yumurtlama gününüzü biliyor musunuz testte 12-14 gün sonra çıkıyor ama erken gebelik testi deneyebilirsiniz belki çıkarMerhabalar. Benim sat 3 Haziran. Aydan aya döngüm bir iki gün degisiyor. Genelde 26, 27 günde bir adet oluyorum. Geçen ay 25. Günde oldum. Bu ayda 25. Günde olursam bata 2 gün kalmış oluyor. Bir kaç gündür ara ara bayağı şiddetlenen rahatsız edici bir bel ağrım mevcut. Siskinligim arttı.. iştahım artti aynı zamanda midem bir tuhaf. bu ayı iyi bir şekilde değerlendirdigim için merak içerisindeyim. Sizce test yapsam belli olur mu..
Hiç bilmiyorum. Geçtiğimiz pazar yumurtalık kısmında beni uykudan uyandıran bir ağrı oldu. Kramp şeklinde. Yumurtlama o gün mü oldu bilmiyorum egerki o gunse zaten belirtiler bu kadar kısa zamanda çıkmaz degilmi. Ben daha öncesinden şüpheleniyorum.yumurtlama gününüzü biliyor musunuz testte 12-14 gün sonra çıkıyor ama erken gebelik testi deneyebilirsiniz belki çıkar
Evet belirtiler hemen çıkmıyorHiç bilmiyorum. Geçtiğimiz pazar yumurtalık kısmında beni uykudan uyandıran bir ağrı oldu. Kramp şeklinde. Yumurtlama o gün mü oldu bilmiyorum egerki o gunse zaten belirtiler bu kadar kısa zamanda çıkmaz degilmi. Ben daha öncesinden şüpheleniyorum.
Teşekkür ederim.. en iyisi salı gününe kadar bekliyim. Salı günü idrar testi yaparım inşallahEvet belirtiler hemen çıkmıyordaha öncesinden tuttuysa zaten test yapsanız çıkar diye düşünüyorum baya da belirtiniz varmış inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Rica ederim tabiki beklemek en iyisi gönlünüze göre olsun her şeyTeşekkür ederim.. en iyisi salı gününe kadar bekliyim. Salı günü idrar testi yaparım inşallah
Merhaba test yaptınız mıTeşekkür ederim.. en iyisi salı gününe kadar bekliyim. Salı günü idrar testi yaparım inşallah
Bugün yaptım.. erken gebelik testiydi. İcini açtım son derece şeffaf ip gibi bir çizgi vardı . Bilmiyorum o testlerde oluyormu bu şeffaf çizgi yoksa bende yeni oluşan bir gebelik mi söz konusuMerhaba test yaptınız mı
Kaç dakika da gördünüz çizgiyiBugün yaptım erken gebelik testini açtım çok son derece şeffaf ip gibi bir çizgi vardı . Bilmiyorum o testlerde oluyormu bu şeffaf çizgi yoksa bende yeni oluşan bir gebelik mi söz konusu
20 dk içinde.. renksiz cizgiKaç dakika da gördünüz çizgiyi
Anladımm erken gebelik testlerinde bazen öyle olabiliyor kaset testler daha iyi diye biliyorum bi de öyle denersiniz inşallah vardır20 dk içinde.. renksiz cizgi
Kafam çok karıştı. Adet olmuyorum, testte net sonuç alamıyorum. belirsizlik biraz yoruyor..Anladımm erken gebelik testlerinde bazen öyle olabiliyor kaset testler daha iyi diye biliyorum bi de öyle denersiniz inşallah vardır
İsterseniz kan verin netleşir en azındanKafam çok karıştı. Adet olmuyorum, testte net sonuç alamıyorum. belirsizlik biraz yoruyor..
Haklisiniz. Olmasam Çarşamba veya persembe günü kan vereyim.İsterseniz kan verin netleşir en azından
Aynen benide unutmassanız haber edin merak ederimHaklisiniz. Olmasam Çarşamba veya persembe günü kan vereyim.
Tabiki haber ederim inşallah. Cevaplarınızla kendimi iyi hissetmeme sebep oldunuz teşekkür ederimAynen benide unutmassanız haber edin merak ederim
O zaman ne mutlu bana rica ederiim güzel sonuçlar almanız iiçin dua edicemTabiki haber ederim inşallah. Cevaplarınızla kendimi iyi hissetmeme sebep oldunuz teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?