test yaptım kazandım:))))HAMİLEYİMMMMMM:)))))))))

notr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
151
0
66
İstanbul
Kızlar cuma günü idrar testi yaptım pozitif çıktı sonuç bugün doktora gidicem ama çooook korkuyorum ya hamile değilsem:((5 aydır korunmuyoruz zaten ama polikistik over var bende yumurtalarımda tembelmiş sizce kesin hamilemiyim

merhaba test sonucunu bizimle paylaş lütfen.hayıurlısı olsun tebrik ederim.bende 5 ay korunmasız sürecin sonunda yumurtalam bozukluğu varken hamile kaldım.

testlerde yanılma payı çok düşük ama cumayı beklemiyim dersen birde kan tahlili yaptır hemencecik belli olur..tebrik ederim..

tebrik ederim canım sanmıyorm test sonucunun yanlış çıkacağını test negatif çıkması durumunda yanılgı olabiliyor ama pozitif çıkıp da negatif olması çok daha az bir ihtimal sanırım. hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm isteyen arkadaşlarımıza kardeşlerimize de nasip etsin inşallah

cnm bende de polikistik over vardı.Ben de idrar testi yapıp evde ,öğrendim.Bana bu testlerde pozitif çıkıyorsa negatif olma ihtimali yok demişlerdi..Hemen git kan testi yaptır derim.Hemen çıkıyo için rahat etsin.Sonucu da yazarsın,hayırlısı olsun şimdiden :))))

Ooooooo, idrar testinde bile çıktıgına gore, tabiiki hamilesin :) Allah tamamına erdirsin :nazar:

hamile olmayınca anında tek cizgi çıkıyor zaten canım
hiç merak etme kesin hamilesin bizimde 5. ayda geldi bebiş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş.

süpersiniz ya hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni.veee evet dün doktora gittim hamileyim nasıl mutlu oldum anlatamam.ama tamamen kızımın dualaarı sayesinde sürekli kardeşi olsun diye dua ediyordu canım yavrum gerçi o ikiz istiyor ama:))))hadi hayırlısı:):6http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/dance.gif6:

Back
X