- Konu Sahibi melekkkkkkkkkkkkkkkkk
-
İndirmek gerekiyor neden böyle oldu anlamadmEki Görüntüle IMG_20230914_112848_086.webpGörüntüleyemiyorum tekrar yükler misin ?
Şuan goruntuleyebildiniz mi acaba ve buarada cevap verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim Allah razı olsunGörüntüleyemiyorum tekrar yükler misin ?
Ne demek hepimizden. Pozitif görüyorum ben gebelik var gibiŞuan goruntuleyebildiniz mi acaba ve buarada cevap verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ama kuruma çizgisimi falan diyolar çok korkuyorum 20 dk içinde çıktı bugunki mesela tabi yapınca çok silik vardı da kaltikcs belirginlestiNe demek hepimizden. Pozitif görüyorum ben gebelik var gibiadet e kaç gün var
O zaman 3 gün daha bekleyip testi tekrarlarsınızOvitrelle iğneden 14 gün sonra eğer tutmazsa regli olursun dedi doktor yani 3 gün var iğne regli döngüsünü değiştiriyor ya ama tabi iğne olmasaydım 1 hafta daha vardi
İnşallah vardır Allah'ım cidden çok zormuş yaşamayan bilmiyor Allah isteyen herkese nasip etsin içinde bizlerwdeO zaman 3 gün daha bekleyip testi tekrarlarsınızşuan çizgi çok silik bir kaç gün daha bekleyelim
İnşallah canım , yaz bana mutlaka öğreninceİnşallah vardır Allah'ım cidden çok zormuş yaşamayan bilmiyor Allah isteyen herkese nasip etsin içinde bizlerwde
Tamamdır yazarım teşekkür ederimİnşallah canım , yaz bana mutlaka öğrenince
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ? Aynı belirtiler bendede varda merak ettimTamamdır yazarım teşekkür ederim
Yumurtanın kaç mm oldu çatlatma iğnesi vurdunuz ve kaç gün değerlendirdiniz acaba bende bugün çatlatma oldum 23 mm yumurta ileKızlar ovitrelle vuruldum ve 10. Günden itibaren test yapmaya başladım. Hepsini size çektim. Bakar mısınız sizce var mı gebelik ?
Sol da 19 mmYumurtanın kaç mm oldu çatlatma iğnesi vurdunuz ve kaç gün değerlendirdiniz acaba bende bugün çatlatma oldum 23 mm yumurta ile
Merhabalar 4 Eylül iğne günü 18 Eylül kanda beta hcg 1.20 beklenilen regli tarihi 22/24 Eylül .. sonuç olumsuzMerhaba sonucunuz ne oldu acaba ? Aynı belirtiler bendede varda merak ettim
İğne gunu ile birlikte 14.gun kanda beta hcg 1.20 çıktı maalesef olmadiİnşallah canım , yaz bana mutlaka öğrenince
Yumurta inanın kaç mm di hatırlamıyorum. 10 günden itibaren yapmaya başladım testi. 10 gün negatif çıktı daha sonrasında 11-12-13-14 pozitif çıktı. 15 gün kan verdim. Cuma günü ultrasyon da gorucem nasipseYumurtanın kaç mm oldu çatlatma iğnesi vurdunuz ve kaç gün değerlendirdiniz acaba bende bugün çatlatma oldum 23 mm yumurta ile
Çatlatma iğnesinden sonraki kaç gunu değerlendirdin canım hayırlısı olsun insalah sağ salim kucağına alırsınYumurta inanın kaç mm di hatırlamıyorum. 10 günden itibaren yapmaya başladım testi. 10 gün negatif çıktı daha sonrasında 11-12-13-14 pozitif çıktı. 15 gün kan verdim. Cuma günü ultrasyon da gorucem nasipse
Hayırlısı buymuş demek ki pes etmeden devam inşallahMerhabalar 4 Eylül iğne günü 18 Eylül kanda beta hcg 1.20 beklenilen regli tarihi 22/24 Eylül .. sonuç olumsuz
Yumurta inanın kaç mm di hatırlamıyorum. 10 günden itibaren yapmaya başladım testi. 10 gün negatif çıktı daha sonrasında 11-12-13-14 pozitif çıktı. 15 gün kan verdim. Cuma günü ultrasyon da gorucem nasipse
Amin inşallah isteyen herkes muradına kavuşur inşallahHayırlısı buymuş demek ki pes etmeden devam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?