Anladım teşekkür ederim nasip değilmiş 1 senedir bekliyorum hep negatif işte bi umut diyor insanMaalesef test negatif. İçini açınca gördüğünüz o çizgi boya kaynaklı yani önemli olan iç deüil test ekranında gözüken ikinci çizgi. Varsa zaten içini sökmeye gerek kalmadan da beliriyor gölge gibi olsa bile
Rica ederim keşke evet pozitif diyebilseydim... İnşallah en kısa zamanda nasip olurAnladım teşekkür ederim nasip değilmiş 1 senedir bekliyorum hep negatif işte bi umut diyor insan
Rica ederim keşke evet pozitif diyebilseydim... İnşallah en kısa zamanda nasip olu
İnşallah olur çok zor beklemek. Adet günüm yarın acaba gecikirsem belki geç olmuştur da sonradan belli olur mu kiRica ederim keşke evet pozitif diyebilseydim... İnşallah en kısa zamanda nasip olur
Evet adet gününüzde yaparsanız çıkar ben 2 kez adet günümden 2 gün önce öğrendim erken test ile tam günümde de normal kaset test yapmıştım yine çıkmıştıİnşallah olur çok zor beklemek. Adet günüm yarın acaba gecikirsem belki geç olmuştur da sonradan belli olur mu ki
Ya benim adete bir gün vardı işte yapıyım dedim çıkmadı ama bakalım yarın adet olucam mı ya da kaç gün geçikicem ihtimal vardır inşallah bu ay için halaEvet adet gününüzde yaparsanız çıkar ben 2 kez adet günümden 2 gün önce öğrendim erken test ile tam günümde de normal kaset test yapmıştım yine çıkmıştı
Ağustos da 2 yılım bitiyor evleneli olmuyor bizimde üstelik hiç bir sorun çıkmadı ne bende ne eşimde adet olacağım günü bekliyorum özel hastaneye gideceğim tedavi ile denemeyi düşünüyorum çünkü yaşım 28gwç kalmak istemiyorum bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin amin Rabbim çünkü eksikliği çok başkaYa benim adete bir gün vardı işte yapıyım dedim çıkmadı ama bakalım yarın adet olucam mı ya da kaç gün geçikicem ihtimal vardır inşallah bu ay için hala
Ağustos da 2 yılım bitiyor evleneli olmuyor bizimde üstelik hiç bir sorun çıkmadı ne bende ne eşimde adet olacağım günü bekliyorum özel hastaneye gideceğim tedavi ile denemeyi düşünüyorum çünkü yaşım 28gwç kalmak istemiyorum bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin amin Rabbim çünkü eksikliği çok başka
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten zormuşAğustos da 2 yılım bitiyor evleneli olmuyor bizimde üstelik hiç bir sorun çıkmadı ne bende ne eşimde adet olacağım günü bekliyorum özel hastaneye gideceğim tedavi ile denemeyi düşünüyorum çünkü yaşım 28gwç kalmak istemiyorum bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin amin Rabbim çünkü eksikliği çok başka
Var tabi kiYa benim adete bir gün vardı işte yapıyım dedim çıkmadı ama bakalım yarın adet olucam mı ya da kaç gün geçikicem ihtimal vardır inşallah bu ay için hala
bu çizgi gebelik çizgisi değil testin bitiş çizgisiYani bu çizgi pembe gibi olunca acaba mı dedim zaten Perşembe gününe doktor randevum var kan vericem de yine de umutlanmalımıyım acaba
Allah razı olsun Amin EcmainRabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten zormuş
Kızlar benim adetim 3 gün gecikti ve dün test yaptım hemen çıktı erken gebelik testi olan hemen çıktı kaset test 5 dakikain sonunda çıktı göğüslerim aşırı sis çok acıyor ara ara kasık ağrılarım var cuma günü doktora gideceğim ve davraedemiyorum varmı sizce gebelikMaalesef test negatif. İçini açınca gördüğünüz o çizgi boya kaynaklı yani önemli olan iç deüil test ekranında gözüken ikinci çizgi. Varsa zaten içini sökmeye gerek kalmadan da beliriyor gölge gibi olsa bile
Testiniz pozitif çıkmış cumayı beklemeyin kan verin benceKızlar benim adetim 3 gün gecikti ve dün test yaptım hemen çıktı erken gebelik testi olan hemen çıktı kaset test 5 dakikain sonunda çıktı göğüslerim aşırı sis çok acıyor ara ara kasık ağrılarım var cuma günü doktora gideceğim ve davraedemiyorum varmı sizce gebelik
Köyde oturuyorum cumayı beklemem lazım peki nelere dikkat etmem lazım cumaya kadr normalde hiç dikkat etmem kendimeTestiniz pozitif çıkmış cumayı beklemeyin kan verin bence
Yani ağır kaldırma, yükseğe uzanma, asılma, zıplama vb hareketler yapmamalısın. Kanaman olursa hemen doktora gitmelisin. 3 kilodan fazla kaldırma demişti bana doktorum kaldırırken de belden kaldırma eğil dizlerinden güç alarak kaldır demiştiKöyde oturuyorum cumayı beklemem lazım peki nelere dikkat etmem lazım cumaya kadr normalde hiç dikkat etmem kendime
Tamamdır çok teşekur ederim çok bekledik inşallah bizmledir cumaya kadar vakit geçmiyor ve piskoljikmi bilmiyorum ama yemek yedikten sonra migdem bulanıyorYani ağır kaldırma, yükseğe uzanma, asılma, zıplama vb hareketler yapmamalısın. Kanaman olursa hemen doktora gitmelisin. 3 kilodan fazla kaldırma demişti bana doktorum kaldırırken de belden kaldırma eğil dizlerinden güç alarak kaldır demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?