Amin çocuğunuz küçükmüş zaten, sizde gençsiniz, gereksiz yere üzmeyin kendinizi. Olursa olur takarsanız daha kötü olur sizin için. Çocuğunuz var sonuçta bu demektir ki yine olabilir :))Var canm ikinciyi düşünüyoruz ben 2016 da evlendim oğlumda gec oldu şimdide cok beklemek istemiyorum acıkcası.korunduğumda takmıyodum ama korunmayı braktık takar oldum qaliba alışkanlık haline geldi
İnşallah tez zamanda İsteyen her kese Rabbim nasip etsin
Aynen bazen belli olmuyor ama cizgi oluyor. Hadi bugun insallah hepimiz mutlu oluruzIşığı artırınca daha net gözüküyo ama telden tele değişiyo vidypda daha netdi arkadaşlara atsmburdan gönderemedm malsf
Malesed ilki gec olunca acaba ikincidemo gec olcak kafasına girdim Ben cok takıntılıyım Allah yardımcım olsunAmin çocuğunuz küçükmüş zaten, sizde gençsiniz, gereksiz yere üzmeyin kendinizi. Olursa olur takarsanız daha kötü olur sizin için. Çocuğunuz var sonuçta bu demektir ki yine olabilir :))
AMİN CANIMAynen bazen belli olmuyor ama cizgi oluyor. Hadi bugun insallah hepimiz mutlu oluruz
Kaç yıl sonra oldu ilk çocuk?Malesed ilki gec olunca acaba ikincidemo gec olcak kafasına girdim Ben cok takıntılıyım Allah yardımcım olsun
İNŞALLAH SİZİNDE GÜZEL HABERLERİNİZİ ALALM
Kizz cabuk ol gelismelerden haberdar et bakalim bekliyorum senden umitli haberlerHadi hadii koşalmbende 9 9.30 gbi alcam ayy
Ah ah anliyorsun dimi27 aylık evliyim bende anlıyorum
Ama bıraktım artık bebek işlerini, kendi geliyorsa gelsin. Kendimi yıpratmaktan başka işe yaramadı beklemek, üzülmek.
Seni de bekliyorum wallahi way halimize bu ay bizim ayımız olur insallahhh1 saate kalmaz dönerim kızlar test yaparm yapanlar benide etiketlesim lütfen
Baktim testte seninde ince bir cizgi war gibi erken gebelik testi dimi ya millet erkenden ogreniyor bi biz ogrenemiyoruz kollar delik desik oldu yeminleBenimde 19 pik 20 çatlama sizin daha erken cıkma olasılığı var tabii benm bu atdığım testde yanılmadıysa bemmde ckar baktınmı teste
Evet erken gebelik ama bikmiyoeum kasetde görmem lazm veya başka testdede görmem lazmBaktim testte seninde ince bir cizgi war gibi erken gebelik testi dimi ya millet erkenden ogreniyor bi biz ogrenemiyoruz kollar delik desik oldu yeminle
3 sene sonraKaç yıl sonra oldu ilk çocuk?
Hayırlısı olsun, ben şimdilik araftayım
Sende yapcan ama test bak yanlız brakmak yok ztn cıkmasa bile daha zamanımıza var umudumuzu yitirmeyekBaktim testte seninde ince bir cizgi war gibi erken gebelik testi dimi ya millet erkenden ogreniyor bi biz ogrenemiyoruz kollar delik desik oldu yeminle
Al kaset bende ki sonradan çıktı ama icimden gene olmicak diyor of ofEvet erken gebelik ama bikmiyoeum kasetde görmem lazm veya başka testdede görmem lazm
Yok yok yapicam merak etme evde bi zulam kaldi onu da aksama yaparim diyorumSende yapcan ama test bak yanlız brakmak yok ztn cıkmasa bile daha zamanımıza var umudumuzu yitirmeyek
2.5 sene benimde3 sene sonra
Al bi erken gebelik yaaa hadiYok yok yapicam merak etme evde bi zulam kaldi onu da aksama yaparim diyorumalistik artik zaten yapa yapa erken gebelik testi mi alsam ki
İnşAllah tez zamanda olur kuzum bekletmez yaş kaç?2.5 sene benimde
Ya dur kiz 6 gun war daha cikarmiki yas 29 30 a ne kaldi surdaAl bi erken gebelik yaaa hadi
Daha yaşın cokta değilmişYa dur kiz 6 gun war daha cikarmiki yas 29 30 a ne kaldi surda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?