Adet olmazsan kahverengi akıntı devam ederse kan testini tekrarlaKızlar beta hcg 9.70 çıktı çok düşük
Rengi açılarak bitti derken normal adet gördünmüKızlar beta hcg 9.70 çıktı çok düşük
Bende silik çizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim hayırlı olsunKızlar adet olmam gereken günde kahverengi akıntı başladı 2 gün devam etti sonra rengi açılarak bitti. Test yaptım ilk dakikadan böyle çıktı. Sizce ? Eki Görüntüle 2542493 Eki Görüntüle 2542493
Bu testin markası ne acaba? 9küsürü gösterdiğine göre baya hassasmış.Kızlar adet olmam gereken günde kahverengi akıntı başladı 2 gün devam etti sonra rengi açılarak bitti. Test yaptım ilk dakikadan böyle çıktı. Sizce ? Eki Görüntüle 2542493 Eki Görüntüle 2542493
Hayır görmedim sadece akıntı şekilde oldu muhtemelen yerleşme kanamasıydıRengi açılarak bitti derken normal adet gördünmü
Bel ağrın varmıydı ?Benimde ilk beta hcg o civarlar çıktı hemen moralini bozma bence iki gün sonra tekrar ver kanı
Bu testin markası ne acaba? 9küsürü gösterdiğine göre baya hassasmış.
Laboquick markası hep bunu kullanıyorum gerçekten çok hassasBu testin markası ne acaba? 9küsürü gösterdiğine göre baya hassasmış.
Sebepsiz düşük herşey yapıldı ama sebebi bulunamadıİlginç dokuz küsür de bu kadar net çıkması düşüklerinin sebebi var mı Canım
Hiç progestron hormonuna bakıldımı Canım mesela Suan kaç progestronun inşaşşah tutunur bebeğin geç döllenme olmuştur belki yoksa üç gün geçtiyse değerin biraz daha yüksek çıkması lazımdıSebepsiz düşük herşey yapıldı ama sebebi bulunamadı
Yok baktırmadım progestrona ama benim genelde yüksek çıkardı. İnşallah tutunur bel ağrım var kanama yok sancı yok. Bel ağrısıda beni korkutuyorHiç progestron hormonuna bakıldımı Canım mesela Suan kaç progestronun inşaşşah tutunur bebeğin geç döllenme olmuştur belki yoksa üç gün geçtiyse değerin biraz daha yüksek çıkması lazımdı
Vardı hatta millet genelde olumsuz şeylere bel ağrısını yordu ama çok şükür sağlıklı bir gebeliğim varBel ağrın varmıydı ?
Bunu duyduğuma çok sevindim inşallah benimde sağlıklı olurVardı hatta millet genelde olumsuz şeylere bel ağrısını yordu ama çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?