Teste bakar mısınız bi durum ne sizce ?

Se03ya07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
98
13
18
29
Meraba geçen ay gebelik testi yaptığımda sonuö negatifti ama testi atmamıştım bu ay va rmı diye dayanamadım yine yaptım bugün yarın adet günüm ama hiç adet belirtim yok düzenli oluyorum öyle olunca yapıyım dedim bugünde negatifti. Şimdi aklıma geldi görüyordum öyle yapanları testin içini açıyım dedim geçen ayda hiç bişey yok ama bugün ki testte geri de kalan öne gelmeyen çizgi var sanki acaba erken daha diye mi çıkmadı ki bi yardımcı olur musunuz başına böyle gelen var mı? Üstteki bugün yaptığım altta ki geçen ay yaptığım

Eklentiler

• IMG_20230521_182526.webp
    11 KB · Görüntüleme: 514
  • IMG_20230521_182603.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 500
Kuruma cizgisi ikisi de sanki bana oyle geldi. 2 gun daha regl olmazsaniz tekrar edin bence.

Yani bu çizgi pembe gibi olunca acaba mı dedim zaten Perşembe gününe doktor randevum var kan vericem de yine de umutlanmalımıyım acaba

Eklentiler

• IMG_20230521_183653.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 475
Maalesef test negatif. İçini açınca gördüğünüz o çizgi boya kaynaklı yani önemli olan iç deüil test ekranında gözüken ikinci çizgi. Varsa zaten içini sökmeye gerek kalmadan da beliriyor gölge gibi olsa bile

Anladım teşekkür ederim nasip değilmiş 1 senedir bekliyorum hep negatif işte bi umut diyor insan

İnşallah olur çok zor beklemek. Adet günüm yarın acaba gecikirsem belki geç olmuştur da sonradan belli olur mu ki
Evet adet gününüzde yaparsanız çıkar ben 2 kez adet günümden 2 gün önce öğrendim erken test ile tam günümde de normal kaset test yapmıştım yine çıkmıştı

Evet adet gününüzde yaparsanız çıkar ben 2 kez adet günümden 2 gün önce öğrendim erken test ile tam günümde de normal kaset test yapmıştım yine çıkmıştı
Ya benim adete bir gün vardı işte yapıyım dedim çıkmadı ama bakalım yarın adet olucam mı ya da kaç gün geçikicem ihtimal vardır inşallah bu ay için hala

Ya benim adete bir gün vardı işte yapıyım dedim çıkmadı ama bakalım yarın adet olucam mı ya da kaç gün geçikicem ihtimal vardır inşallah bu ay için hala
Ağustos da 2 yılım bitiyor evleneli olmuyor bizimde üstelik hiç bir sorun çıkmadı ne bende ne eşimde adet olacağım günü bekliyorum özel hastaneye gideceğim tedavi ile denemeyi düşünüyorum çünkü yaşım 28gwç kalmak istemiyorum bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin amin Rabbim çünkü eksikliği çok başka

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten zormuş

Kızlar benim adetim 3 gün gecikti ve dün test yaptım hemen çıktı erken gebelik testi olan hemen çıktı kaset test 5 dakikain sonunda çıktı göğüslerim aşırı sis çok acıyor ara ara kasık ağrılarım var cuma günü doktora gideceğim ve davraedemiyorum varmı sizce gebelik

Eklentiler

• 1684913085733238840511048944240.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 269
Testiniz pozitif çıkmış cumayı beklemeyin kan verin bence

Köyde oturuyorum cumayı beklemem lazım peki nelere dikkat etmem lazım cumaya kadr normalde hiç dikkat etmem kendime
Yani ağır kaldırma, yükseğe uzanma, asılma, zıplama vb hareketler yapmamalısın. Kanaman olursa hemen doktora gitmelisin. 3 kilodan fazla kaldırma demişti bana doktorum kaldırırken de belden kaldırma eğil dizlerinden güç alarak kaldır demişti

Tamamdır çok teşekur ederim çok bekledik inşallah bizmledir cumaya kadar vakit geçmiyor ve piskoljikmi bilmiyorum ama yemek yedikten sonra migdem bulanıyor

Kızlar lütfen yardım edin 22 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım erken gebelik testi yaptım negatif evde ovülasyon testi böyle çıktı anne olmak istiyorum bende sizce geç dölenme olmuş olabilir mi?

Eklentiler

• 4F166F55-14F2-4A54-945F-6DA29ABCC944.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 189
  • A01C55D0-E7D4-4593-A206-7BFE57D4AA5B.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 124
  • F683DBF7-BFAC-4B50-B598-BC3F170DEAC8.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 253
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…