- Konu Sahibi Berfinyldz33
-
Canım sonuç kısmı değer yazan yer oluyor referans kısmı olması gereken sayı aralığını gösterir senin sonucun 0,6 çıkmış. Olması gereke değer ise referans kısmında yazdığı gibi. Ben böyle anladım başka arkadaşlar da yorumlar..0.5 negatif oluyormuş benim 7,7 çıktı yani 0.5 sin uzerinde
Al bi marka test galiba. Beni hiç yanıltmadı bu test negatifse hiç çizgi çıkarmadı. İnşallah sizinde yanıltmaz. Ama son zamanlarda başka markaların faln bozulan testlerini görünce emin olamıyoruz.Simdi evden çıkarken teste tekrar baktım böyle gözüküyor simdi
Deger ve referans sonuçlarının yeri karışmış gibi. 7.7 çıktıysa daha yeni hamilelik var canım 2 gün sonrada test ver ki artış varmı onu gözlemleInsallah seninde vardır
Pozitif mi
Sen kan verdin mi cnmRabbim guzel haberler guzel sevincler yasatsin senin adina ben heycanlandim suan
Simdi evden çıkarken teste tekrar baktım böyle gözüküyor simdi
Hayr cnm yarin randevum var hayrlisiyla bqkalm nolacakSen kan verdin mi cnm
Ekrandan pek göremedim canım ya benimde 9 gün geçti kan verdim referans araligi 7,7 çıktı herkes pozitif diyor bir hafta sonra tekrar vercem kani seninde ins vardır gününü bekle ve kan ver derimEki Görüntüle 3586683
Benim regl e 6 gün var belirti yaşadığım için test yaptım beş dakika içinde çıktı gebelik sizce var mı
Benim kanda referans araligi 7,7 çıkmış pozitif mi sence herkes pozitif diyor bir hafta sonra tekrar kan vercemHayr cnm yarin randevum var hayrlisiyla bqkalm nolacak
Bildigim kadariyla 5 ustu pozitif demekki sen cok erken ogrendin canim hayrli olsun insallah guzel bir sekilde artis olurBenim kanda referans araligi 7,7 çıkmış pozitif mi sence herkes pozitif diyor bir hafta sonra tekrar kan vercem
Ins seninde pozitif cikarBildigim kadariyla 5 ustu pozitif demekki sen cok erken ogrendin canim hayrli olsun insallah guzel bir sekilde artis olur
Allah canim yarin haber veririm varsa birseyIns seninde pozitif cikar
Tamam canım güzel haberlerini bekliyorumIns
Allah canim yarin haber veririm varsa birsey
Canım ne yaptın doktora gittin mi sabırsızlıkla güzel haberi bekliyorumIns
Allah canim yarin haber veririm varsa birsey
guzel haberlerle geldim darisi isteyen herkese insallahCanım ne yaptın doktora gittin mi sabırsızlıkla güzel haberi bekliyorum
Hamilesin yani gözün aydın çok sevindim valla bende yarin sabah kan vercem tekrar kadin doğuma gitmedim daha değerin kaç ciktiguzel haberlerle geldim darisi isteyen herkese insallahdoktor 3 hafta sonra gel dedi
Degeri soylemedi sadece gebesiniz 3 hafya sonra gelin sagliklo olup olmadigi belli olur dedi insallah sorun cikmaz sende bian once git cok heycanliHamilesin yani gözün aydın çok sevindim valla bende yarin sabah kan vercem tekrar kadin doğuma gitmedim daha değerin kaç cikti
Bende yarın sabah kan vercem sonucun e nabzına görünür kan aldılar sa sendenDegeri soylemedi sadece gebesiniz 3 hafya sonra gelin sagliklo olup olmadigi belli olur dedi insallah sorun cikmaz sende bian once git cok heycanli
Ins benimde değerim yükselmiştirDegeri soylemedi sadece gebesiniz 3 hafya sonra gelin sagliklo olup olmadigi belli olur dedi insallah sorun cikmaz sende bian once git cok heycanli
Naptin cnm degerin kac ciktiBende yarın sabah kan vercem sonucun e nabzına görünür kan aldılar sa senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?