Test yapsam mı kızlar?

Simdi test yaptim fakat ilk idrarimla değil yapmayacaktim ama dayanamadim eke koyuyorum kizlar bence negatif aslında çok saglikli bir test olmadi çünkü ikinci idrarim gelmeden zorla denedim fikirlerinizi alabilirmiyim

testte silik çizgi var canım... kan ver bence

testte silik çizgi var canım... kan ver bence
İkinci testinde yaptim dayanamadim canim daha belirgin cikti eke koyuyorum günüm geçmedi günüm geçsin inş adet olmam ozamn veririm kan testini çok korkuyorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-03-18-16-06.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 44
İkinci testinde yaptim dayanamadim canim daha belirgin cikti eke koyuyorum günüm geçmedi günüm geçsin inş adet olmam ozamn veririm kan testini çok korkuyorum

var canım kan test, yaptır bence... çünkü folik asit falan başlarsın takipte olursun en azından

Kan testi yaptır için tahat etsin en azından olurmuyum olmazmıyım die düşünmezsin bende merak ettim güzel haberler werirsin inş
Günüm gecesinde canim eğer şuan negatifi gorursem çok uzululur en azindan gününe kadar bekleyeyim diyorum bugün ikinci testi yaptim ben daha belirgin görüyorum ama bazense pskolojikmi diyorum çift olsun istediğim için mi görüyorum duyoruk bekliyorum foto yorum yaparsin canim test umarim yaniltmaz beni

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-03-18-16-06.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 55
Bende gördüm görmesem görmem derim söylerim bu sitede çok söyledim seninkinde ikinci çizgi war we bana güwen bi çocuklu anneyim rabbim gönlüne göre wersin korkma yatın kan wer witaminine başka benişin gelişimi için hadi bakalım mutlaka yaz 3 haftalık felansındor benimde böyle çıkmıştı adetten önce yapmıştım

Ayyy inş.canim inş vardir folic kullaniyorum günüm geçsin inş.olmazsam hemen doktora 21nisan yumurtlama gunumdu öğünü degerlendirdik 9.11.13.günleri değerlendirdikleri bugünlerde olduysa çok küçüktür test yaniltmiyordur inş.çok korkuyorum olmasa cikmazdi görmedim diyorum iki testtede cikti diyorum çok kotu bir ruh halindeyim eşime soyleyemedim konuda umutlandirmak istemedim iki uç günüm var bekleyeyim diyorum

Sen dediğimi yap yarın git kan wer eşine söyleme erkekler daha zor adapte olur kanda çıkar acaba mı die sitres yapmak daha kötü banada mutlaka haber wer dediğim gibi 3 haftalık gibi düşünüyoeum seni adeti bekleme kanda çıkar

Ya kizlar bende test yaptim ama yukleyemiyrm buraya bellek yetersiz dyor benim testim de aksam yapmstim sikisik degildim idrara ikinci cizgi o idrar dokulen yere yakindi hatta en sondaydi cizgi ama silik sonra ben testi cikardim icini orda silik cizgi görünüyor t nin altinda degilde ilerde acaba hamilemiyim yaa adetme 5 gun var

Bidaha test yap cnm taştığı zaman doğru sonuç alamazsın

Canim bence de kan ver bende de boyleydi doktorum progesteron ve beta bakti. Duzenli olarak. Bir ara progesteron dustu hemen igne ve hap a basladim erken tedbir aldik biz bilmeni isterim cnm bnm

Canim bence de kan ver bende de boyleydi doktorum progesteron ve beta bakti. Duzenli olarak. Bir ara progesteron dustu hemen igne ve hap a basladim erken tedbir aldik biz bilmeni isterim cnm bnm
Tatlim hala inanamiyorum biliyormusun kendimi hic hamile gibi hissetmiyordum test yanlis cikti diyorum yarina regli günüm yarinida atlatayim inş.olmazsan test yaparim eğer ikinci çizgi belirgin cikarsa hemen gider kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…