TESTE BAKAR MISINIZ ACİL ?

melekkkkkkkkkkkkkkkkk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
78
En iyi cevaplar
1
27
3
28
Kızlar ovitrelle vuruldum ve 10. Günden itibaren test yapmaya başladım. Hepsini size çektim. Bakar mısınız sizce var mı gebelik ?

Eklentiler

• IMG20230911110937.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 211
Maşallah çok iyi 10. Gün demişssniz ama anlamadım regl gecikmesi mi? Yoksa çatlamanın üzerine 10 gün mü ?
Çatlatma ignesinin 10. Gününden itibaren başladım yapmaya. 10 gün negatif daha sonraki günler yani 4 gün pozitifi gördüm. Git gide koyulasti çok aşırı bir koyulasma değil ama . Öyle olunca bugün de doktora gittim kan istedi..bu şekilde

hayırlı olsun adetiniz geciktikten sonra mı kan verdiniz belirtileriniz neydi
Yok hayır adetim Çarşamba günü bekliyorum. Belirtilerim çoğu şey var ya. Kasık ağrısı bel ağrısı hassasiyet çok acikma bazen bulantı. İki gündür oluyor. İdrara çıkma flan

Sizin adınıza o kadar mutlu oldum ki
Ben ovülysn testi ile çatlamayı 5 eylülde gördüm bugün 6 gün oldu çok merak ediyorum ne olur dua edin böyle heycanla beklemek sonucunda bi boşluk hissi olmasın sizin gibi pozitifi görelim,yani sabırsızım bi diyorum erken geblk testi alaym sonra yanıltıyor diyenleri görünce vazgeçip bekleyim zaten regl olmazsa kesin bilgi diyorum hep ikilemde

Rabbim isteyen kimsenin kucağını bos birakmasin inşallah. İnşallah sizde pozitifi görürsünüz. Dualrim sizinle Haber ver olur mu

Eklentiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…