Ayyy hayirlisi olsun cnm bn hep adet geçtikten 10 14. Günde denemeyi soyluorm benm öle olduğu için :)ama tam bi bilgim yok yinede[/QUOTE][QUOT, post: 45986463, member: 751520"]Bn adet olcm leke geldi çok umutlanmışdım üç gün geçmişti hayırlısı bidahaki sefere inşallah:)) öneri ve tavsiyesi olan varsa onları alalım o zman bu konuyla ilgili çalşmalarla ilgili:))
Adetin ilk gününden itibaren sayılarak 10 14 dmi bide kaç defa çalşmak normal:)) Allah'ım isterse olcaksa Bi kerede de olur aslında da işde elimizden geleni yapalım:))[/QUOTE]hera: 45986595 .!.:Ayyy hayirlisi olsun cnm bn hep adet geçtikten 10 14. Günde denemeyi soyluorm benm öle olduğu için :)ama tam bi bilgim yok yinede
Hayr adetin bitikten sonraki 10 gün yumurtlama dönemine denk geliomus calisabildgn kadr artık :)[/QUOTE]Adetin ilk gününden itibaren sayılarak 10 14 dmi bide kaç defa çalşmak normal:)) Allah'ım isterse olcaksa Bi kerede de olur aslında da işde elimizden geleni yapalım:))
Malesef benimki de olumsuz adet oldum dun aksam hayirlisi diyelim artik Allah in takdiri zamani var demekki.Kızlar olumlu sonucu olan varmı :)
merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım edın ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
Simdi test yaptim fakat ilk idrarimla değil yapmayacaktim ama dayanamadim eke koyuyorum kizlar bence negatif aslında çok saglikli bir test olmadi çünkü ikinci idrarim gelmeden zorla denedim fikirlerinizi alabilirmiyim
Yok canim gecikmedi normalde 9 mayis fakat erken yumurtlama oldu 5 mayista olurum diye bekliyorum bende sanki görüyorum ama psikolojik mi acaba diyorum bilemedimBen burda silik de olsa görüyorum çizgiyi. Adetin gecikmiş miydi acaba?
Yok canim gecikmedi normalde 9 mayis fakat erken yumurtlama oldu 5 mayista olurum diye bekliyorum bende sanki görüyorum ama psikolojik mi acaba diyorum bilemedim
Yok canim ya henüz günüm geçmedi belki de psikolojik bilmiyorum en iyisi bekleme gününe kadarKan mı versen acaba?
Yok canim ya henüz günüm geçmedi belki de psikolojik bilmiyorum en iyisi bekleme gününe kadar
Amin canim cumlemize. Olmazsam yazarim mutlakaSen daha iyi bilirsin tabii ama sonucunu yaz mutlakaAllah gönlüne göre versin.
Kan testi yaptır için tahat etsin en azından olurmuyum olmazmıyım die düşünmezsin bende merak ettim güzel haberler werirsin inşDaha olmadım ama korkuyorum olucam diye gidip bakıyorum dua edin bana olmuyumgüzel haber verebilirim inşallah
Ben göremedim ikinci çizgi cnm rabbim hayırlısını nasip etsin kanda sonucu bileydin iyiydi 0 we altındaysa gerçekten hamile deilsin yoksa doktor geç döllenmede derdi nasipmerhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım edın ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
Bebegin hayirli olsun insallah saglikli bir sekilde kucagina da almayi nasip etsin Rabbim.Kizlar bana da doktorum 12 14 16 18 gunlerinde iliski onerdi ama benim 15 gun misafirim vardi sadece 17. Ve 24. Gun iliski oldu zaten gec yumurtlamisim Rabbim hayirlisiyla nasip eyledi bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?