Hamileysende ama yüksek çıkıyormuş düşmüyormuş ben bu sabah ölçtüm 36,7 çıktı bakalım 2-3 gün ölçeyim diyorum beklerken adeti
İnşallah dualarımdasınız kızlar
cnm nerelerdesin ne yaptın ne durumdasınmorfoloji , ileri hızlı, yavaş hızlı ml'deki sperm sayısı likefaksiyon süresi aglütinasyon pozitif mi negatif mi onu bir de viskozitesi ne durumda onuç
PaylastimNasıl çıktı peki ilk idrarın değik ama dimi günün
Cnm süper bence ya pik olmaya 1-2 gün kaldı ya da dün filan oldu artık silikleşiyor bunı anlamak için yarın da yap kesinlikle ama bence 2 saat sıvı almadan ve 12-16 saatleri arasında yap inş yakalarız sen riske atma bugünü filan değerlendir. Kaçıncı günün şuan
Cnm saatini de not al bencePaylastim
Simdi yok degildi 2 ya da 3
Merhaba benim de 2 gecikti bugün. Hangi marka erken gebelik testi kullandinizAdet gecikmesinin ikinci günü bugün. Hem idrarda hem kanda çıktı çok şükür. Rabbim isteyen herkese hayırlıyla nasip etsin
Gebelik testi değil ovulasyon testiydi o cnm hoşgeldin brnim de 3. Günün gecikmedeMerhaba benim de 2 gecikti bugün. Hangi marka erken gebelik testi kullandiniz
Test yaptın mı canım yada yapacakmisinGebelik testi değil ovulasyon testiydi o cnm hoşgeldin brnim de 3. Günün gecikmede
İhtimal vermiyorum canım ya ama Pazartesi’yi bekleyeceğim diye düşünüyorum en kötü sen normalde gecikir miydin düzenin nasıl? Ovulasyon günlerini değerlendirdin mi? Belirti vs var mı? Tahmin yürütmek adına soruyorum yanlış anlamaTest yaptın mı canım yada yapacakmisin
Biz aralık ayından beri deniyoruz yumurtlama günlerini de dolu dolu geçirdikİhtimal vermiyorum canım ya ama Pazartesi’yi bekleyeceğim diye düşünüyorum en kötü sen normalde gecikir miydin düzenin nasıl? Ovulasyon günlerini değerlendirdin mi? Belirti vs var mı? Tahmin yürütmek adına soruyorum yanlış anlama ❤
Cnm süper bence ya pik olmaya 1-2 gün kaldı ya da dün filan oldu artık silikleşiyor bunı anlamak için yarın da yap kesinlikle ama bence 2 saat sıvı almadan ve 12-16 saatleri arasında yap inş yakalarız sen riske atma bugünü filan değerlendir. Kaçıncı günün şuan
Canım hiç bir zaman gecikmen olmadıysa ovulasyon gününü yakaladıysan ve yumurtladığıbı da biliyorsan ıslaklık akıntı vs ile bence çok bile beklemene gerek yok kanla garanti çıkar idrarla da büyük ihtimal çıkabilir. Benim belirtiye gelince bilmiyorym ya daha önce adet günü önceki gecesi filan ağrım falan olurdu bu sefer hiç adet olacak gibi değilim sadece 2-3 gündür göğüs ucu hassas acıyor onun dışında hafif bel ağrım var çok çok hafif kasık karın altında sızı var ve sol kısmım şiş gibi ufak belki de psikolojik uyduruyorum valla hiç bilmiyorymBiz aralık ayından beri deniyoruz yumurtlama günlerini de dolu dolu geçirdikasla adet gecikmem olmadı hatta 2 gün erken olduğum adet günüm oldu. Ancak bu ay geciktim. Daha 2 gün öncesine göğüsler şişti birden kasiklarim belim ağrıyo. Üstüne de adet gecikmesi tuzu biberi oldu. Kan testini pazartesi yapmayı düşünüyorm. Senin belirtilerin var mi
Bence yarın ideal saatlerde ve ilk idrar olmamasına dikkat ederek yap kuzum bugünle karşılaştır daha silik çıkarsa Emin’im çatlama olmuştur ondan silikleşiyordur 17. Gün olduğuna göre artık geçiyor olması lazom muhtemel 15-16. Gün yumurtlama oldu. Allahım inşallah olur2 si batimdi bugun 17. Gun ay ins yarin siliklesir artik curudum bunun stresinden :)))))) sende yapsan mi bi test :) dun yapmamistim ama yarin bitane daha yapcam ovu testinden ztn ist disindayim tatilde yanima oylesine 2 tane atmistim
Canım test yapmayı en erken adet olmazsa p.tesi düşünüyorum bir yandan hiç olasılık vermiyorum bir yandan rabbimin mucizelerine inandığım için belki de diyorum ne olur dua edin beni hamiş olmak için değik ama hayırlısı olması yönünde2 si batimdi bugun 17. Gun ay ins yarin siliklesir artik curudum bunun stresinden :)))))) sende yapsan mi bi test :) dun yapmamistim ama yarin bitane daha yapcam ovu testinden ztn ist disindayim tatilde yanima oylesine 2 tane atmistim
Damla sanırım2 si batimdi bugun 17. Gun ay ins yarin siliklesir artik curudum bunun stresinden :)))))) sende yapsan mi bi test :) dun yapmamistim ama yarin bitane daha yapcam ovu testinden ztn ist disindayim tatilde yanima oylesine 2 tane atmistim
Test gebelik testi değildi arkadaşın yaptığı cnm , ovulasyon testini attı onu kastediyorsan konuyu açan da o değil tam anlamadım ama demek istediğiniyanlış anlaşılmasın da bazen bu konuların kasten açıldığını düşünüyorum, konu açmadan da test yapabilirdiniz öyle değil mi, illa o testi gözümüze sokacaksınız yani..Hayırlı olsun
he pardon sen direk konuyu açına diyorsun.. yok yaa bence kötü niyetli değildir oyle düşünme lütfen bazen o kadar zmaan bekleniyor filan ihtimal verilmiyor insan destek bekliyor ondan emin olmak içindiryanlış anlaşılmasın da bazen bu konuların kasten açıldığını düşünüyorum, konu açmadan da test yapabilirdiniz öyle değil mi, illa o testi gözümüze sokacaksınız yani..Hayırlı olsun
yok canım konuyu acanlari kast ediyorum, genelleme yaptım.Test gebelik testi değildi arkadaşın yaptığı cnm , ovulasyon testini attı onu kastediyorsan konuyu açan da o değil tam anlamadım ama demek istediğinibeni kastediyorsan benim sadece adet gecikmem var ve ilk defa böyle olduğu için başka yaşayanlardan Bilgi almak adına konulara dahil oluyorum , bilgim olanları da paylaşıyorum. Kimse kötü niyetli değildir diye düşünüyorum rabbim herkese hayırlı zamanda nasip etsin ❤
Dilersen sen de katıl bize ufak da olsa destek oluyoruz birbirimize Bilgi alışverişi yapıyoruz. Bebiş düşünüyor Muş’un var mı ya da tedavi Mi görüyorsun hoşgeldin tekraryok canım konuyu acanlari kast ediyorum, genelleme yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?