LenaBoz Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2018 884 432 103 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Biricikim #21 Biricikimmmm .!.: Bunu duyduğuma çok sevindim inşallah benimde sağlıklı olur Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim
Biricikimmmm .!.: Bunu duyduğuma çok sevindim inşallah benimde sağlıklı olur Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim
B bebeqimyoldamrc Guru Pro Üye Anneler Kulübü 27 Kasım 2014 3.672 3.994 333 9 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Biricikim #22 Biricikimmmm .!.: Kızlar adet olmam gereken günde kahverengi akıntı başladı 2 gün devam etti sonra rengi açılarak bitti. Test yaptım ilk dakikadan böyle çıktı. Sizce ? Eki Görüntüle 2542493 Eki Görüntüle 2542493 Genişletmek için tıkla... kan testi yaptırdınız mi acaba son durum ne bende suan aynı durumdayım
Biricikimmmm .!.: Kızlar adet olmam gereken günde kahverengi akıntı başladı 2 gün devam etti sonra rengi açılarak bitti. Test yaptım ilk dakikadan böyle çıktı. Sizce ? Eki Görüntüle 2542493 Eki Görüntüle 2542493 Genişletmek için tıkla... kan testi yaptırdınız mi acaba son durum ne bende suan aynı durumdayım
Biricikim Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2015 194 73 98 9 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Biricikim #23 bebeqimyoldamrc .!.: kan testi yaptırdınız mi acaba son durum ne bende suan aynı durumdayım Genişletmek için tıkla... Ben yine düşük yaptım maalesef inşallah seninki sağlıklı olur
bebeqimyoldamrc .!.: kan testi yaptırdınız mi acaba son durum ne bende suan aynı durumdayım Genişletmek için tıkla... Ben yine düşük yaptım maalesef inşallah seninki sağlıklı olur
B bebeqimyoldamrc Guru Pro Üye Anneler Kulübü 27 Kasım 2014 3.672 3.994 333 14 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Biricikim #24 Biricikimmmm .!.: Ben yine düşük yaptım maalesef inşallah seninki sağlıklı olur Genişletmek için tıkla... bende adet oldum 4 gün leke gelmesinden sonra hayırlısı hakkimizda
Biricikimmmm .!.: Ben yine düşük yaptım maalesef inşallah seninki sağlıklı olur Genişletmek için tıkla... bende adet oldum 4 gün leke gelmesinden sonra hayırlısı hakkimizda