- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
- Konu Sahibi talkative_844
merhabalar..Öncelikle bu yolda emek veren herkesi rabbim bebegine kavustursun. .ben bi hipolu olarak 2.kezz anne olmak için yola çıktım. .çok şükür Allahima 4 aşılama sonrası vermisti oğlumu bana.kardeş istekelrine dayanamayarak kollari sivadik.2 aşılama negatif...arkasina eylulde 1 tüp bebek malesef kalan tek yumurtayla blastosist olmasina ragmen negatif..tabi çocuğum oldugu icin devletten hic bir yardım yok..gecen ay son bi sans dedik tüp bebege başladık. 4 aralik transfer. .ama 6 yum.dan 3 orta kalite kaldi..3unude koyalim dedi.çocuğum oldugu icin cesaret edemedim.2sini koyduk. 16sinda test gunu ama negatif göre göre korku var icimde...dün gece dayanamayip test yaptim...cok silik hayalet cizgi çıktı. ..8.gun sayilir.bidaha yaptim gene oyle.ama gri gibi..bilemedim.kimyasal gebelikte olabilir...bide yogun calisiorum..bisey olcak die korkuyorun.esim bidaha bu konu kapanir dio..bir tane var cok sukur dio.ama ben oğlumun bi kardesi olmasını istiorum..hep soruyo çünkü. .dra gittigimizde yanimizdaydi..5 yasinda ve dra anneme cok bebek ver dedi:) bakalim beklioruz..silik cizgi tecrubesi olan var mi?