kızlar mrb ben bisey sormak istiyorum konuyla ilgili degil ama 10 haftalık hamileydim cuma gecesi ewde dusuk yaptım ama bebek faln herşey dustgunu gördüm daha sonra parçalarda dusurdum ama Dr kontrole gitmedim agrim yok ama kanamam war az bisey kurtaja çok korkuorm acaba parça kalmismidr
Kesinlikle bi doktora gitmen gerek içinde parça kalmış olabilir enfeksiyon olabilir ilerde gebe kalma şansını etkileyebilir canım kurtajda korkacak hiçbişey yok ki niye korkuyosun
kızlar mrb ben bisey sormak istiyorum konuyla ilgili degil ama 10 haftalık hamileydim cuma gecesi ewde dusuk yaptım ama bebek faln herşey dustgunu gördüm daha sonra parçalarda dusurdum ama Dr kontrole gitmedim agrim yok ama kanamam war az bisey kurtaja çok korkuorm acaba parça kalmismidr
Sol kasığım çok ağrıdı ağrısı sol bacağıma wurdu gramp girdi die bilirim.. Gülerken aynı zamanda ağlıyodum herşeye alınganlık wardı.. Eşime en ufak bişeyde tartışma çıkarıp ağlıyodum bunlar dı cnm sonra kokuya hassaslaştım 10metre ötedeki çöp bana kokuyodu
Sol kasığım çok ağrıdı ağrısı ağıma wurdu gramp girdi die bilirim.. Gülerken aynı zamanda ağlıyodum herşeye alınganlık wardı.. Eşime en ufak bişeyde tartışma çıkarıp ağlıyodum bunlar dı cnm sonra kokuya hassaslaştım 10metre ötedeki çöp bana kokuyodu