Test yapsam mı kızlar?

Ayyy hayirlisi olsun cnm bn hep adet geçtikten 10 14. Günde denemeyi soyluorm benm öle olduğu için :)ama tam bi bilgim yok yinede[/QUOTE]
Adetin ilk gününden itibaren sayılarak 10 14 dmi bide kaç defa çalşmak normal:)) Allah'ım isterse olcaksa Bi kerede de olur aslında da işde elimizden geleni yapalım:))

hera: 45986595 .!.:
Ayyy hayirlisi olsun cnm bn hep adet geçtikten 10 14. Günde denemeyi soyluorm benm öle olduğu için :)ama tam bi bilgim yok yinede
Adetin ilk gününden itibaren sayılarak 10 14 dmi bide kaç defa çalşmak normal:)) Allah'ım isterse olcaksa Bi kerede de olur aslında da işde elimizden geleni yapalım:))[/QUOTE]
Hayr adetin bitikten sonraki 10 gün yumurtlama dönemine denk geliomus calisabildgn kadr artık :)

Adetin ilk gününden itibaren sayılarak 10 14 dmi bide kaç defa çalşmak normal:)) Allah'ım isterse olcaksa Bi kerede de olur aslında da işde elimizden geleni yapalım:))
Hayr adetin bitikten sonraki 10 gün yumurtlama dönemine denk geliomus calisabildgn kadr artık :)[/QUOTE]
Teşekkür ederim :))acaba bu yerleşme kanaması ne Zaman oluuorki

rass, post: 45987624, member: 751520"]Hayr adetin bitikten sonraki 10 gün yumurtlama dönemine denk geliomus calisabildgn kadr artık :)[/QUOTE]
Teşekkür ederim :))acaba bu yerleşme kanaması ne Zaman oluuorki[/QUOTE]
O herkesde olmayabiliomus bnde olmadı mesela ama hamile kaldıktan 10 gün sonraymis

[ifelaugh, post: 45989921, member: 750868"]Malesef benimki de olumsuz adet oldum dun aksam hayirlisi diyelim artik Allah in takdiri zamani var demekki.[/QUOTE]
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm...

Öyle tabi umudu kesmeden devam etmek lazim. Ben bu aralar havuc incire basladim daha dogrusu bitmek uzere kürüm bakalim ne sonuc verecek birde ovulasyon testi yaptim tabi

Simdi test yaptim fakat ilk idrarimla değil yapmayacaktim ama dayanamadim eke koyuyorum kizlar bence negatif aslında çok saglikli bir test olmadi çünkü ikinci idrarim gelmeden zorla denedim fikirlerinizi alabilirmiyim

Eklentiler

• IMG_20160503_120436.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 50

Bende bugün test yaptim canim günüm geçmedi seninki gibi çizgi benimde günümü bekleyeceğimiz umutlanmak istemiyorum hic belirtim yok

Kizlar bana da doktorum 12 14 16 18 gunlerinde iliski onerdi ama benim 15 gun misafirim vardi sadece 17. Ve 24. Gun iliski oldu zaten gec yumurtlamisim Rabbim hayirlisiyla nasip eyledi bana da

Bu yuzden gun asiri iliski oneririm. Biz gunumuz gectigi icin bebek fikrini unutmustuk. Tamamen baglantiliymis. Sizlere yardimci olabilmek adina bu kadar aciklama yapma geregi duydum

Simdi test yaptim fakat ilk idrarimla değil yapmayacaktim ama dayanamadim eke koyuyorum kizlar bence negatif aslında çok saglikli bir test olmadi çünkü ikinci idrarim gelmeden zorla denedim fikirlerinizi alabilirmiyim

Ben burda silik de olsa görüyorum çizgiyi. Adetin gecikmiş miydi acaba?

Ben göremedim ikinci çizgi cnm rabbim hayırlısını nasip etsin kanda sonucu bileydin iyiydi 0 we altındaysa gerçekten hamile deilsin yoksa doktor geç döllenmede derdi nasip

Kizlar bana da doktorum 12 14 16 18 gunlerinde iliski onerdi ama benim 15 gun misafirim vardi sadece 17. Ve 24. Gun iliski oldu zaten gec yumurtlamisim Rabbim hayirlisiyla nasip eyledi bana da
Bebegin hayirli olsun insallah saglikli bir sekilde kucagina da almayi nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…