan yıprandım yoruldum ama Rabbim ne verirse vardır bi hayır.
Ama kızlar negatif düşüncelerden kendimi alı koyamıyorum.. sanki ben hiç o positifi göremicekmişim gibi imkansız gibi geliyor.. şu 3 bucuk senedir gördüğüm tek cizgiler beni maf etti depresyona bile soktu. Ve yine geldi cattı o gün, kan vermeden kendim öğreneyim dedim ama yok yapamıyorum.. hiç dayanılcak gibi değil
Canım o hepimizde olan korku ama kendini strese sokmamaya çalış Rabbim veriyorsada vermiyorsada bir hayır vardır bence dene benimde aşılamamin 3. Gunu 15 gun nasil gecer diyorum Rabbim bekleyislerimizi hayıra çıkarsın3.5 yıldır evliyim ikinci aşılama oldu bu ay ama yine tek cizgi korkusu var.. bugün kanda vermeliyim ama okadar çok korkuyorum ki sonuç ne olursa olsun bugün öğrenicem elinde sonunda
Ne zor bi an.. hep korktum şu andan yıprandım yoruldum ama Rabbim ne verirse vardır bi hayır.
Ama kızlar negatif düşüncelerden kendimi alı koyamıyorum.. sanki ben hiç o positifi göremicekmişim gibi imkansız gibi geliyor.. şu 3 bucuk senedir gördüğüm tek cizgiler beni maf etti depresyona bile soktu. Ve yine geldi cattı o gün, kan vermeden kendim öğreneyim dedim ama yok yapamıyorum.. hiç dayanılcak gibi değil
Canım hamileyimCanım o hepimizde olan korku ama kendini strese sokmamaya çalış Rabbim veriyorsada vermiyorsada bir hayır vardır bence dene benimde aşılamamin 3. Gunu 15 gun nasil gecer diyorum Rabbim bekleyislerimizi hayıra çıkarsın
oooooo masallah tam korkma diye baslayacaktim ki gerek yokmusCanım hamileyimbugün öğrendim
Gerçekten mi...... Çok mutlu oldum gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim benimde ayni haberi almamı nasip etsin inşallah bekleyişlerin hayıraymış çok sevindim...Canım hamileyimbugün öğrendim
Allah razı olsun canım.. evet başardım çok şükür hala şaka gibi geliyor inşallah herşey çok güzel ilerler.Gerçekten mi...... Çok mutlu oldum gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim benimde ayni haberi almamı nasip etsin inşallah bekleyişlerin hayıraymış çok sevindim...
Hayırlı olsun değeriniz kaç acabaAllah razı olsun canım.. evet başardım çok şükür hala şaka gibi geliyor inşallah herşey çok güzel ilerler.
Rabbİm sanada en güzel anda en doğru zamanda nasip etsin inşallah
Değerimi bilmiyorum, doktor sadece pozitif olduğunu söyledi. Aslında merak etmiyorda değilim. Sali günü tekrar gidicem kan vermeye ozaman sorarım inşallahHayırlı olsun değeriniz kaç acaba
E nabız dan bakabilirsinizDeğerimi bilmiyorum, doktor sadece pozitif olduğunu söyledi. Aslında merak etmiyorda değilim. Sali günü tekrar gidicem kan vermeye ozaman sorarım inşallah
Neyse canım doktor olumsuz birşey dememiş sonuçtaBen belçikada yaşıyorumkeşke öyle bakabilsem bende
4 gün önceÖyle canım. Sen ne zaman gördün pozitifi canım?
Yaa canım nasıl oluyor anlamıyorum benimki neden çok koyu acaba yaaaEki Görüntüle 3027700
Böyleydi canım
İki yumurtam vardı acaba ikisimi tuttuda bu şekil çıktı diyorumEki Görüntüle 3027700
Böyleydi canım
Belkide öyledirİki yumurtam vardı acaba ikisimi tuttuda bu şekil çıktı diyorum
Hayırlısı inşallahBelkide öylediryada erken yumurtlama olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?