test :(

arkadaşlar az önce test yaptım c yazan kısımda tek çizgi oldu ama t yazan kısım kırmızı karışık bişeler oldu hamilelik varmı yok mu lütfen cevap yazın dünde yaptım aynısı oldu testmi bozuk yoksa hamilemiyim :S

Cnm umut vermek gibi olmasın da bende de aynısı olmuştu ben gebeymisim ertesi gün kanda öğrendim istersen farklı bi markayla tekrar dene inşallah istediğin sonucu alırsın

Cnm umut vermek gibi olmasın da bende de aynısı olmuştu ben gebeymisim ertesi gün kanda öğrendim istersen farklı bi markayla tekrar dene inşallah istediğin sonucu alırsın

ya ama ben korunmasız ilşkiden sonra hemen norlevo hap içtim bebek olmamamsı için ve 2 gün snra kanamaa başladı 4 gün sürdü pazar günü bitti dün ve bugün test yaptırdım bu ertesi gün hapları cok etkiliymiş buna rağmen hamile kelma ihtimalim varmı ki :s

arkadaşlar az önce test yaptım c yazan kısımda tek çizgi oldu ama t yazan kısım kırmızı karışık bişeler oldu hamilelik varmı yok mu lütfen cevap yazın dünde yaptım aynısı oldu testmi bozuk yoksa hamilemiyim :S

ya ama ben korunmasız ilşkiden sonra hemen norlevo hap içtim bebek olmamamsı için ve 2 gün snra kanamaa başladı 4 gün sürdü pazar günü bitti dün ve bugün test yaptırdım bu ertesi gün hapları cok etkiliymiş buna rağmen hamile kelma ihtimalim varmı ki :s

Hmm durum şimdi değişti ozaman gebe değilsin ki kanamada gelmiş zaten iki gündn fazla gelen kanama gebe olmazsın cnm merak etme gebe değilsin

cnm akşam acile git beta hcg kan testi yaptır işte 1 saat sonra sonuçta cıkıyor izin almana gerek yokki ben öyle yapıyorum

öyle yapcm artık cnm

ayy içimi rahatlattınız teşekkür ederim inşallah öyledir

eslere
tatlım bence hcg testi yaptır benim kuzenim 5 ay adet gördü sprial takılı olmasına ramen sprial kaymış ve suan oğlu 2 yasında bence evde yaptıgın testlere güvenme hemen acile git

C harfi control anlamına geliyo testin bozuk olup olmadığını anlamak için konuluyo. Eğer c de çizgi çıktıysa test bozuk değildir bana hamilesin gibi geldi.

Back
X