Test yapsam mı çoook kararsızım

gzlgnlrbklerkn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
78
29
8
27
Kızlar selam, benim bat tarihim 24 mart 3-4 gün önce bel ağrım vardı çok şiddetli 2-3 gün sürdü dün geçti dün de tüm gün regl olacakmışım gibiydi karnım bugün o da geçti. Ne yapsam erken test yapsam mı beklesem mi ya? Belirti olup sonradan geçen oldu mu böyle?

Bence bekle 1 hafta kadar. Yoksa erken testler vs bunlar hep stres sıkıntı. Her gecikme yada her ağrı illa gebelik habercisi diye bir kural yok. 1 hafta bekle baktın bir şeyler yok o zaman hemen gidip kan ver insallah guzel haberleri alırsın

Normalde de sabırsız biriyim ama bu konuda resmen çığır açtım sabırsızlıkta, beklemek en iyisi tabi ama bakalım nasıl bekleyeceğim

Normalde de sabırsız biriyim ama bu konuda resmen çığır açtım sabırsızlıkta, beklemek en iyisi tabi ama bakalım nasıl bekleyeceğim
Acele davranıp sonra mutsuz olmaktansa zamanında olsun güzel olsun.yoksa daha sonra beta düşük olursa vs uğraşıp durcan sürekli yükseldi mi yükselmedi mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…