Teste bakarmisiniz

Melegin Annesi

O simdi sinir stres sahibi
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
271
87
28
31
Kızlar adete 6 gün var hesabıma göre bugün 3+4 adetten beri 16Ocak sat.
13 şubatta tekrar denicem ama bugün test aldım ve hayalet çizgi var gibime geldi çok afedersiniz 1saatlik idrarla yaptım testi . Ya bişey var orda Yada benim gözler bozuldu

Bende var gibi görüyorum :)

Canm bende gordum silik cizgiyi :) var galiba

Pozitif ☺ benim de 3+4 te aynen böyle çıkmıştı ☺ sağlıkla devam etsin inşallah

silikten biraz fazlasi tebrikleer

sanırım devreden çıktı beynim sözde eşime sürpriz yapacaktım 14şubatta ama çığlık atmamak için zor duruyorum

Kizlar benim bugun regli gunum ama hala olmadim eger sabaha kadar ilmazsam idrar testi yapsam cikarmi melegin annesi tebrikler insallah bebisin seninledir Ma kan testi yapmadan kimseyi soyleme ben iyme bi hata yaptim bos cikti sonra

Kizlar benim bugun regli gunum ama hala olmadim eger sabaha kadar ilmazsam idrar testi yapsam cikarmi melegin annesi tebrikler insallah bebisin seninledir Ma kan testi yapmadan kimseyi soyleme ben iyme bi hata yaptim bos cikti sonra
Teşekkür ederim bitanem İnş ben 3 Ay kimse ye soylemicem aile me dahil. İnş sende hamilesindir bence test yapsan çıkar canım hadi İnş sevinci haberini alırız

bu arada canım hayırlısı olsun geç döllenmede öğle oluo kanda kesin çıkar idrar testinde coktıysa
Bu ay erken yumurtlama oldu hemen adet bitti 4 gün sonra yumurtlama oldu. Benim adetime daha 6 gün var canım. Yarın Sabah uyandığım da yapıcam diğerini . P.tesi de kan testi yaptırmaya . Hadibhayirisi

Slm cnm ben de aynı senin gibiyim bugun adet günüm amaaa henüz olmadı normalde pek düzenli değildir aslında ama bu ay değişik şeyler hissediyorum daha adetten 15-20 gün önce göğüslerimde hassasiyet başladı son bir haftadır da kaşık ağrısı çekiyorum ara. Ve akşamları özellikle bi idrar trafiği yaşıyorum ki sorma gitsin:)) inşallah hissettiğim gibidir hamileyimdir silik de olsa görürüm o çizgiyi.. seni de tebrik ederim meleğinannesi :*

Teşekkür ederim canım benim darısı SanA ve tüm isteyen arkadaşlara . Canım dediğin belirtiler bende de öyleydi . Benim adetim 10gün sürüyor adetten 4 gün sonra yumurtlama oldu ve kazayla degerlendirildi ve ilişkiden sonra bikaç saate kasıklarım ağrımaya belim ağrımaya başladı . Ben o zaman hissettim kesin tutacak dedim normalde ilişki sorması ağrım olmaz adet belirtim de yok benim direk olurum . 12 gün geçti ilişkiden ve hep bel kasik ağrısı oluyor göğüsler şiş ağrılı doymak bilmiyorum. Sık idrara çıkma ve Yeni Yeni yerimden kalkınca anı göz kararması oluyor ve ufak ufak midem hareketleniyor. Ve uykulu geziyorum hep. Hadi hakkınızda hayırlısı Hayırlı haberini yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…